הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בהדד סלימי

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
הוא בן 21 אם אני לא טועה. ואני חושב שהוא כבר ה-דבר בסופר.
לדעתי הוא ישבור את השיא עולם בטוטאל בלונדון.
הבנאדם מפחיד.

כן, זה הבחור. עם כמה הוא נכנס בC&&J?

יש קטגוריות "נחשבות" יותר מאחרות בגברים?(מבחינת עומק ואיכות יחסית)

יש לו רגליים מפלצתיות
ד"א איך זה הגיוני שהוא בן 21 הוא פאקינג עשה שיא עולם הוא לא אמור להגיע לרמה כזאת רק בגיל 30?

לא יודע לגבי הקלין דחיקה.

לגבי קט' איכותיות, ההיגיון אומר שהקט' האמצעיות יותר (77 85) יהיו איכותיות יותר מהיותר קיצוניות (56 וסופר לצורך העניין) מעצם העובדה שמבנה הגוף הממוצע של משקולן ברמה העילית יתאים יותר לקט' האמצעיות לכן תהיה כמות גדולה יותר של משקולנים שמה, דבר שיגרור יותר עומק ואיכות.

יש לו רגליים מפלצתיות
ד"א איך זה הגיוני שהוא בן 21 הוא פאקינג עשה שיא עולם הוא לא אמור להגיע לרמה כזאת רק בגיל 30?

תגיד את זה לקולצקי. 30 זה פחות או יותר הרף העליון מבחינת התפקוד האידיאלי של משקולן (לדעתי זה גם אחריי הפיק בהנחה ויש לו משהו כמו 15 שנות אימונים).

הוא נכנס עם 205 ל-3 הכניסות ונפסל בשלושתן.

לדעתי הקטגוריה הכי חשובה היא של ה-105. מדובר באתלטים הכי טובים שמפיקים את ההרמות הכי כבדות וגדולות כשהם עדיין מוגבלים במשקל הגוף. אקאייב וקלוקוב למשל קיבלו מקום 2 ו-3 בדירוג הסינקלייר של כל האירוע ושניהם מה-105. הראשון הוא סיני מה-74 אני חושב.

איזה סוסון עולם חח בסוף מישו יבוא ויעבור גם ת-300 חח
כמה סקוואט הוא עשה כאן?

נערך לאחרונה:
רק אותי הוא לא מרשים?
אז עשה שיא עולם,לפני ששינו את קטגוריית המשקלים הרבה חבר'ה עקפו אותו...
שלא לדבר על זקחארביץ' ששקל 109 קילו,והניף 210 קילו.
או C&J של פיסרנקו של 265 קילו על משקל גוף של 120.
טרננקו הניף ודחק יותר ממנו,קורלוביץ' דחק יותר ממנו(ואצל כולם משקל הגוף פחות ממה שאצלו).
יש המון משקולנים לפני שנות האלפיים שטובים יותר ממנו.

נערך לאחרונה:
איך זה שלא שמעתי על זה בחיים.. חשבתי הכי הרבה שהרימו זה היה 210 על ידי האיראני ההוא
275 !!?!??! איפה ראית דבר כזה תגיד לי ??

כן הוא עשה C&J של 275 אבל זה לא היה רשמי,ובתחרות רשמית(אליפות העולם אם זכור לי נכון) הוא עשה C&Jשל 265 קילו,ומשקל גוף של 120.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית