הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט הרצליה

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
חיפשתי פה קצת מידע על המקום הזה ולא מצאתי כמעט ובכלל מידע אם בכלל,אני מתגייס בעוד חצי שנה בערך וחשבתי להתחיל קרוספיט.
עד כמה המקום מקצועי? יש המלצות מחברי הפורום להתאמן שם?(במיוחד מאלו שניסו).

עד לפני כמה חודשים עשיתי SS בצורה די כושלת,אמנם התקדמתי אבל ממש ממש ממש ממש לא לפי הספר ועכשיו אני קצת בAB כדי לרענן כי פשוט נמאס וחשבתי שקרוספיט עם דגש על כוח הוא החלופה המתאימה.

מה דעתכם?

קרוספיט הרצליה המקום הכי מקצועי בארץ..אתה יכול לחפש עליהם בפייסבוק יש יותר מידע

כרגע יש שינוי באופי האימונים במועדון: יותר אימוני כוח ועבודה על טכניקה, בשילוב עם אימוני סטרונגמן.

אני ממליץ לך ללכת לנסות, במיוחד את האימון של השעה 21:00 ביום רביעי, שמתמקד בכוח.

צור אתם קשר.

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן שם?(אולי המנהל אפילו חחחח?) אני אנסה לבוא לראות,רק רציתי לדעת אם המקום מקצועני ולא ליצני כמו המון מקומות אחרים בארץ שעוסקים בענפי ספורט שונים, ישנה אפשרות ל"אימון ניסיון" או כמו שראיתי כניסה חד פעמית עולה 40 שקל?

התאמנתי שם בעבר.
אני חושב שכבר אין יותר "כניסה חד פעמית חינם".

• פותח/ת השרשור
הבנתי שהעבודה היא בקבוצות?, אתה מגיע לשם ומה? מדבר עם המנהל(עמרי פלד?) מסביר לו מטרות והוא מתאים לך תוכנית לימים? משהו בסגנון?

התוכנית זהה לכולם, כך שאם יש לך מטרה מסוימת, יכולה להיות בעיה (זה אחד מהעקרונות הבסיסיים בקרוספיט - חוסר ההתמקצעות, לטוב ולרע).

אני מציע שתדבר עם עומרי ותשאל אותו איך הוא יוכל לעזור לך 😃.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אבל ממה שכתבת שיש ימים של אימונים עם דגש על כוח לא? כי באופן כללי זאת כרגע המטרה שלי,זה שיש פה חוסר התמקצעות הבנתי כי זה לא SS שזה נטו כוח,זה כל העניין שאני מעוניין בהתמקצעות הזאת אבל אם היא לא תקדם אותי לשום מקום אז אין לי שום סיבה לעסוק בקרוספיט אתה מבין?

בקיצור אני רוצה מסגרת חדשה ומעניינת שתקדם אותי קדימה וכרגע להתרכז יותר בכוח והעלאת מסת שריר,אני יכול לקבל את אלו מקרוספיט?

אתה יכול להשתפר בכוח באמצעות אימוני קרוספיט, השאלה היא מה התכנון.

אם אתה יכול להרשות לעצמך מבחינת הזמן ומהבחינה הכלכלית, אתה יכול לנסות לעשות 2 אימוני כוח בחדר כושר ו- 2 אימונים בקרוספיט, שם תוכל לתרגל טכניקות חדשות, כמו הנפות אולימפיות, עבודה על טבעות ועם משקל גוף וכו'.

• פותח/ת השרשור
מבחינה כלכלית אני לא יכול להרשות לעצמי דבר כזה,ואני מעדיף להתרכז בדבר אחד ויחיד
אם אתה אומר שאפשר להשתפר בכוח מקרוספיט ולעלות שריר אז עדיף כבר ללכת רק על קרוספיט לא?

קצב העליה יהיה אטי יותר.

אני הייתי בקרוספיט הרצליה כדי לשפר טכניקה . מקום מקצועי עם אווירת אימונים ממש טובה .

Back
למעלה תחתית