הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דאדליפט

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
על הירך האחורית,אבל בכללי איזה מהתרגילים נותן יותר עבודה על הרגלים מאשר הגב?

על הירך האחורית,אבל בכללי איזה מהתרגילים נותן יותר עבודה על הרגלים מאשר הגב?
בדדליפט קלאסי יש יותר עבודה של הקוואדס, זה נחשב שיש יותר עבודה של הרגליים מאשר של הגב מבחינתך?
אם אתה צריך לבחור אחד מהם לתוכנית שלך, לך על הקלאסי

עד עכשיו עשיתי קלאסי,אני משלב עם אימון רגלים (כולל סקוואטים)
כמה זמן אתה מתאמן? באיזו תוכנית?
סביר להניח שאתה לא צריך משהו מעבר לסקוואט ודדליפט כתרגילים לרגליים, אבל אולי אתה מאוד מתקדם...

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה מתאמן? באיזו תוכנית?
סביר להניח שאתה לא צריך משהו מעבר לסקוואט ודדליפט כתרגילים לרגליים, אבל אולי אתה מאוד מתקדם...
בגדול מגיל 16,בצורה רצינית שנתיים.
איזה תוכנית?abcd
חזה בייצפס
גב טרייספס
כתפיים
רגלים.

• פותח/ת השרשור
ואתה בטוח שניצלת את המקסימום מתוכניות בתדירות גבוהה?
לא הבנתי תסביר את כוונתך,אני לא מתכוון להחליף את התוכנית היא הכי נוחה לי כרגע,ואני אוהב להגדיש את המקסימום לכל שריר,השאלה שלי הייתה ספציפית לדד ליפט שהתחלתי לשלב לאחרונה באימוני רגלים (שוב מטעמי נוחות)

לא הבנתי תסביר את כוונתך,אני לא מתכוון להחליף את התוכנית היא הכי נוחה לי כרגע,ואני אוהב להגדיש את המקסימום לכל שריר,השאלה שלי הייתה ספציפית לדד ליפט שהתחלתי לשלב לאחרונה באימוני רגלים (שוב מטעמי נוחות)
טוב, אם אתה לא מתכוון לשנות תוכנית, אז אתה יכול לשלב את שלושת התרגילים האלו באימון אחד (סקוואט, דדליפט קלאסי ורומני)

טוב, אם אתה לא מתכוון לשנות תוכנית, אז אתה יכול לשלב את שלושת התרגילים האלו באימון אחד (סקוואט, דדליפט קלאסי ורומני)

ישלב בנט אובר וגוד מורנינג ואז בכלל הגב התחתון ישתוק

לדעתי 3 תרגילים האלה באימון אחד זה יותר מדי עבודה לגב התחתון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית