הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB למסה שבפורטל

• פותח/ת השרשור גבר
  • פורסם בתאריך

גבר

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
51
86
1
טוב החלטתי ללכת על התוכנית הקלאסית בפורטל
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

אבל חשבתי להחליף את הכתפיים עם הרגליים, כדי שיהיה אימון -חזה כתפיים יד אחורית, ואימון -רגליים גב יד קדמית. ועוד דבר זה יוצא ככה שיש לי סקוואט ודדליפט באותו אימון, אז כדאי לי לבצע את הדדליפט 1*5 או 3*6?
תודה

---------- התגובה התווספה 09-11-2011 ב 15:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה 08-11-2011 ב 22:35 ----------

מישהו?:(

אתה יכול, אם כי אני מעדיף חלוקה של חזה+גב, כתפיים+רגליים (או פלג גוף עליון, פלג גוף תחתון, כי הכתפיים גמורות כבר ביום של הרגליים).
עם הדדליפט תשחק, פעם אחת סקוואט כבד ודדליפט קל, ופעם סקוואט קל ודדליפט כבד. לא הייתי משייך את הדדליפט בכלל לגב אלא לעבודה על פלג גוף תחתון.
אגב, אני לא חושב שהתוכנית הזאת משהו. צריך להחליף את כל תכניות האימונים בפורטל, אלא תוכניות ישנות וגנריות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, תודה. אז ניראה לי שאני ארכיב תוכנית חדשה לפי ההמלצה שלך ואעלה אותה לפה לחוות דעת, דרך אגב יד אחורית להוסיף לחזה+ גב וקדמית לשני או שזה לא כזה משנה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית