עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולך, יש?אין לך דברים יותר חשובים לעשות בחיים ?
מקבץ של שטויות מדעיות של חז"ל + שקרים נוספים לגבי גילוים שכביכול היהדות ידעה מאז ומעולם:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=570&MessageId=142628128&r=1
ערימה של גיבובי שטויות.
למה להאמין ביישות עליונה חייב להיות באופן שנצמד לפירושים הרבים והשונים של התנ"ך?
זה מדהים אותי עד כמה אנשים משקיעים מרצם הרב ושכלם הטוב בשביל להתעמר בספרי דת.
כל אחד יכול לפרש דברים בדרכו שלו, אתה יכול לפרש את זה שעטלף מטיל ביצים כפשוטו.
ואולי העטלף שאנחנו מציגים כעטלף בעברית בת ימינו אינו העטלף התלמודי והוא בעצם מתייחס למה שאנו מכנים נשר (סתם זרקתי)?
הכל עניין של פרשנות, אני למשל מאמין חזק ביסודות שעליו מושתת התורה, הרבה מיסודות החוק במדינה שלנו מבוססות על התנ"ך, לדעתי הוא ספר נפלא בעל תובנות מדהימות, רק שאנשים נוטים להפוך אותו לזילות ע"י פרשנויות מוזרות שלו.
הכל עניין של פרשנות, אני למשל מאמין חזק ביסודות שעליהם מושתתת התורה, הרבה מיסודות החוק במדינה שלנו מבוססות על התנ"ך, לדעתי הוא ספר נפלא בעל תובנות מדהימות, רק שאנשים נוטים להפוך אותו לזילות ע"י פרשנויות מוזרות שלו.
אני מאמין בפילים וורודים.
לא נראה לי שאחד העם לקח אותם ברצינות, אני צודק?🤡לא הכל עניין של פרשנות. ואלה שייסדו את יסודות החוק במדינה שלנו היו רחוקים מאוד מהתנ"ך והעדיפו לקרוא אפלטון וניטשה במקום (הרצל, בן גוריון, כצנלסון, ז'בוטינסקי, אחד העם, מסריק והרשימה ארוכה). המדינה היהודית מושתתת על דגם המדינה המערבי-נוצרי שאחרי המהפכה הצרפתית, להוציא את ההפרדה בין המדינה והדת (מה שכמובן הביא להיעדר חוקה עד היום).
איך אפשר לא להאמין בכלום, זה פשוט נשגב ממני.