הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Bacon Strips

Jonashacht

משתמש פעיל
394
1
נק' מוניטין:
328
394
1
היום קניתי בייקון בטיב טעם ובדיוק נגמרה לו החתיכה. הוא הוציא גוש בייקון חדש עם האריזה, וביקשתי לראות אותה על הדרך.
שקראתי את הרכיבים חשכו עיני:
חלבון צמחי + 3 משמרים שונים + גלוטומט + עוד הפתעות

מישהו יודע היכן ניתן להשיג בייקון אמיתי וטרי? ללא תוספים ומשמרים?
אולי המוצר שנקרא "רו בייקון" (RAW BACON) הוא המוצר המדובר?

מבאס לגור בארץ!!!!

נערך לאחרונה:
בטיב טעם יש בייקון (שהוא משומר) ויש מה שנקרא בייקון טרי (או חי) שזה מה שאתה מחפש.
משום מה הרוסיות במעדניות תמיד מביאות את המשומר, אז אתה צריך לוודא שיביאו לך חי וטרי.
תגיד להם שאתה רוצה להכין את זה בבית לבד.
מסתבר שהרוסים לא חזקים בבייקון.

כן. אצלנו הוא בבשר ולא בנקניקים.
לא טעמתי בייקון משומר בארץ, אבל בחול זה הרבה פחות טעים.
והכי כדאי לטגן. אפשר גם לאפות.

אם אתה אופה, תחמם את התנור מראש ואל תשרוף אותם. וגם תקפיד לקנות חתיכות מספיק עבות כי התנור מצמק את זה.

• פותח/ת השרשור
דווקא הבנתי שעדיף להכניס אותם לתנור קר, ככה החימום הדרגתי והם לא נשרפים, אלא מטוגנים בשומן של עצמם

מנסיון, זה מייבש אותם עוד יותר.
אני בכלל ויתרתי על תנור ועברתי לטיגון. אין להשוות.

בכמה שנים (במצטבר) שחייתי בארה"ב היו בקרים מעטים שלא התחילו בבייקון אנ' אגס בבית קפה כלשהו : )
תענוג

תגידו בייקון חי נימצא בכל טיב טעם ואני פשוט צריך לבקש? או שקשה לימצוא מקום שמוכרים אותו?
באמת לבייקון שאני קונה יש טעם קצת מוזר ומלוח יחסית לבייקון במוסס שהוא אדירררר

בטיב טעם יש בייקון (שהוא משומר) ויש מה שנקרא בייקון טרי (או חי) שזה מה שאתה מחפש.
משום מה הרוסיות במעדניות תמיד מביאות את המשומר, אז אתה צריך לוודא שיביאו לך חי וטרי.
תגיד להם שאתה רוצה להכין את זה בבית לבד.
מסתבר שהרוסים לא חזקים בבייקון.
רוסים אוכלים Salo - שומן חזיר (Lard). למה שהם יהיו חזקים בבייקון?
אצלנו בבית לא אכלו בייקון מעולם. רוסים אוכלים סלו, סטייקים ונקניקים.

נערך לאחרונה:
אפרופו אפיק אני עדיין זוכר את הפעם הראשונה שהגעתי לארוחת בוקר בופה עם בייקון (במלון בקפריסין)
ואכלתי כמות שגם לא נכנסת במחבת בגודל ביתי וגם לא איפשרה לי לצאת מהשרותים ליומיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית