ייעוץ JACK 3D

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
עוד כשבועיים אני עובר לתכנית חדשה . כרגע אני בSS עם שילוב של קריאטין בלבד .
ובתכנית החדשה אני רוצה לקבל יותר מרץ ואנרגיה שתפקס אותי באימון ותוביל אותי לקפיצה במשקלים באופן עקיף . JACK 3D יעשה את העבודה ? ויש צורך להמשיך עם הקריאטין ? כי אני כבר לוקח חודשיים , אם אני לוקח רק ג'ק , אז לא חובה לקחת גם קריאטין נכון ? כי הוא מרכיב פעיל בג'ק..נכון?
בכל מקרה, יש כאלו שג'ק לא עובד עליהם ? (לא קשור למס' סקופים)

אחרי חודשיים יש להפסיק עם הקריאטין. מכיוון שייקח בערך 3 שבועות עד שהוא יצא מהסיסטם לגמרי, לא נראה לי שיש צורך להוסיף משהו. חכה חודש ואז תוסיף את הג'ק. לאורך זמן אי אפשר להיות 100% מהזמן ב-100% טירוף...

• פותח/ת השרשור
אני מסיים עם הקריאטין עוד שבועיים + - ואז אני מפצל חודש ואז מתחיל שוב תכנית כוח או משהו בסגנון , אני אצטרך את הג'ק לעוד חודש וקצת..אז ככה שרמת הקריאטין יירד טיפה בגוף במשך החודש הזה ואז אני אתחיל בג'ק , אפשר לשלב עם זה כוס קפה קטן ? כי אני יודע שיש שמשלבים כדורי קפאין עם זה , והתקציב מוגבל כרגע .

וגם הבנתי שעל פי הוראות היצרן יש להשתמש בג'ק במשך חודש ואז להפסיק, ואני יכול לחזור אחרי כמה זמן לג'ק?

אני מסיים עם הקריאטין עוד שבועיים + - ואז אני מפצל חודש ואז מתחיל שוב תכנית כוח או משהו בסגנון , אני אצטרך את הג'ק לעוד חודש וקצת..אז ככה שרמת הקריאטין יירד טיפה בגוף במשך החודש הזה ואז אני אתחיל בג'ק , אפשר לשלב עם זה כוס קפה קטן ? כי אני יודע שיש שמשלבים כדורי קפאין עם זה , והתקציב מוגבל כרגע .

וגם הבנתי שעל פי הוראות היצרן יש להשתמש בג'ק במשך חודש ואז להפסיק, ואני יכול לחזור אחרי כמה זמן לג'ק?

אתה יכול לשתות קפה עם הג'ק אין בעייה.

ג'ק עדיף לא לצרוך במינון מוגזם מדי(כמו כל דבר אחר בחיים...).

תמיד טוב לעשות הפסקות ממריצים, לתת לגוף להתנקות קצת ואז להמשיך את השימוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית