עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ווא איזה סלט. ריענון הידע יהיה מומלץ. טיפה סדר.אני רוצה לפתוח דיון קטן בנושא נושן,הפרגניל, מעודד את ייצור TSH טסט וזרע באשכים(אם טעיתי או לא דייקתי תקנו אותי),אך אמרנו גם באותה הנשימה שהוא מרדים פעולה אחרת במערכת ולא זכורה לי איזה פעולה הוא,מרדים את שליחת אות,ה-FSH או LH או מה?
אוו רגע עדי hmg טריפטופילן אלו מושגים שפעם ראשונה אני שומע אותםווא איזה סלט. ריענון הידע יהיה מומלץ. טיפה סדר.
פרגניל או HCG זהו הורמון אשר מחכה את פעילות ה LH. הורמון ה LH מאותת לאשכים להתחיל לייצר טסט באשכים. FSH זהו הורמון אשר אחרי לייצור הזרע באשכים. הוא מווסת עיקרי של spermatogenesis.
TSH זה בכלל thyroid stimulating hormon מווסת את רמות הורמוני בלוטת התריס T4\T3
שימוש ארוך ב LH ובמינון גבוהה ידכא את קולטני ה LH באשכים וידכא את הפרשת הטסט.
הערה: שימוש ב HCG לא מונע מצב של azoospermia על זה אחרי FSH על מנת לשחר את רמות ה FSH מהר ככל האפשר יש לשלב HMG או טריפטופילן. בדרך כלל רמות ה LH ו FSH עולות ביחד ככה ברגע שהטווח בנורמה ייצור זרע ימשך כרגיל. אבל בבדיקות דם כאשר רמות הטסט תקינות זה לאוו דווקא אומר שספירת הזרע תקינה. עוד נקודה ששוה להזכיר זה שלא כל אחד סובל ממצב של azoospermia עקב שימוש בחומרים. אבל כדי לדעת בוודאות יש לעשות בדיקות דם. ליתר בטחון מומלץ להקפיא זרע על כל צרה שלא תבוא.
עזוב. הם יקרים וכמעט ולא ניתן להשיג אותם בארץ. אם אתה רוצה תחקור כדי לדעת מה זה. אבל אין לך מה להתעסק עם זה.אווו רגע עדי,hmg או טריטופילן אלו מושגים חדשים בשבילי?
---------- התגובה התווספה ב 11:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:40 ----------
אוו רגע עדי hmg טריפטופילן אלו מושגים שפעם ראשונה אני שומע אותם
קודם כל הכל אני רושם וחוקר שתדע..אתה לא צורך תכשירים כאלו ?ולא מפחד בעניין ייצור הזרע?זה נשמע כמו מצרך הכרחי כמו פרגניל כשאתה מתאר את תפקידו..עזוב. הם יקרים וכמעט ולא ניתן להשיג אותם בארץ. אם אתה רוצה תחקור כדי לדעת מה זה. אבל אין לך מה להתעסק עם זה.
עשיתי בדיקות ספירת זרע כמה פעמים במהלך סייקלים שלי בעבר. מתברר שאני לא רגיש לתופעה הזאת וספירת הזרע שלי יצאו תקינות. זה לא לעולם חוסן כמובן. בוא נגיד שאם תתאמץ אפשר להשיג HMG או GnRH אבל צריך לדעת איך ואיפה לחפש. אם אתה רוצה לעשות דברים 1000% אז כן שילוב של HMG בסייקל הוא אכן מומלץ אבל אתה יודע יש רצוי ויש מצוי. ולא תמיד ניתן לשות דברים פרפקט. זה רצוי אבל לא הכרחי. אני לא חושב שאתה צריך להילחץ מזה. בוא נגיד שאם אתה מתכנן להשתמש בחומרים עוד הרבה פעמים בחיים שלך הייתי שוקל להקפיא זרע על כל צרה שלא תבוא.קודם כל הכל אני רושם וחוקר שתדע..אתה לא צורך תכשירים כאלו ?ולא מפחד בעניין ייצור הזרע?זה נשמע כמו מצרך הכרחי כמו פרגניל כשאתה מתאר את תפקידו..
מה העלות של תהליך כזה של הקפאת זרע שניתן לשנים ארוכות ?עשיתי בדיקות ספירת זרע כמה פעמים במהלך סייקלים שלי בעבר. מתברר שאני לא רגיש לתופעה הזאת וספירת הזרע שלי יצאו תקינות. זה לא לעולם חוסן כמובן. בוא נגיד שאם תתאמץ אפשר להשיג HMG או GnRH אבל צריך לדעת איך ואיפה לחפש. אם אתה רוצה לעשות דברים 1000% אז כן שילוב של HMG בסייקל הוא אכן מומלץ אבל אתה יודע יש רצוי ויש מצוי. ולא תמיד ניתן לשות דברים פרפקט. זה רצוי אבל לא הכרחי. אני לא חושב שאתה צריך להילחץ מזה. בוא נגיד שאם אתה מתכנן להשתמש בחומרים עוד הרבה פעמים בחיים שלך הייתי שוקל להקפיא זרע על כל צרה שלא תבוא.
😆,לא כי מעניין לדעת,אם זה עניין של עד אלף שקל,זה שרות אפשרי לכל כיס בעל חשיבות ותועלת.לא יודע. לא ביררתי.