הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חמודה כזאתי. תפסתי תאורה נחמדה

התמונות מדברות בעד עצמן.. אמרת היקף יד 41 לא ? נראה כמו 38 -37
תאמין לי שלהכיר בזה שאתה לא מתקדם זה הכי חכם

• פותח/ת השרשור
התמונות מדברות בעד עצמן.. אמרת היקף יד 41 לא ? נראה כמו 38 -37
תאמין לי שלהכיר בזה שאתה לא מתקדם זה הכי חכם

וואי איך אני שונא אנשים שחיים בסרט כמוך
אני יעלה תמונה בשבילך עם סרט מדידה

זה אתה חי בסרט.. העלתה תמונה אתה צריך להבין שיהיו ביקורת , יכול להיות שאתה לא יודע למדוד , לי יש היקף יד 43 והיד שלי גדולה משלך בהרבה , תקשיב , אין לך מה לצאת על כל העולם או להיות מתגונן כשמעבירים עליך ביקורת , אם אתה רוצה אני גר גם בבאר שבע , אני מוכן לפגוש אותך ולמדוד לך את היד בעצמי 😃

• פותח/ת השרשור
זה אתה חי בסרט.. העלתה תמונה אתה צריך להבין שיהיו ביקורת , יכול להיות שאתה לא יודע למדוד , לי יש היקף יד 43 והיד שלי גדולה משלך בהרבה , תקשיב , אין לך מה לצאת על כל העולם או להיות מתגונן כשמעבירים עליך ביקורת , אם אתה רוצה אני גר גם בבאר שבע , אני מוכן לפגוש אותך ולמדוד לך את היד בעצמי 😃

מקבל את הביקורת, אבל זה מעצבן שאנשים מנסים לשחק אותה חכמים גדולים..
לא מנסה לצאת עליך יכול להיות שזה באמת נראה ככה.. אולי בגלל שהיד שלי ארוכה כי אני מטר 90 (גבוה ממך בראש כמעט) אז אולי יש בזה הגיון..
בכל מקרה.. הנה תמונה וההיקף טיפה יותר גדול בחצי סנטימטר פשוט ביד השניה צילמתי את התמונה וזה אייפון אז אין לי שם צילום עצמי..

בכל מקרה אני לא יפגש איתך בשביל שתמדוד לי.. (אלא אם כן אתה בחורה)
אם בא לך אפשר לעשות איזה אימון ביחד.. איפה אתה מתאמן?

קבצים מצורפים

• IMG_1572.jpg
    IMG_1572.jpg
    KB 31.2 · צפיות: 193
  • IMG_1576.jpg
    IMG_1576.jpg
    KB 48.7 · צפיות: 208
נערך לאחרונה:
אני מתאמן בבית החייל , וכשאתה מודד את היד , תשאיר את החבל מדידה באותו מסלול שסללת מסביב ליד בסיבוב הראשון אם הבנת למה אני מתכוון , טוב , אני מצטער שהמעטתי בערכך , בהצלחה בהמשך 😃

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בבית החייל , וכשאתה מודד את היד , תשאיר את החבל מדידה באותו מסלול שסללת מסביב ליד בסיבוב הראשון אם הבנת למה אני מתכוון , טוב , אני מצטער שהמעטתי בערכך , בהצלחה בהמשך 😃

זה מה שעשיתי אחי תראה שמתי עוד אחת..
קשה לצלם את עצמך ככה כי זה נופל אם אתה לא תופס עם היד השניה..

בקיצור זה על קטנות אחי חח בהצלחה גם לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית