הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"אני מחליטה לגבי קורות חיים תוך 10 שניות"

כתוב "מגייס מיומן". הכוונה לאנשים שיש להם ניסיון.

המגייסים במשאבי אנוש יודעים מה מחפש הארגון והצוות מבחינת אישיות המרואיין. הם לא בודקים את הידע המקצועי שלו. לא רוצים לגייס עובד שלא יתאים לרוח הארגון, או שיהיה ממורמר מהתפקיד תוך זמן קצר, או סתם פסיכופט.
אתה תמיד עובר מספר ראיונות בדרך, שה "צ'וצ'יות" ממשאבי אנוש זה רק אחד מהם.

כשאתה לא מתמצא בתחום מסוים (במקרה זה, השיקולים של משאבי האנוש) - אל תמהר לשפוט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לי בעיה עם השיקולים, יש לי בעיה עם איך שמביאים אותם לידי ביטוי. ציין תכונה שלילית...נו באמת. בקיצור - מי ששחקן טוב יעבור אותן ומי שלא לא. ויש לא מעט מקומות שהן המשוכה היחידה בעצם בדרך לעבודה.

אין לי בעיה עם השיקולים, יש לי בעיה עם איך שמביאים אותם לידי ביטוי. ציין תכונה שלילית...נו באמת. בקיצור - מי ששחקן טוב יעבור אותן ומי שלא לא. ויש לא מעט מקומות שהן המשוכה היחידה בעצם בדרך לעבודה.

אני גם שונא את השאלה הזאת "ציין תכונה שלילית" ואני לא משתמש בה בחיים כשאני מראיין עובדים.

השאלה הזאת, הייתה נחמדה שעוד היא הייתה חדשה ובאה בהפתעה ובהלם למתמודדים,אז באמת אנשים השתנקו והיו פולטים איזו תכונה רעה אמיתית שלהם.
היום זו שאלת בסיס בכל ראיון עבודה וכולם חורשים על תשובות פלסטיק מהאינטרנט אין בזה שום תועלת וואט סו אבר.
שיחת חולין טובה בין מראיין למרואיין מועילה עשרות מונים יותר מאשר שאלות מעין אלה.

לגבי הכותרת של הפוסט שלך, אינך מעורה בקבלת החלטות בחברות ובמיוחד במגה חברות שמעסיקות מאות ואלפי עובדים.
ישנו צורך הכרחי במיון בסיסי ראשוני שלא צריך לעלות על 5-10 שניות אין לזה קשר לצ'וצ'יות בכלל.
מלא אנשים שולחים קורות חיים מבלי לעמוד בכלל בתנאי הקבלה, אני רואה את זה אצלנו.
אנשים נואשים פשוט שולחים העיקר להתקבל, לצערנו זה בלתי אפשרי וזו כל מהות הסינון.

אני גם שונא את השאלה הזאת "ציין תכונה שלילית" ואני לא משתמש בה בחיים כשאני מראיין עובדים.

השאלה הזאת, הייתה נחמדה שעוד היא הייתה חדשה ובאה בהפתעה ובהלם למתמודדים,אז באמת אנשים השתנקו והיו פולטים איזו תכונה רעה אמיתית שלהם.
היום זו שאלת בסיס בכל ראיון עבודה וכולם חורשים על תשובות פלסטיק מהאינטרנט אין בזה שום תועלת וואט סו אבר.
שיחת חולין טובה בין מראיין למרואיין מועילה עשרות מונים יותר מאשר שאלות מעין אלה.

לגבי הכותרת של הפוסט שלך, אינך מעורה בקבלת החלטות בחברות ובמיוחד במגה חברות שמעסיקות מאות ואלפי עובדים.
ישנו צורך הכרחי במיון בסיסי ראשוני שלא צריך לעלות על 5-10 שניות אין לזה קשר לצ'וצ'יות בכלל.
מלא אנשים שולחים קורות חיים מבלי לעמוד בכלל בתנאי הקבלה, אני רואה את זה אצלנו.
אנשים נואשים פשוט שולחים העיקר להתקבל, לצערנו זה בלתי אפשרי וזו כל מהות הסינון.

איפה אתה עובד? היי טק? צריך טרולי-אינטרנט שלומדים מדעי המחשב? זרוק עצם.🙄

יניב תקטין את החתימה באמת.

U mad LBS?

618px-Trollface_HD.png

רק לפרוטוקול, אנחנו לא מבצעים ניסויים אצלנו אלא בעיקר גידול ואחזקה.

לא שאני נגד ניסויים בבעלי חיים... אבל התירוץ הזה גורם לך להרגיש יותר טוב שאתה רק מגדל אותם שאחרים יוכלו לנסות עליהם? 😃

לא,אני רק ציינתי לידע.
זה אותו הדבר מבחינתי, אני בעד ניסויים בבע"ח בכללי.

זה בא בגלים, כרגע יש תנופה של מלגות למחקרים ותרומות אז יש ביקוש גובר...

מי יודע מה יהיה בעוד שנה?

מחקר ותרופות בלבד.
לא קוסמטיקה לא מזון ולא שאר ירקות.

מה שמעצבן אותי זה שהם מנסים להכשיל אותך בכוונה בראיונות האלו.
אתה צריך לדעת לשחק את המשחק ולו דווקא להיות מתאים לעבודה...
לפחות יש לי עוד כמה שנים טובות ללמוד לזה

למה שיכשילו בכוונה? אתה שוכח שאם הם פירסמו במודעות דרושים כנראה שהם צריכים עובדים..

מה שמעצבן אותי זה שהם מנסים להכשיל אותך בכוונה בראיונות האלו.
אתה צריך לדעת לשחק את המשחק ולו דווקא להיות מתאים לעבודה...
לפחות יש לי עוד כמה שנים טובות ללמוד לזה

מסכים. בראיונות עבודה כאלה, במיוחד מרכזי הערכה וכל מני דברים דומים כל מה שצריך זה לשחק את המשחק שלהם
ךפעמים יש הרגשה שזה כבר בדיחה מרוב שזה מרגיש מזוייף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית