הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

Liquid

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
זה לא שאני הולך להכנס לאחד כזה פשוט רוצה לשאול שאלה 😃.!!!!

ובכן משהו שאני מכיר,אמר שבסייקל חיטוב אפשר גם להשתמש בסוסטנון וגם באננת
כביכול הוא אמר שזה נותן את אותם התוצאות כמו פרופיאנט והוא אמר שעדיף ולא להשתמש בפרופיאנט בגלל האסטר הקצר(שזה די כואב מניסיון) אלא אם כן אתה מתחרה בתחרויות וזה אכן קריטי.
השאלה שלי היא האם באמת אפשר להגיע לאותם תוצאות סוף סיייקל חיטוב עם אננת וסוסטנון(שידוע שהם מעלים נוזלים) לאותם התוצאות שפרופיאנט יביא אותך(כמובן והסייקל יכלול גם ויני 50 מג אם זה משנה למשהו).
הוא אמר שהנוזלים ירדו אחרי השימוש בחומר אחרי כמה ימים והתוצאות יהיו אותם תוצאות כמו עם פרופיאנט שרק לחכות כמה ימים יותר עד שהנוזלים ירדו מהגוף.
ובכן למה הוא אמר שעדיף ככה(פחות כאבים בגל האסטים הארוכים יחסית של הסוסט,והאננת לפרופיאנט וכמובן הכסף שגם זול יותר)
עכשיו האם זה באמת נכון הדבים הללו?
לא שאני מחר ילך לעשות את זה יש לי עוד הרבה מאוד זמן לזה...פשוט נושא שמאוד העניין אותי.
תודה לעונים 😃.

נ.ב- יעזור גם אם אנשים שבאמת עשו כך יגיבו גם לשאלה,ובכן תודה.

הוא די צודק.
בד"כ אנשים לפני תחרות שרוצים רק ללטש בלי צבירת נוזלים משמעותית משתמשים באסטרים קצרים כדוג' פורפיונט.
מה גם שמטבוליטים של אסטרים קצרים בדם נעלמים מהר, בניגוד לסוסטנון שניתן לגילוי עד 18 חודש מהזריקה האחרונה.
זריקות תכופות (באסטרים קצרים) תמיד יהיו נעימות פחות.

• פותח/ת השרשור
הוא די צודק.
בד"כ אנשים לפני תחרות שרוצים רק ללטש בלי צבירת נוזלים משמעותית משתמשים באסטרים קצרים כדוג' פורפיונט.
מה גם שמטבוליטים של אסטרים קצרים בדם נעלמים מהר, בניגוד לסוסטנון שניתן לגילוי עד 18 חודש מהזריקה האחרונה.

מה שאתה אומר זה שאני אגיע לאותם התוצאות בסופו של דבר?עם אסטרים ארוכים יותר?
אבל נגיד אני אחרי סייקל מסה!!(סתם דוגמא) מפוצץ נוזלים ו עושה סייקל חיטוב אם אננת או סוסטנון(שהם מעלים נוזלים) איך בסופו של דבר ירדו לי הנוזלים אם להפך החומרים האלה אך ורק מעלים?או שכמו שהוא אמר אחרי הפסקה בהם תוך כמה ימים הנוזלים"יורדים" מהגוף?

הוא די צודק.
אני לא חושב שלמישהו פה אכפת כמה זמן אפשר לגלות מטבוליטים של טסט בדם. זה לא מעניין בכלל. ודרך אגב גילוי של מטבוליטים של טסט או כל אנדרוגן אחר לא קשורים בכלל לאסטר.

זה לא שאני הולך להכנס לאחד כזה פשוט רוצה לשאול שאלה 😃.!!!!

ובכן משהו שאני מכיר,אמר שבסייקל חיטוב אפשר גם להשתמש בסוסטנון וגם באננת
כביכול הוא אמר שזה נותן את אותם התוצאות כמו פרופיאנט והוא אמר שעדיף ולא להשתמש בפרופיאנט בגלל האסטר הקצר(שזה די כואב מניסיון) אלא אם כן אתה מתחרה בתחרויות וזה אכן קריטי.
השאלה שלי היא האם באמת אפשר להגיע לאותם תוצאות סוף סיייקל חיטוב עם אננת וסוסטנון(שידוע שהם מעלים נוזלים) לאותם התוצאות שפרופיאנט יביא אותך(כמובן והסייקל יכלול גם ויני 50 מג אם זה משנה למשהו).
הוא אמר שהנוזלים ירדו אחרי השימוש בחומר אחרי כמה ימים והתוצאות יהיו אותם תוצאות כמו עם פרופיאנט שרק לחכות כמה ימים יותר עד שהנוזלים ירדו מהגוף.
ובכן למה הוא אמר שעדיף ככה(פחות כאבים בגל האסטים הארוכים יחסית של הסוסט,והאננת לפרופיאנט וכמובן הכסף שגם זול יותר)
עכשיו האם זה באמת נכון הדבים הללו?
לא שאני מחר ילך לעשות את זה יש לי עוד הרבה מאוד זמן לזה...פשוט נושא שמאוד העניין אותי.
תודה לעונים 😃.

נ.ב- יעזור גם אם אנשים שבאמת עשו כך יגיבו גם לשאלה,ובכן תודה.
אתה מתעלם פה מגורם מאוד מאוד חשוב. וזהו התזונה. מה שיגרום לך לספוח נוזלים (חלק מזה נובע מהמרה של החומר לאסטרוגן) זה התזונה שלך תזונה עטירה בפחמימות וסודיום תגרום לצבירת נוזלים גובהה יותר מאשר דיאטה שבה אתה מצמצם את כמות הפחמימות והסודיום.
על הנייר אסטרים קצרים עדיפים מפני שהם מתפרקים מהר יותר ואין לך את האפקט הממושך של שיחרור אנדרוגנים למחזור הדם. תאכלס אתה תגיע לאותם תוצאות. ודרך טיפול באסטרוגנים היום הוא פשוט. מספיק לשלב AI במהלך הסייקל וכל הנושא של אסטרוגן הוא לא רלוונטי במהלך הסייקל. צריך רק להיזהר מאפקט ה rebound לאחר שמפסיקים ובזמן ה PCT. לגבי הכאב של פרופ ובכן זה דבר אינדבידואלי. בוא נגיד שאם החומר באיכות טובה זה לא אמור להוות פקטור כמו כן לא כל אחד רגיש לצריבה של הפרופ. וגם בסוסטנון יש פרופ אז אין כזה הבדל.

אני לא חושב שלמישהו פה אכפת כמה זמן אפשר לגלות מטבוליטים של טסט בדם. זה לא מעניין בכלל. ודרך אגב גילוי של מטבוליטים של טסט או כל אנדרוגן אחר לא קשורים בכלל לאסטר..
רגע,רגע תן לי להבין כמה דברים.
כרוצים לעשות בדיקה לגילוי שימוש בסטר' בודקים בעצם שאריות של מטבוליטים בדם,לא?
אתה אומר(ומן הסתם יודע) שאין קשר בעצם בין האסטר לגילוי המטבוליטים, אז השאלה שלי היא מה בעצם המשתנה שקובע את משך הגילוי בדם?
האם זה הרכו הכימי של החומר עצמו?

אתה מתעלם פה מגורם מאוד מאוד חשוב. וזהו התזונה. מה שיגרום לך לספוח נוזלים (חלק מזה נובע מהמרה של החומר לאסטרוגן) זה התזונה שלך תזונה עטירה בפחמימות וסודיום תגרום לצבירת נוזלים גובהה יותר מאשר דיאטה שבה אתה מצמצם את כמות הפחמימות והסודיום.
על הנייר אסטרים קצרים עדיפים מפני שהם מתפרקים מהר יותר ואין לך את האפקט הממושך של שיחרור אנדרוגנים למחזור הדם. תאכלס אתה תגיע לאותם תוצאות. ודרך טיפול באסטרוגנים היום הוא פשוט. מספיק לשלב AI במהלך הסייקל וכל הנושא של אסטרוגן הוא לא רלוונטי במהלך הסייקל. צריך רק להיזהר מאפקט ה rebound לאחר שמפסיקים ובזמן ה PCT. לגבי הכאב של פרופ ובכן זה דבר אינדבידואלי. בוא נגיד שאם החומר באיכות טובה זה לא אמור להוות פקטור כמו כן לא כל אחד רגיש לצריבה של הפרופ. וגם בסוסטנון יש פרופ אז אין כזה הבדל.

זה לא שהפרופ כואב, רק תדירות הזריקות היא פחות נעימה, זה לא משהו שלא ניתן לחיות איתו.
למשל שהזרקתי מסטרון יום כן יום לא, היה קצת פחות נעים מבסייקל העכשווי שעשיתי.

רגע,רגע תן לי להבין כמה דברים.
כרוצים לעשות בדיקה לגילוי שימוש בסטר' בודקים בעצם שאריות של מטבוליטים בדם,לא?
אתה אומר(ומן הסתם יודע) שאין קשר בעצם בין האסטר לגילוי המטבוליטים, אז השאלה שלי היא מה בעצם המשתנה שקובע את משך הגילוי בדם?
האם זה הרכו הכימי של החומר עצמו?

מה שאני אומר זה שזה לא מעניין כמה זמן אפשר לגלות מטבוליטים של טסט כי אף אחד פה לא עושה ספורט מקצועני שבו בודקים חומרים אסורים. אז למי אכפת כמה זמן אפשר לאתר שימוש בחומרים. וזה לא משנה עם אנטט או פרופ אפשר לגלות בבדיקות דם מטבוליטים של טסט חודשים לאחר השימוש.

זה לא שהפרופ כואב, רק תדירות הזריקות היא פחות נעימה, זה לא משהו שלא ניתן לחיות איתו.
למשל שהזרקתי מסטרון יום כן יום לא, היה קצת פחות נעים מבסייקל העכשווי שעשיתי.

לדעתי גם זניח אבל כל אחד מגיב אחרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית