הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ככה נראים חלק מהקונים ב Walmart

בין כל ההיספאנים ושאר הבני מיעוטים אכן יש שם לא מעט חולי נפש, תאמת שלראות ילד עם רצועה ראיתי פעם אחת שם חחחח

וולמארט יכולים להתחיל למכור גם טיפוסים בין שאר הדברים שלהם.

הזמרת בעצמה טיפוס.

נערך לאחרונה:
אולי במחשבה שניה לא כזה נורא לחיות כאן

הכי עצוב זה לא אנשים שמנים, זה אנשים שמנים שנכנעו לגורלם המר. אלה האחרונים מרשים לעצמם להפציר בגועל שלהם. :bad:

אני נגעל מחרדי יותר מאשר הגועל שמוצג שם.
וילדים עם רצועות זה דבר שכיח יחסית.

אני נגעל מחרדי יותר מאשר הגועל שמוצג שם.
וילדים עם רצועות זה דבר שכיח יחסית.
לאחרונה ראיתי אצל התינוק של חברה שלי דבר שנקרא "נשכן" - צעצוע גומי צבעוני שהתינוק יכול ללעוס. הזכיר לי את העצם גומי שהיתה לכלב של ההורים.

זה לא שחרדים מגעילים יותר משמנים לבושים למחצה... אבל חריצים שמנים חשופים מייצגים חופש בחירה, שעדיף בעיני על פני אופנת גטו ליטאי וטאליבן.

אהבתי איך שאמרת שהם מייצגים את חופש הבחירה, ובאמת ככה בגועל שלהם הם מתריעים אחרים מלהגיע לזה.
חרדים זה בכלל סוג של brain-dead שחיים על מכונת (תזרים מזומנים) הנשמה. הגיע הזמן לעשות חסד אמיתי ולנתק אותם, אז נראה את סיפורי המעשיות במבחן המציאות.

אני לא מבין מה יש לכם נגד אנשים שמנים?
זה אמנם פורום פיתוח גוף אבל קבלו את השונה. אולי תלכו להעיר גם לאנשים שמנים בים?

אני לא מבין מה יש לכם נגד אנשים שמנים?
זה אמנם פורום פיתוח גוף אבל קבלו את השונה. אולי תלכו להעיר גם לאנשים שמנים בים?
אין שום רע בלהיות שמן.
אבל, משום מה, שומנים עירומים ומתנפנפים (ולא בים) זה מראה שלא נראה אסתטי להרבה אנשים. וזה כל הבעיה.
אפשר להתלבש יפה ומחמיא עם כל צורת גוף. ואפשר לנפנף בצלוליט ולשים ז על כולם, אבל לא כולם ייהנו מהמחזה וזה לגיטימי.

נערך לאחרונה:
קודם כל זה נורא בעיניי- השמנה מוקצנת היא תופעה מכוערת. גם חרדיות יתר היא תופעה לא סימפטית, אבל אני לא חושב שזה נכון לדבר במונחים של "גועל", כי בסופו של דבר כל אדם חי לפי תפישת עולמו/רצונותיו/מאוויו. עם זאת, השמנים לא מנסים לכפות אכילת סופגניות על אנשים רזים, מה שאין כן החרדים.

דבר שני, אני מתפלא שיוצרי השיר לקחו סיכון בחשיפתם לתביעה לפגיעה בפרטיות/לשון הרע/השמצה וכיוב'- כי בבירור יש כאן כוונה להשפיל, לבזות ולפגוע.

לא יודע למה זה לשון הרע, בעוד הם מציגים מרכולתם בפומבי.
וחוץ מזה, לא כל התמונות עוסקות בהשמנה, חלקן עוסקות בכל מיני טיפוסים - כגון הבחור המחופש למשהו שנראה כמו חייל ממלחמת הכוכבים של לוקאס.
הרבה מהאנשים הללו בחרו במראה הזה באופן מכוון כך שיגדיר את אישיותם.

אני מסכים שהשיר בא לשים אותם ללעג וקלס, אבל אני די בטוח שהם מקבלים את זה מהסביבה ANYHOW.
לא שאני מאשר שזה תקין.

משה לא מסתובב איתם הוא חי בLA
הולך לכל המסיבות במועדונים שכל השחקניות פורנו יוצאות
מסיבות בריכה בבורלי 🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית