עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא רואה שום בעיה להשתמש בפסי טי בחומרים של גנזה
בסך הכול חברה מאוד אמינה ויציבה ,לפעמים בשביל לדעת צריך לנסות
לפעמים צריך לצאת מהקופסע של ה"רפואי הכי טוב"
אני אשמח לשמועה על מה הלכתה בסוף
לי יצא להשתמש ב טמוקסי של GP הוא עובד. בעקרון אין בעיה להשיג טמוקסיפן וכלומיד רפואי וזה תמיד עדיףהיי,
האם המוצרים שחברות אנדרגראונד מציאות לpct הם ברמה מספקת ? {נולבה וכלומיד}
לצורך העיניין לgp ובלקן יש את המוצרים והם זולים משמעותית מהחומרים בית מרקחת שאפשר להשיג פה.
ניסיון אישי ובדיקות דם. פעם עשיתי בדיקת דם במהלך הסייקל של אסטרוגן. הייתי על ארימידקס של GP אסטרוגן היה מתחת לנורמה ב 55% מתחת לנורמה.קופסא?.. איך אתה בכלל משווה UG לרפואי?.. לא רק מבחינת החשש ממתכות ורעלים ומי יודע איזה חיידקים ומחלות אתה יכול לקבל..
שאתה קונה רפואי אתה יודע שזה לא נרקם במטבח או באיזה חניה אי שם בחו"ל.
אתה באמת מקבל את מה שרשום על התווית ואת התרופה באמת.. ולא חומר מדולל כזה או אחר.
רפואי זה באמת הכי טוב ואין על זה וויכוח בכלל. זה כמו ללכת לעשות ניתוח אצל מנתח בבית חולים ולשלם 70 אלף שקל או לעשות ניתוח אצל מישהו בשוק האפור ב60 אלף שקל כי זה קצת יותר זול 😣
אגב איך הגעת למסקנה שהם באמת טובים, אתה כימאי?. בדקת אותם ?... איך אתה יודע שזה לא פלסבו?.. אני שואל ברצינות פשוט מעניין אותי לדעת.. אולי יש משהו בדבריך כי לגבי PCT לא הייתי מתפשר..מלבד סטרואידים אנבולים.
פחות מחצי. זה עניין של 15-20 שקל גג.. הבעיה שהנובלודקס לא כזה יקר. הכלומיד מיקר את העסק. פעם הצלחתי להשיג מרשם, וקניתי 5 חבילות בלא יותר מ-60 שקל 😲אין בעיה להשיג רפואי, אבל יחס המחירים הוא חצי.
כלומיד של גנזה ניסית?