הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בתוכנית קרוספיט עם עוד 2 פעילויות

bigLamb

משתמש מתחיל
112
0
נק' מוניטין:
0
112
0
אני מעוניין לשלב את התוכנית קרוספיט עם דגש על כוח/שיפור כושר עם האימונים הבאים:
1. אני רוכב שטח פעם בשבוע בימי שבת (באופן לא עיקבי).
2. אני עומד לחזור גם לקרב מגע/איגרוף תאילנדי (קרב מגע 2 פעמים בשבוע - איגרוף 1 פעמים בשבוע).
- אני גם מנוי לחדר כושר... ניסתי לעשות SS כדי לגדול ולהתחזק וביטלתי פעילויות שונים שהיו חסרים לי ולא הלך עם הSS.

איך אתם ממליצים לי לשלב את כל זה עם הקרוספיט עם דגש על כוח/כושר?
או שאתם חושבים אחרת ולא קרוספיט,
תודה לעוזרים.
:hoel

נערך לאחרונה:
בוא נתחיל מזה:
למה אתה חושב שקרוספיט טובה לך?

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מזה:
למה אתה חושב שקרוספיט טובה לך?
אני חושב שקרוספיט טובה לי, מפני שקרוספיט מפתח את כושר גופני כללי (סיבולת לב, זריזות ועוד...) וגם כוח.

נערך לאחרונה:
בן כמה אתה ?

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה ?
17.5

---------- התגובה התווספה ב 16:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:45 ----------

אחרי התחקיר הביטחוני שערכתם לי... 🥷
ניתן בבקשה לקבל עזרה, על מה שכתבתי בתחילת האשכול?

נערך לאחרונה:
עבוד לפי תוכנית כוח עם פחות עומס, פעמיים בשבוע ואם יש לך עוד זמן פנוי וכוח אחרי שאר הפעילויות שלך, תוכל לעשות אימון אחד של skills.

• פותח/ת השרשור
עבוד לפי תוכנית כוח עם פחות עומס, פעמיים בשבוע ואם יש לך עוד זמן פנוי וכוח אחרי שאר הפעילויות שלך, תוכל לעשות אימון אחד של skills.
לפי אחד מהתוכניות כוח שבאשכול הזה? http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5847
אם כן- איזו תוכנית כוח מהאשכול הזה אתה ממליץ לי?
ותוכל לעזור לי איך לשלב את האימונים של הקרב מגע והאיגרוף התאילנדי?
קרב מגע- יום ראשון ורביעי.
איגרוף תאילנדי יום שלישי.
יום שבת רכיבת שטח באופניים (הרכיבת שטח זה באופן לא קבועה, אם כן זה רק בשבת).

אשמח אם תעזור לי בנוגעה לזה.
תודה 😃

עריכה:
מה זה אימון skills? חיפשתי על זה מידע ולא מצאתי...

נערך לאחרונה:
לדעתי אתה תהיה מותש מאאימוני אומנויות הלחימה, כך שיותר מאימון כוח אחד בשבוע יהיה לך קשה.

באימון הכוח השבועי עשה סקוואט ופרס/בנץ' פרס ופעם בשבועיים - שלושה הוסף סט של דדליפט (בהתאם להתאוששות שלך).

ב- Skill הכוונה ללימוד של טכניקות שונות: הנפות אולימפיות, עבודה על טבעות, עמידת ידיים וכד'.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה תהיה מותש מאאימוני אומנויות הלחימה, כך שיותר מאימון כוח אחד בשבוע יהיה לך קשה.

באימון הכוח השבועי עשה סקוואט ופרס/בנץ' פרס ופעם בשבועיים - שלושה הוסף סט של דדליפט (בהתאם להתאוששות שלך).

ב- Skill הכוונה ללימוד של טכניקות שונות: הנפות אולימפיות, עבודה על טבעות, עמידת ידיים וכד'.
תודה לך על העזרה, ויש לי עוד כמה שאלות:
1. הכוונה שכאילו... לעשות פעם סקוואט ופרס או פעם בנץ' ופרס ופעם בשבועיים דדליפט?

2. במידה ואני לא אוכל לעשות 2 אימוני כוח בשבוע, אז אני אעשה אימון כוח אחד- זה יהיה אפקטיבי?

3. יש גם אפשרות שאני כאילו תקופה מסויימת אני הוריד אימון או שניים בקרב מגע/איגרוף תאילנדי
ואני אתמקד על תוכנית הכוח... ואז אחרי כמה זמן אני אחזור... ככה לתקופות... לא?

ואיך החלוקה הזאת? (במידה ואני אוכל לעשות 2 אימוני כוח בשבוע)
יום א': קרב מגע
יום ב': מנוחה
יום ג': איגרוף תאילנדי
יום ד': קרב מגע
יוםה': מנוחה
יום ו': אימון כוח
יום ש': רכיבת שטח (יום שבת כנראה מנוחה כי אני שוכל כרגע אולי להפסיק עם הרכיבת שטח ואני אתמקד באימון כוח ובקרב מגע/איגרוף תאילנדי).

1. בכל אימון כוח תעשה סקוואט, כאשר פרס ובנץ' מתחלפים, כלומר פעם סקוואט+פרס ובשבוע אחר כך סקוואט+בנץ', כאשר באימון שבו תעשה גם דדליפט, תעשה סקוואט קל יותר או פרונט סקוואט.

2. אימון כוח אחד עדיף על אפס אימוני כוח. לדעתי, עדיף שניים.

3. אפשר לתת יותר דגש על הכוח לתקופה מסויימת, כן.

4. אני לא רואה בחלוקה שלך שני אימוני כוח, אלא רק אחד ביום שישי. נראה לי חלוקה סבירה בהתחשב בכל הפעילויות שלך.

• פותח/ת השרשור
1. בכל אימון כוח תעשה סקוואט, כאשר פרס ובנץ' מתחלפים, כלומר פעם סקוואט+פרס ובשבוע אחר כך סקוואט+בנץ', כאשר באימון שבו תעשה גם דדליפט, תעשה סקוואט קל יותר או פרונט סקוואט.

2. אימון כוח אחד עדיף על אפס אימוני כוח. לדעתי, עדיף שניים.

3. אפשר לתת יותר דגש על הכוח לתקופה מסויימת, כן.

4. אני לא רואה בחלוקה שלך שני אימוני כוח, אלא רק אחד ביום שישי. נראה לי חלוקה סבירה בהתחשב בכל הפעילויות שלך.
המון תודה לך! ואשמח אם תעזור לי לגבי החלוקה, פשוט אני לא יודע איפה לשים עוד אימון כוח.

יום א': קרב מגע
יום ב': מנוחה
יום ג': איגרוף תאילנדי
יום ד': קרב מגע
יוםה': מנוחה
יום ו': אימון כוח
יום ש': מנוחה

נערך לאחרונה:
אני לא רואה איפה תוכל להכניס אימון כוח נוסף בלי לפגוע בו או באימונים האחרים.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה איפה תוכל להכניס אימון כוח נוסף בלי לפגוע בו או באימונים האחרים.
ומה אתה אומר לעשות? פאוורקלין או מתח?

---------- התגובה התווספה 17-11-2011 ב 14:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה 16-11-2011 ב 15:48 ----------

יש לי חבר שסיים SS ומעוניין גם לשלב קרב מגע ואיגרוף תאילנדי, האם אתם ממליצים לו מה שleftyland אמר לי או שהחבר שלי יעשה משו אחר? וכמה סטים וחזרות אתם ממליצים לחבר שלי?

ואגב לא עניתם לי על השאלה... מה אתם אומרים שאני אעשה? פאוורקלין או מתח.

תודה.

נערך לאחרונה:
אתה שואל, למעשה, האם התוכנית שהצעתי לך טובה...

בנוגע למתח ול- PC:

אלה שני תרגילים שונים. אתה יכול להחליף ביניהם.

• פותח/ת השרשור
אתה שואל, למעשה, האם התוכנית שהצעתי לך טובה...

בנוגע למתח ול- PC:

אלה שני תרגילים שונים. אתה יכול להחליף ביניהם.
תודה לגבי התשובה שלך למתח וPC

ולא.. בעיקרון השאלה של החבר.. זה גם חבר שלי שואל ש.. הוא סיים SS ואם זה טוב שהוא יעשה
מה שאתה הצעת לי או שיעשה משו אחר כדי לשלב גם איגרוף תאילנדי וקרב מגע.

לא הבנתי מה ההבדל, אבל לא משנה.

בהצלחה. דווח על ההתקדמות.

Back
למעלה תחתית