הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אקס-בוקס נגד פלייסטיישן3

צ1ר16

משתמש פעיל
713
3
נק' מוניטין:
1,517
713
3
בהנחה שאני כנראה אשחק ב5 משחקים בערך (שאחד מהם והמרכזי זה קול אוף דיוטי)

מה עדיף ולמה?

תודה לעוזרים.

נצל"ש, נהרס לי בשבוע שעבר האקסבוקס כשניסיתי לשחק במשחק צרוב חדש, והוא עדכן לי את האקסבוקס ונתקע בהתקנה.

עכשיו הוא לא מצליח לעדכן משום מקום, כולל מUSB נייד, והוא פשוט נשאר על המסך הלבן של ההתקנה. :( מה עושים?

לי יש PS3 , בהתחלה היית ממש מאושר ממנו עד השמיים, לאט לאט התאכזבתי.
במיוחד עקב העובדה שהוא שימש אותי גם כסטרימר לסרטים ועכשיו חלק מהסרטים שאני מוריד לא ניתנים לניגון בPS3 בגלל הקידוד הדיגיטלי החדש שלהם, שאומר שהסרט מזויף ואז הוא פשוט מפסיק לנגן אותו.
באסה,באסה,באסה.

לגבי משחקים, לדעתי ה X-BOX קצת יותר איכותי גראפית , אבל הוא נוטה להתחמם וזה מעצבן, הוא גם רועש יותר קצת.
בPS3 שיחקתי שעות על גבי שעות עד היום ללא תקלות מיוחדות, האונליין קצת פחות טוב משל XBOX.

תלוי בגדול אם יש משחקים בלעדיים שאתה רוצה לשחק בהם
אם לא, אז XBOX

אני הייתי מת לשחק בSPLINTER CELL שהיה חדש בזמנו , ודווקא לPS3 זה לא יצא.
תתארו לכם את האכזבה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני רוצה לשחק בעיקר בקול אוף דיוטי , מאדן(פוטבול), פרו\פיפא , אןביאיי ואולי עוד איזה משחק חשוב לציין שעניין הרשת מאד מאד חשוב לי יש הבדל במהירות בין שנייהם? מה זה אומר שלאקס בוקס יותר טוב מבחינת האוןליין
אגב, לא כזה אכפת לי מהקטע של הנגן סרטים יותר מהקונסולת משחקים.

אני רוצה לשחק בעיקר בקול אוף דיוטי , מאדן(פוטבול), פרו\פיפא , אןביאיי ואולי עוד איזה משחק חשוב לציין שעניין הרשת מאד מאד חשוב לי יש הבדל במהירות בין שנייהם? מה זה אומר שלאקס בוקס יותר טוב מבחינת האוןליין
אגב, לא כזה אכפת לי מהקטע של הנגן סרטים יותר מהקונסולת משחקים.

לדעתי חווית המשחק טובה יותר בXBOX על PS3 במיוחד באונליין.
השרתים של מיקרוסופט פשוט יותר טובים.

אני אישית מעדיף PS3 אבל שמעתי הרבה דברים טובים על XBOX
אז נראה לי תלך על XBOX 😃

נצל"ש, נהרס לי בשבוע שעבר האקסבוקס כשניסיתי לשחק במשחק צרוב חדש, והוא עדכן לי את האקסבוקס ונתקע בהתקנה.

עכשיו הוא לא מצליח לעדכן משום מקום, כולל מUSB נייד, והוא פשוט נשאר על המסך הלבן של ההתקנה. :( מה עושים?

?

אין לי אקסבוקס יש לי פלייסטיישן, אז לא מוכרת לי הבעיה הזו ולא הבנתי מה קרה.
תנסה את הסירטון, לא צפיתי בו אז אם זה לא עוזר תנסה למצוא ביוטיוב משהו שיתאים לך.
יוטיוב פיתרון להכל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
http://www.youtube.com/watch?v=Bhw7nqRJ3As

?

אין לי אקסבוקס יש לי פלייסטיישן, אז לא מוכרת לי הבעיה הזו ולא הבנתי מה קרה.
תנסה את הסירטון, לא צפיתי בו אז אם זה לא עוזר תנסה למצוא ביוטיוב משהו שיתאים לך.
יוטיוב פיתרון להכל.
זה לא זה.. הבעיה שלי היא פשוט מסך לבן שעולה מיד עם הדלקת הקונסולה. הוא מנסה לעדכן - ומודיע שהוא נכשל בצירוף קוד שגיאה - אבל כשניסיתי לחפש בגוגל את הקוד הזה אין תוצאות שרלוונטיות לבעיה שלי... זה הדבר הכי מוזר בעולם.

בכל מקרה אני התייאשתי מהחתיכת זבל הזאת. אני הולך להשקיע במחשב חללית. גם ככה המולטי במחשב הרבה יותר טוב, ואין על מקלדת ועכבר.

אם אתה אוהב לשחק ברשת-XBOX , אם אתה רוצה לשחק לבד-PS3. אני אישית אוהב את הPS3 לא יודע למה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית