עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז שאני יבין אתה קודם עושה ואחר כך שואל?.. תחזיר את זה לבנאדם שעבד עליך ואמר לך שזה פארמה.. שיתן לך את הכסף.
מה לגבי הזריקה?.. החלטה שלך אם אתה רוצה להמשיך את הסייקל..
אבל סתם שאלה אתה יודע בכלל מזה PCT ?..
לא נשמע לי אחי שאתה יודע בכלל מה אתה עושה.
חח אחי תפסיק. PCT לא מסתכם בנולבה.
איפה כלומיד ואיפה ה-HCG ?.. ממתי נובלודקס זה PCT מלא?.. שמע תלמד עוד "קצת" הרבה זה לא בשבילך בשלב הזה.
לא אתה לא צריך לדאוג, כי בסה"כ עשית זריקה 1. לא יקרה לך כלום. אבל עדיף לך להפסיק וללמוד כי ברור שאתה לא יודע מה אתה עושה.
זה הסוסטנון שלהם. זה לא רפואי זה UG אם אמרו לך שזה רפואי אז שיקרו. בלי קשר לזה לדעתי זה חומר איכותי.מה זה הסוסטנול הזה ?
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מידע על זה
אני מציע לך להיזהר בלשונך...תנוס על נפשך. אל תגע בזבל הזה.. זה רחוק מלהיות פארמה..
פארמה, כלומר רפואי.. יש רק בבית מרקחת.. יש ממש קצת דילרים שמחזיקים רפואי אמיתי, ולא זיוף.. אבל בספק אם תמצא אחד כזה.
תקנה מוצרים של פארמהקום זה מצוין. אבל זה לא רפואי זה UG
מה מוגזם אחי?.. נובלודקס בכלל חוסם את רמות האסטרוגן בגוף .כלומיד מגביר את תפוקת ההורמונים של בלוטת יותרת המוח לייצר טסט'.. תלמד קצת גבר מה אתה עושה שלא תהיה לנו עקר
.
זה הסוסטנון שלהם. זה לא רפואי זה UG אם אמרו לך שזה רפואי אז שיקרו. בלי קשר לזה לדעתי זה חומר איכותי.
אני מציע לך להיזהר בלשונך...
פשששש אני רואה שיש לנו פה ידען אמיתי הא.... אז ידידי היקר אולי אתה תלך ותלמד עוד קצת ושתדע מה ההבדלים בין טמוקסיפן לכלומיפן תחזור אלינו יהיה בוחן בסוף החודש. רמז שני התרופות מאותה משפחה.
אז לפני שאתה מוציא דברים מהפה שלך בלי אבחנה אולי תוודא שמה שאתה אומר הוא נכון. במיוחד לאנשים שבאים פה להייעץ.
עכשיו לפותח הפוסט. אכן נראה שאין לך ממש מושג מה אתה עושה עם לקחת זריקה אחת אני מציע לך להפסיק. אין צורך ב PCT אחרי זריקה אחת. תשמור על החומרים שקנית לך תקרא תלמד יש פה אחלה נעוצים. שאל שאלות בפורום אם יש לך. ואחרי שתחכים ותהיה מוכן להכנס לסייקל לך על זה.
מה לא בסדר עם מה שאמרתי?..ספורטאים משתמשים בתרופה קלומיפן ציטראט בכדי להגביר את ייצור הטסטוסטרון לאחר הסייקל ההם נטלו. היות ואחרי נטילת סייקל של סטרואידים אנבולים אנדרוגנים, ישנה דעיכה בייצור הטסטוסטרון הטבעי הגוף או יותר נכון ע"י תאי לידינג המצויים באשכים. על כן נטילת התרופה קלומיפאן ציטראט מכבירה את יצור הטסטוסטרון הגבר כמובן !
הקלומיד (קלומיפאן ציטראט) בעל פעילות אנטי-אסטרוגנית, ופעילותו על מרכז ציר ההיפופיזה היפותלאמוס גורמת לשחרור גונאדוטרופין - אותו הורמון המופרש מבלוטת ההיפופיזה (יותרת המוח) ופועלת על איבר המטרה תאי לידינג באשכים לייצר יותר טסטוסטרון ועקב כך גם עלייה בייצור תאי הזרע (ספרמטוגנזיס).
נולבדקס (Nolvadex-Tamoxifen Citrate)- זה בעצם SERM, למעשה התרופה הזו בולמת את הפעילות של האסטרוגן ברקמות החזה ורקמות נוספות ע"י "תפיסה" של קולטני האסטרוגן בתאים. כאשר ה SERM "יושב" בקולטני האסטרוגן, אין שום מקום לאסטרוגן אמיתי ל"שבת" בתאים – כמו משחק הכיסאות של הילדים. ה SERM תופס מקום בקולטני האסטרוגן, אבל הוא אינו שולח הודעה לגרעיני התאים לגדול ולהתחלק. זו הסיבה מדוע נולבדקס יכולה לעזור במצבים שכמות גבוהה של אסטרוגן כבר נמצא במחזור הדם. לדוגמא, סימנים מוקדמים של ג'ינו יכולים להצביע על רמות גבוהות של אסטרוגן במחזור הדם. התרופה נולבדקס הטובה ביותר לטפל בחסימת רמות האסטרוגן בדם, ע"י שימוש מוקדם ב AI אפשרי לעצור את האסטרוגן הנוסף מהמסלול שלו.
למה אני צריך להיזהר?.. זה דעתי האישית זכותי להביע אותה.. שנינו יודעים ומכרים מי זה הדילר היחודי של נולבה.. 😉
מי בדיוק הדילר היוחודי של נולבה?? אני לא מבין את המשפט הזה.
הצורה שבה אתה אומר את הדברים היא כשרה אבל מסריחה בגלל זה רק אמרתי שאתה צריך להיזהר
מה לא בסדר עם מה שאמרתי?..
במה בדיוק טעיתי, אני אשמח לשמוע 😃
ואני לא רואה סתירה עם מה שרשמתי, למה שרשום בעתק הדבק.. אם אתה אומר שטיעתי לפחות תרשום על מה ולמה גבר.מה מוגזם אחי?.. נובלודקס בכלל חוסם את רמות האסטרוגן בגוף .כלומיד מגביר את תפוקת ההורמונים של בלוטת יותרת המוח לייצר טסט'.. תלמד קצת גבר מה אתה עושה שלא תהיה לנו עקר.