הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כרזות הסתה נגד נתניהו והימין באוניברסיטת ת''א

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
השבוע נתלו ברחבי קמפוס תל אביב כרזות מדאיגות הנושאות את הכיתוב "נתניהו מגדל עשבים שוטים". הכרזות ניתלו מטעם אירגון "סולדיאריות נגד הפאשיזם".

הכרזה שנתלתה באוניברסיטת ת"א

חשוב לציין ששמו של נתניהו נכתב באדום זועק, והקונוטציות השליליות ומרחיקות הלכת ברורות.
האירגון אשר עומד מאחורי הכרזות הינו אירגון אשר מגדיר את עצמו כתנועה פוליטית-חברתית הנאבקת למען סיום הכיבוש ולמען שוויון אזרחי כאשר אחת מפעולותיו המרכזיות הינה קיום הפגנות למען האוכלוסייה הפלשתינית בשייח ג'ראח.
איתמר דוננפלד ועומרי אקוניס רכזי הצעירים במפלגת הליכוד מסרו בתגובה:
"זה ממש מזעזע ואף גובל בצביעות ששבוע לאחר עצרת לזכרו של יצחק רבין בה נקראו קריאות נגד אלימות ורצח פוליטי, יוצאות לאור כרזות מסוג זה.
אנו מגנים את התופעה המכוערת בתור צעירים אזרחי המדינה ורוצים להזכיר לחברי האירגון את המשפט נאה דורש נאה מקיים.
כולנו תקווה שהחינוך שילדי ישראל והנוער בישראל יתחנכו לאורו יהיה לסובלנות וסבלנות הדדית וכרזות מסוג זה אינן מקדמות את המטרה אלא יוצרות את ההיפך הגמור."
כרזות הסתה נגד נתניהו והימין באוניברסיטת ת"א

נערך לאחרונה:
איפה ההסתה כאן? ועל אילו קונוטציות הם מדברים?

מה? איזו הסתה? ואיך זה מתקשר לעזאזל לעידוד של רצח פוליטי?
כמה חומר אפור אני צריך לאבד מהמוח כדי לחשוב בצורה שהם חושבים?

אירגון אשר מגדיר את עצמו כתנועה פוליטית-חברתית הנאבקת למען סיום הכיבוש ולמען שוויון אזרחי כאשר אחת מפעולותיו המרכזיות הינה קיום הפגנות למען האוכלוסייה הפלשתינית בשייח ג'ראח.
מעניין מי מממן אותם.

איזו הסתה מטורפת!! טוב שהם לא כתבו משהו יותר חריף, או לחילופין הלבישו את ביבי במדי קצין נאצי. 0מולנים הז1ים.

איזו הסתה מטורפת!! טוב שהם לא כתבו משהו יותר חריף, או לחילופין הלבישו את ביבי במדי קצין נאצי. 0מולנים הז1ים.
כי הם מפחדים שיסגרו להם את הברז? 😛 אם זה לא היה על הפרק, אולי היינו רואים גם מדים?

אירגון אשר מגדיר את עצמו כתנועה פוליטית-חברתית הנאבקת למען סיום הכיבוש ולמען שוויון אזרחי כאשר אחת מפעולותיו המרכזיות הינה קיום הפגנות למען האוכלוסייה הפלשתינית בשייח ג'ראח.
מעניין מי מממן אותם.

אני לא יודע, אבל אני די בטוח שלא אלה שמממנים את החבר'ה של כהנא.

377270_10150936828110468_873800467_21622571_1749154635_n.jpg

"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון."
אלברט איינשטיין

כי כהנא צדק! אם אריאל זילבר אמר את זה - אז זה בטח נכון.🤘

ברור שהוא צדק. אבל למה להתלבש במדים שחורים שמזכירים את ה-SS ועם גולגולת שמזכירה את ה-SA (נו טוב, לפחות יש לה כיפה)? לא כדאי לבחור צבע נייטרלי יותר כמו כחול או ירוק?

ברור שהוא צדק. אבל למה להתלבש במדים שחורים שמזכירים את ה-SS ועם גולגולת שמזכירה את ה-SA (נו טוב, לפחות יש לה כיפה)? לא כדאי לבחור צבע נייטרלי יותר כמו כחול או ירוק?
כי נאצים הם מותג הרבה יותר זכיר מכל צבא אחר. מישהו זוכר איך התלבשו האנגלים או הרוסים? לא! את הנאצים כולם זוכרים. שיווק עצמי נכון, זה כל ההבדל.

המממ, פתאום זה הביא אותי לחשוב על תת מודע קולקטיבי. יכול להיות שזה מקרה מובהק של התופעה?

אלהים מגלה לנו מי אחראי לדבר!

"נתניהו מגדל עשבים שוטים"
נעשה חילוף אותיות ונקבל:

נתן מעשים של טיבי והגוים.

כתוב בסלע!

זה אלכס תלה את זה. אני ראיתי אותו.
אגב, יש הסתה יותר חמורה בקמפוס (לפחות בפקולטאות שלי)- בכל שירותים יש הסתה לצמחונות. "צמחונות מצילה חיים".
עשב לא חי?
ולמה הם ממשיכים להדביק את זה אחרי שאני מקלף את זה כל פעם? אין להם איזה אנמיה או סחרחורת בסוף כל המאמץ הזה?

זה אלכס תלה את זה. אני ראיתי אותו.
ולמה הם ממשיכים להדביק את זה אחרי שאני מקלף את זה כל פעם? אין להם איזה אנמיה או סחרחורת בסוף כל המאמץ הזה?
תוסף ברזל של סולגר (ממקור צמחי) - ואין שום אנמיה וסחרחורות.

קטניות ודגנים עושים מטאבוליק סינדרום. מה שנקרא- הזול עולה ביוקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית