הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרשור הכפירה הגדול

אני לא מבין איך אתם מסוגלים לענות לו ברצינות, מישהו בעל היעדר מוחלט של יכולת חשיבה ביקורתית. הוא לא מבין ולא רוצה (או בכלל לא מסוגל) להבין מה התאוריות המדעיות אומרות, בין אם זה אבולוציה או המפץ הגדול. כשתסבירו לו ותפנו אותו לעובדות הוא יתעלם וימשיך לחזור על סיסמאות מטומטמות כמו "אבא של אבא של אבא שלך יצא מקופה", אם אתם אוהבים את זה אז תהנו. אותי אנשים כמוהו רק מתסכלים וגורמים לי לאבד אמונה באנושות.

אני באמת לא מבין כלום ברפואה ובשפעת ואין לי מושג מה לענות לך , אם יש משו אחד שאני יודע ברפואה זה שאם לא מרגישים טוב הולכים לרופא , מרגישים עוד יותר לא טוב הולכים לדוקטור , אחריו לדוקטור מומחה , אחריו אם זה כבר לפרופסור שהגעת למדרגה הכי גבוהה של הרופאים ולא יודעים מה לעשות אז הולכים לרב .

😃

למה שלא תקצר תהליכים ותלך ישר לרב שיתן לך ברכה וצמיד אדום? הוא מקושר ליהוה וירפא אותך בצ'יק צ'אק.

אני לא מבין איך אתם מסוגלים לענות לו ברצינות, מישהו בעל היעדר מוחלט של יכולת חשיבה ביקורתית. הוא לא מבין ולא רוצה (או בכלל לא מסוגל) להבין מה התאוריות המדעיות אומרות, בין אם זה אבולוציה או המפץ הגדול. כשתסבירו לו ותפנו אותו לעובדות הוא יתעלם וימשיך לחזור על סיסמאות מטומטמות כמו "אבא של אבא של אבא שלך יצא מקופה", אם אתם אוהבים את זה אז תהנו. אותי אנשים כמוהו רק מתסכלים וגורמים לי לאבד אמונה באנושות.

פתוח להכל , אני אדם שהולך אחרי האמת . תגלה לי אמת חדשה ואני איתך , אשמח לנהל איתך פה דיון פתוח ובאמת (אין לא ידע יותר מידי גדול ) וננסה להגיע ביחד לפתרונות ותשובות , אבל בוא ננהל דיון בלי לנסות רק לשלול את השני בלי לשים לב למה שהוא אומר , אתה מוזמן להתחיל ולספר לי על האבולוציה או על המפץ הגדול במה שאתה מאמין .. אספר לך אחריזה או שאתה מעדיף שאני יתחיל במה אני מאמין .

ממש גילה את אמריקה (גם קולומבוס לא גילה את אמריקה, אגב. בגלל זה היא נקראית אמריקה, ע"ש אמריגו וספוצ'י).

דבר אחד שלא הבנתי...נניח וכמו שאתם אומרים באמת אין דת ואין כוח עליון או כל דבר שתקראו לזה...אבל מה המאמץ לפתח ת'רד שלם?...כאילו מה זה ישיבת אתאיסטים שכל אחד מצרף אתה מה שהוא מוצא באינטרנט בשביל שאחרים ישתכנעו?...מה המילה הנכונה?....פתטי.
(לא התייחסתי לדת אפילו ואני גם לא יענה או יראה שום התייחסות לזה אז תחסכו את המאמץ)...
פשוט תסתכלו ותגידו: "טפחנו 28 עמודים בשביל שכל אחד יוסיף סרטון ועוד סרטון שממילא רק מי שלא מאמין,ומחזיק בדעה זהו כשלנו יראה אותו"...אז מה העניין?

דבר אחד שלא הבנתי...נניח וכמו שאתם אומרים באמת אין דת ואין כוח עליון או כל דבר שתקראו לזה...אבל מה המאמץ לפתח ת'רד שלם?...כאילו מה זה ישיבת אתאיסטים שכל אחד מצרף אתה מה שהוא מוצא באינטרנט בשביל שאחרים ישתכנעו?...מה המילה הנכונה?....פתטי.
(לא התייחסתי לדת אפילו ואני גם לא יענה או יראה שום התייחסות לזה אז תחסכו את המאמץ)...
פשוט תסתכלו ותגידו: "טפחנו 28 עמודים בשביל שכל אחד יוסיף סרטון ועוד סרטון שממילא רק מי שלא מאמין,ומחזיק בדעה זהו כשלנו יראה אותו"...אז מה העניין?
זה בדיוק העניין. וחוצמזה, 28 עמודים זה עדיין פעוט לעומת ספר בן 1000 עמודים עם סיפורי סבתא, אתה לא חושב?

זה בדיוק העניין. וחוצמזה, 28 עמודים זה עדיין פעוט לעומת ספר בן 1000 עמודים עם סיפורי סבתא, אתה לא חושב?

אין בעיה תחשוב מה שאתה רוצה,בכיף מה שעושה אותך מאושר...
מה שאני לא מבין זה מה הקטע של הת'רד הזה בכללי,מה אתם מחזקים את חוסר האמונה אחד של השני?...

בדיוק אותו רעיון כמו בעמודים של יהוה וכופר בפייסבוק - לעשות צחוק וסאטירה מאמונות מגוחכות.
בנוסף - מבחינתי - אם הצלחתי להציל אפילו בנאדם אחד מלהאמין בנחש מדבר או מלחתוך זין של תינוק בן 8 ימים, מבחינתי כאילו הצלתי עולם ומלואו.

מה שאני לא מבין זה מה הקטע של הת'רד הזה בכללי,מה אתם מחזקים את חוסר האמונה אחד של השני?...
בדיוק כמו שאנשים מחזקים את האמונה אחד אצל השני עם מיליון ספרים שרבנים מצויצים כותבים, אנחנו מחזקים את חוסר האמונה שלנו. וכן, כמו שסטארדסט כתב, הפרויקט שלנו מיסיונרי בדיוק כמו הפרויקט הדתי - אנחנו שואפים להראות לאדם החושב שאין שום אוטוריטה לדת.

לא חשבת אולי שאנחנו פשוט מתעניינים במדע ורוצים לשתף מידע אחד עם השני?
בניגוד ל"כתבי רבנים" שמבוססים על כלום, פה אנחנו חולקים עובדות.

יצא לי לראות דף שקוראים לו "יהוה" שזה בעצם דף ציני של אתאיסט עליו.

כמה אנשים לא כ"כ מסכימים
310487_503199626375564_320063902_n.jpg

534272_503199709708889_991616411_n.jpg

550790_509590982403095_1912733007_n.jpg

249522_512207855474741_1118707034_n.jpg

421223_519672288061631_314980301_n.jpg
לעוד שיחות ודברים של הדף כנסו לשם.
בהצלחה למדינת ישראל.

נערך לאחרונה:
כבר ידוע. 😛 זה ה-דף בפייסבוק לצחוק על ערסים ולהבין מה הרמה של החינוך בארץ.

כבר ידוע. 😛 זה ה-דף בפייסבוק לצחוק על ערסים ולהבין מה הרמה של החינוך בארץ.
הייתה תקופה שהיה אם אני לא טועה לא פחות מפי שתיים לייקים כי הערסים חשבו שזה דף שבאמת תומך בלהיות אדם מאמין ולקח להם כמה זמן להבין את זה לפי התגובות שם שהיו בסגנון "בונאה זה דף יעני שבה להסתלבט *קללה* *קללה עם שגיאת כתיב* *קללה* *קללה עם שגיאת כתיב* *קללה עם שגיאת כתיב*"

חחחחחחחחחחחחח גדול!!!!

יהוה זה אח על מלא.

להטריל שם ערסים זה must. מומלץ לכל מי שעוד לא ניסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית