הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרשור הכפירה הגדול

יש משהו שאני לא כל כך מבין.
מה ההיגיון בחוקי הדת? אני מתכוון למה שבני האדם לא ירצו חופש לעשות מה שהם רוצים. מה המקור לחוק של אכילת בשר וחלב. למה שמישהו ימציא חוק כזה שמגביל את בני האדם? למה שמישהו ימציא חוק על איסור שפיכת זרע לשווא? מילא את חוקי התפילה והנחת תפילין אני יכול להבין את הסיבה שימציאו את זה. אבל אני לא מצליח להבין למה שמישהו ירצה לגרום חוסר חופש והנאה מהחיים?

נערך לאחרונה:
אין היגיון בדת. המטרה של דת היא לשעבד אותך - תחפש בשרשור, יש סרטון: religion is all about control.

מה ההיגיון בחוקי הדת? אני מתכוון למה שבני האדם לא ירצו חופש לעשות מה שהם רוצים. מה המקור לחוק של אכילת בשר וחלב. למה שמישהו ימציא חוק כזה שמגביל את בני האדם? למה שמישהו ימציא חוק על איסור שפיכת זרע לשווא? מילא את חוקי התפילה והנחת תפילין אני יכול להבין את הסיבה שימציאו את זה. אבל אני לא מצליח להבין למה שמישהו ירצה לגרום חוסר חופש והנאה מהחיים?

בגלל שקל להשתיק אנשים ששואלים שאלות כאלה עם "נסתרות דרכי האל".

אין היגיון בדת. המטרה של דת היא לשעבד אותך - תחפש בשרשור, יש סרטון: religion is all about control.
יש הרבה מאוד היגיון בדת. השעבוד הזה הוא כלום ושום דבר לעומת השקט הנפשי והידיעה שאתה ממשיך לנצח.
אבל בגלל שההבטחה הזאת יותר מדי גדולה, צריך להצדיק אותה בהרבה מאוד חוקים וטקסים ולפתח "תורה" סביבה (תרתי משמע!!)

יש הרבה מאוד היגיון בדת. השעבוד הזה הוא כלום ושום דבר לעומת השקט הנפשי והידיעה שאתה ממשיך לנצח.
אבל בגלל שההבטחה הזאת יותר מדי גדולה, צריך להצדיק אותה בהרבה מאוד חוקים וטקסים ולפתח "תורה" סביבה (תרתי משמע!!)

נחש מדבר זה הגיוני?
אדם שחי בבטן של לוויתן?
ספארי שנכנס לספינה?
מקל שהופך לנחש?
תפוח שהופך אותך לחכם?
ועוד ועוד ועוד...

ההנאה הזאת של החיים שאתה אומר מונעת מימך להבין מי אתה ולמה באת לעולם , קח לדוגמא את הנושא שאמרת לשפיכת זרע לשווא , לא יודע בן כמה אתה אבל נגיד היית בבית ספר אתה באמת חושב שהיית מקבל את אותם ציונים אם היה לך בראש בנות או לא היה לך בראש בנות ? ברגע שאין לך מחשבה על זה הראש שלך צלול .. אתה הולך ללמוד אתה באמת לומד . התורה זה לא רק זה אסור זה אסור יש סיבה לכל דבר התורה שלנו מדהימה והיא מסבירה איך כדאי לאדם לחיות בשביל עצמו בשביל שיהיה לו חיים טובים גם בעולם הזה לא רק בעולם הבא .. אתה מומזן לקרוא להקשיב להאזין ותראה איך תגלה עולם חדש .. תבין מזה משפחה מזה אמא מזה אבא מזה בן מזה בת , מזה חברים , תלמד איך לבחור אישה לחיים , איך לפתוח עסק , איך לעבוד ולהתנהג עם הבוס/עובדים שלך , איך להתייחס לבני אדם , איך להתייחס לאוכל שאתה אוכל ולשתיה שאתה שותה .

נחש מדבר זה הגיוני?
אדם שחי בבטן של לוויתן?
ספארי שנכנס לספינה?
מקל שהופך לנחש?
תפוח שהופך אותך לחכם?
ועוד ועוד ועוד...

מה לא הגיוני בדברים האלה ? מצד אחד אתם לא מאמינים לדברים שלא ראיתם , אבל אתם מאמינים בזה שהאדם בה מהקוף או שהעולם נברא מפיצוצים - את זה ראיתם ?

הגיוני שמפעל יבנה מה שהוא רוצה ? לדוגמא רכב ? מצלמה ? מחשב ? טלפון ? פלאפון ? (דרך אגב סביר להניח שאם הייתי שואל את זה לפני 4000 שנה היו אומרים לי שאני מדמיין וחולם) הגיוני בעל המפעל יכול לבנות במפעל שלו מה שהוא רוצה , ולהבדיל אלף הבדלות כנ"ל הקדוש ברוך הוא , הוא ברא את העולם והוא יכול לברוא הכל .. אז הוא ברא את זה את זה ואת זה .

תפוח שעושה אותך חכם אתה מציג אתזה כאילו זה בדיחה , למה אין מאכלים שעוזרים או פוגעים ? לדוגמא גזר לראיה , או מאכלים שגורמים לשומנים בדם ? אין קרינה מפלאפון או לדגומא סיגריות שגורמת לסרטן ? אז נכון לא רואים את זה בעיניים אבל יודעים את זה , זה נשמע לך הגיוני ? אז כן היום שזה מוכח זה נשמע לך הגיוני , אבל שאתה ושמע משו שקרה אז אתה אומר להה לא יכול להיות , אבל עובדה אחי .
שמע מי שמודה בתורה זה מחייב אותה לעשות ככה ככה וככה , אפשר להודות בתורה ותעשה עם זה מה שאתה מבין , אבל כולם יודעים שהתורה שלנו היא אמת , ושיש בורא אחד לעולם ושהוא הקדוש ברוך הוא , הוא אבא שלנו אנחנו צריכים לשמוח מיזה ולא לנסות לברוח מיזה ...

מדהים שאתה אשכרה רושם "כולם יודעים שהתורה שלנו היא אמת".

כנראה שאתה לא שם זין אל אלוהים ועל הדיבר שלו שאומר "לא תשקר". מי הוא בכלל היהוה הזה שהוא יגיד לך מה לעשות.

ההנאה הזאת של החיים שאתה אומר מונעת מימך להבין מי אתה ולמה באת לעולם , קח לדוגמא את הנושא שאמרת לשפיכת זרע לשווא , לא יודע בן כמה אתה אבל נגיד היית בבית ספר אתה באמת חושב שהיית מקבל את אותם ציונים אם היה לך בראש בנות או לא היה לך בראש בנות ? ברגע שאין לך מחשבה על זה הראש שלך צלול .. אתה הולך ללמוד אתה באמת לומד . התורה זה לא רק זה אסור זה אסור יש סיבה לכל דבר התורה שלנו מדהימה והיא מסבירה איך כדאי לאדם לחיות בשביל עצמו בשביל שיהיה לו חיים טובים גם בעולם הזה לא רק בעולם הבא .. אתה מומזן לקרוא להקשיב להאזין ותראה איך תגלה עולם חדש .. תבין מזה משפחה מזה אמא מזה אבא מזה בן מזה בת , מזה חברים , תלמד איך לבחור אישה לחיים , איך לפתוח עסק , איך לעבוד ולהתנהג עם הבוס/עובדים שלך , איך להתייחס לבני אדם , איך להתייחס לאוכל שאתה אוכל ולשתיה שאתה שותה .

מה לא הגיוני בדברים האלה ? מצד אחד אתם לא מאמינים לדברים שלא ראיתם , אבל אתם מאמינים בזה שהאדם בה מהקוף או שהעולם נברא מפיצוצים - את זה ראיתם ?

הגיוני שמפעל יבנה מה שהוא רוצה ? לדוגמא רכב ? מצלמה ? מחשב ? טלפון ? פלאפון ? (דרך אגב סביר להניח שאם הייתי שואל את זה לפני 4000 שנה היו אומרים לי שאני מדמיין וחולם) הגיוני בעל המפעל יכול לבנות במפעל שלו מה שהוא רוצה , ולהבדיל אלף הבדלות כנ"ל הקדוש ברוך הוא , הוא ברא את העולם והוא יכול לברוא הכל .. אז הוא ברא את זה את זה ואת זה .

תפוח שעושה אותך חכם אתה מציג אתזה כאילו זה בדיחה , למה אין מאכלים שעוזרים או פוגעים ? לדוגמא גזר לראיה , או מאכלים שגורמים לשומנים בדם ? אין קרינה מפלאפון או לדגומא סיגריות שגורמת לסרטן ? אז נכון לא רואים את זה בעיניים אבל יודעים את זה , זה נשמע לך הגיוני ? אז כן היום שזה מוכח זה נשמע לך הגיוני , אבל שאתה ושמע משו שקרה אז אתה אומר להה לא יכול להיות , אבל עובדה אחי .
שמע מי שמודה בתורה זה מחייב אותה לעשות ככה ככה וככה , אפשר להודות בתורה ותעשה עם זה מה שאתה מבין , אבל כולם יודעים שהתורה שלנו היא אמת , ושיש בורא אחד לעולם ושהוא הקדוש ברוך הוא , הוא אבא שלנו אנחנו צריכים לשמוח מיזה ולא לנסות לברוח מיזה ...

אנחנו לא "מאמינים" במה שאמרת - יש ראיות שתומכות בכך שמוצא האדם מן הקוף. תראה את הסרטון הזה: . כשתביא לי אישוש שכזה לקיומו של אלוהים, אני אהיה מוכן לשקול את קיומו, עשינו עסק? המפץ הגדול הוא לא "פיצוץ", הוא התרחבות של נקודה סינגולרית. מחזירים בתשובה בשקל תשעים כמו אמנון יצחק מציגים את זה בתור "פיצוץ". כשתביא לי משוואה מתמטית כמו משוואות איינשטיין (שלפיה כשהזמן שואף לאפס, כוח הכבידה שואף לאינסוף + אישושים נוספים שתורת המפץ הגדול קיבלה) שהפתרון שלה הוא אלוהים, שוב אהיה מוכן לשקול את קיומו.

אנא הבא לי ראיות לקיומם של נחשים מדברים, לקיומו של אלוהים, ולכך שאלוהים ברא נחש מדבר.
"כולם יודעים שהתורה שלנו אמת"? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..................... ...........
יש בסה"כ 18 מיליון יהודים בעולם, רבים מתוכם אתאיסטים, רבים אחרים לא מקבלים את התורה, וכל אחד מהזרמים גם מפרש אותה איך שהוא רוצה. מיליארד וחצי סינים לא יודעים שתורת ישראל היא אמת. מיליארדי נוצרים ומוסלמים יודעים שהברית החדשה והקוראן הם אמת, וכן הלאה וכן הלאה.
עם אבא כמו יהוה, ששלח מיליון וחצי ילדים לאושוויץ, אני מעדיף להיות יתום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המוסלמים והנוצרים יודעים שהתורה שלנו אמת סתם שתדע לידע כללי , אתה יכול לשאול כל מוסלמי וכל נוצרי .

כבר עניתי לך על הכשל לוגי הזה .. ומה הקשר כשל לוגי ? אתה רשמת שהמוסלמים והנוצרים לא מאמינים אני אומר לך שהם כן אתה אומר לי כשל לוגי מזה קשור ?

עוד הפעם אנחנו יהודים והתורה היא לכולנו , אתה יכול לבחור אם ללכת אחריה ולהאמין או לא .. בחירה שלך אחי תעשה מה שאתה מבין , בנאדם כתב שהוא מבין את הסיבה לתפילות ותפילין אבל לא מבין למה יש לנו כביכול גבולות בתורה , אז הסברתי לו שהגבולות באות אלינו לטובתנו בשביל שנחיה כמו שצריך ונתחנך כמו שצריך שנדע מה מותר מה אסור ומה לטובה .

כמו שהורים שמים גבולות לילד לדוגמא אתה בן 12 עד 7 בערב אתה בבית , אותו ילד לא רואה את זה לטובה , ככה התורה באה ושמה לנו גבולות כמו לדוגמא אל תשפוך את זרעך לשווא וכדו' .

התגובה לא הייתה אלייך אתה רוצה תאמין שאבא של אבא שלך היה קוף , אני מאמין שאבא של אבא שלי זה אברהם יצחק ויעקב .. משה .. ושאבא של כולנו זה הקדוש ברוך הוא . כל אחד והאמונה שלו אחי אם אתה באמת מאמין בזה שאבא של אבא של אבא שלך יצא מקופה אחרי שהיא קיימה יחסי מין עם קוף בכיף אחי זה זכותך .

א. אני לא יהודי, אני אתאיסט.
ב. לסקול הומוסקסואלים זה ממש חינוך למופת. השמדת זרע עמלק זה חינוך למופת. לאלץ אישה להתחתן עם מי שאנס אותה זה מוסר למופת. אמונה שאתה הגזע העליון זה גם חינוך למופת.
ג. בוא אני אשאל אותך שאלה פשוטה - מדי שנה, אנשים לוקחים תרופה או חיסון שונה נגד שפעת?

התנ"ך שלנו זה החינוך הכי יפה שיש , לך לרב תיקח 10 שאלות של חינוך או 5 , תשאל אותו תעלה לפה את התשובות שהוא ענה לך ונסכם ביחד אם זה חינוך למופת או לא ..

ולגבי השאלה של התרופה נגד השפעת אני באמת לא יודע , אם מדובר באותה שפעת אז נראלי שלוקחים את אותה תרופה אלא אם כן יצא משו חדש שהוא יותר טוב אני באמת לא מבין בזה .

כן, לשלוח דובים לאכול שני ילדים בעודם בחיים כי הם צחקו על הנביא אלישע זה פשוט הסיפור הכי יפה בעולם!
שאל את הרב שלך אם הוא או מישהו במשפחה שלו מתחסן מחדש מדי שנה מחדש נגד נגיף השפעת או לוקח תרופות חדשות.
19145515.jpg

אני באמת לא מבין כלום ברפואה ובשפעת ואין לי מושג מה לענות לך , אם יש משו אחד שאני יודע ברפואה זה שאם לא מרגישים טוב הולכים לרופא , מרגישים עוד יותר לא טוב הולכים לדוקטור , אחריו לדוקטור מומחה , אחריו אם זה כבר לפרופסור שהגעת למדרגה הכי גבוהה של הרופאים ולא יודעים מה לעשות אז הולכים לרב .

😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית