הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם קיבלת את החיסון נגד נגיף הקורונה?

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

האם קיבלת את החיסון נגד נגיף הקורונה?

• סה"כ מצביעים
    43
בעקבות החיסון בקיצר...
ממש לא, מה זה קשור?
אמא שלי נדבקה במקרה בגלל הבוס שלה ואז היא הדביקה אותי ואת האחים שלי.
ממש לא חליתי בגלל החיסון לא יודע מה הבאת את השטות הזאת.

בעקבות החיסון בקיצר...

אני ממש אשמח שתסביר לי איך אפשר להידבק בנגיף בעקבות חיסון לנגיף. כמה בולשיט אפשר לפזר?
החיסון מגן מפני תחלואה קשה וגם זה לא ב-100 אחוז מוחלט אם כי בשיעורי הצלחה ששואפים לשם, אי אפשר למנוע הדבקה באמצעות חיסון, זה לא קסם וזה לא תרופת פלא.
זה פשוט מגוחך לראות מתנגדי חיסונים שטוענים שאנשים מתים מקורונה בגלל חיסון, המגיפה משתוללת עם 11 אלף חולים ביום ומספרים יותר גרועים מהמספרים שהיו בימי הסגר בזמנו, חשבת אולי שסטטיסטית פשוט יהיו יותר נדבקים ולא בגלל שהחיסון הדביק אותם בקורונה?

כי את 2 החיסונים הקודמים קיבלתי בחו"ל, אז לאף אחד אין מושג איך לרשום אותם, אבל היום תיאורטית הצלחתי לפתור את זה
היית רושם את זה כראשון ככה שהיה מגיע הבוסט הרביעי עוד 9 חודשים לך זה ירשת כשני

יצא מחקר שמראה שלמחלימים יש פי 13 הגנה מקורונה מאשר מתחסנים

הוא לא התפרסם ולא עבר ביקורת עמיתים, זו טיוטה (קישור: Comparing SARS-CoV-2 natural immunity to vaccine-induced immunity: reinfections versus breakthrough infections). הפרופסור המפורסמת לאימונולוגיה, אושרת קוטלר, אהבה את הטיוטה מאוד אז הציגה אותו כמחקר לכל דבר.

ההשוואה היא בין חולים לשעבר ומחוסנים.
כלומר, בין מחוסנים בעקבות מחלה לבין מחוסנים בעקבות זריקה.
החיסון מטרתו למנוע את המחלה ככה שלהגיד שהנתון הזה משקף לא-מחוסנים זה שגוי. מתאר לעצמי שהחוקרים קראו את הפוסט המביך שלה ותלשו שערות מרוב עצבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית