ייעוץ מסטרון VS פרימו

אנאבולי

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
-75
115
0
סתם לידע הכללי ..
הבנתי שהחומרים האלה די דומים, רציתי לדעת מה יהיה יותר עדיף מבחינת תוצאות לשלב כ-חומר 3 לסייקל חיטוב .
טסט' פרופ'
וויני
מסטרון\פרימו ?..

אגב, הבנתי שאפשר לשלב גם מסטרון לסייקל מסה בגלל שיש לו יכולת להוריד את רמות האסטרוגן בגוף, ולתת מראה קשיח לשרירים ?. הבנתי נכון ?

תודה 😃

לחיטוב?
רק קלן/אפדרין, לדעתי לא כדאי להשתמש בסטרואידים עבור מטרות חיטוב אם אתה לא מתחרה.
אם אתה פחות מ10% אז יוהימבין+קפאיו בשיתוף פרוטוקולים לשריפת שומן עיקש, יעבוד נהדר.

• פותח/ת השרשור
אפדרין וקלן אלה שורפי שומן.. זה לא באותה קטגוריה בכלל. ואני מדבר פה על סייקל.

ובחיטוב הכי יעיל להשתמש בסטרואידים.. מבחינת שימור שריר, ותוצאות. אין בכלל מה להשוות לחיטוב טיבעי.

למה לך לעשות סייקל של חיטוב אם אתה לא מתחרה?
מסטרון, עושה שרירים נוקשים וזה בולט בעיקר בא.ש נמוכים מ10% משתמשים בו לפני תחרות כדי לתת מראה מוצק לשרירים, איך זה עוזר לך?

אני לא מבין אתה אומר שאתה מחפש לחטב, זה לא אומר שאתה רוצה לרדת באחוזי השומן שלך?

ועוד שאלה קטנה אם לא אכפת לך, למה בכלל לעשות חיטוב בחורף,לא כדאי להמתין לקיץ ולהתרכז במסה עכשיו?
אני סתם שואל מתוך התעניינות בשיקולים.

• פותח/ת השרשור
מי אמר לך שאני לא הולך להתחרות?.. למה אתה סתם קופץ?

תפסיק לצ'וטט את המאמרים מהאתר שמסטרון עושה שרירים "נוקשים" חוץ מזה אתה יודע מה עוד הוא עושה?..
גם ווינסטרול\ בלודנון \פרימו. נותנים מראה נוקשה על אחוז נמוך, והם בכלל לא אותו חומר ואופן פעולה שלהם שונה. אני שאלתי איזה חומר יותר טוב מסטרון או פרימו.

אתה לא מבין מה שאני אומר, כי אתה חדש בכל העסק הזה של הסייקלים.
סטרואידים לא מורידים אותך באחוזי שומן..
כנ"ל אפדרין וקלן עוזרים להגדיל את הגירעון הקלורי בגוף, זה לא באמת שורף שומן. הדבר היחד שורף שומן זה DNP וזה פשוט להתאבד 😵

למה לעשות חיטוב בחורף?.. מי אמר שאני מתכונן לעשות?..
ואם אתה מתכונן לתחרות הקרובה במאי אתה יכול לקחת 15 שבועות דיאטה ככה שעל כל מקרה תתחיל בחורף.

אתה טועה בכמה דברים קטנים וצודק בכמה:
1. אתה לא ציינת שאתה מתכוון להתחרות ולכן הנחתי שאתה רוצה רק "לחטב" כמו רוב האנשים.
2.אני לא צריך לצ'וטט שום מאמר כי במקרה דווקא מסטרון ניסיתי, הדבר היחיד שזה עשה לי היה שרירים נוקשים וורידים בולטים יותר, ואתה בעצמך שאלת את השאלה הזו לגבי מסטרון, אני אומר לך מנסיון ולא משום מאמר.
3. אני אמנם חדש בתחום , אבל מדבריך משתמע שאתה לא! אתה לא אמור לדעת את כל זה?
4. קלן עושה יותר מרק הגברת הגרעון הקלורי, הוא לא ממריץ.
5. לגבי חיטוב בחורף חשבתי שאתה שואל כי אתה מתכוון לעשות עכשיו, טעות בתום אחי.

לא צריך להתעצבן עיוני, הכל ברוח טובה.
אני בטוח שלעדי יש תשובות יותר מלומדות ממני, פשוט חכה לו.

אז כדי שיהיה ברור. בוא תגיד לי מה המטרה שלך ואני אגיד לך עם בכלל שווה לך לבזבז את הזמן על החומרים האלה. בגדול מ"ג למ"ג מסטרון חזק יותר מפרימו למרות ששניהם חומרים חלשים שניהם נגזרות של DHT

• פותח/ת השרשור
אתה טועה בכמה דברים קטנים וצודק בכמה:
1. אתה לא ציינת שאתה מתכוון להתחרות ולכן הנחתי שאתה רוצה רק "לחטב" כמו רוב האנשים.
2.אני לא צריך לצ'וטט שום מאמר כי במקרה דווקא מסטרון ניסיתי, הדבר היחיד שזה עשה לי היה שרירים נוקשים וורידים בולטים יותר, ואתה בעצמך שאלת את השאלה הזו לגבי מסטרון, אני אומר לך מנסיון ולא משום מאמר.
3. אני אמנם חדש בתחום , אבל מדבריך משתמע שאתה לא! אתה לא אמור לדעת את כל זה?
4. קלן עושה יותר מרק הגברת הגרעון הקלורי, הוא לא ממריץ.
5. לגבי חיטוב בחורף חשבתי שאתה שואל כי אתה מתכוון לעשות עכשיו, טעות בתום אחי.

לא צריך להתעצבן עיוני, הכל ברוח טובה.
אני בטוח שלעדי יש תשובות יותר מלומדות ממני, פשוט חכה לו.
2 אוקי, מכבד. סליחה.
3.
אין לי נסיון עם החומרים האלה האמת, לכן שאלתי..
אכן עדי ענה לי, מ"ג למ"ג מסטרון חזק יותר.
5. זה בסדר אחי, שטויות.. הייתי עצבני באותו רגע בלי שום קשר :120ag:

עדי,
בעיקרון אני סתם שואל אם יש טעם להוסיף חומר כמו מסטרון בשלבים האחרונים, לסייקל, של חיטוב כמו טסט' פרופ וויני.. אם זה יהיה יעיל ?..

אגב מהו המינון היעיל למסטרון ?..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית