הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הpreworkout של jack3d?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
קניתי אותו ומחיפוש קצר בגוגל הבנתי שפעם הייתה בעייתיות כלשי עם המוצר שלהם מסחינה בריאותית ואפילו הורידו אותו מהמדפים... מישהו יודע להגיד לי נכון להיום אם הוא בטוח לשימוש?

ובנוסף לא הצלחתי להבין למה מזכיריפ יהומבין במרכיבים שלו... אשמח להסבר

מצורפת תמונה של המרכיבים

קבצים מצורפים

• 20190604_130659.jpg
    20190604_130659.jpg
    KB 78.3 · צפיות: 78
53233650_2565460263535144_1579829315663186392_n.jpg

ממה שידוע לי היה שם מרכיב מסוכן כולשהו, ממריץ מאוד מאוד חזק שגרם למקרי מוות (אם מישהו יודע בוודאות מהו ומה עושה שיוסיף) אין לי כוח לבדוק מה זה היה, ואז הסירו את זה. אם אתה שואל אותי לא הייתי משתמש מאותה חברה גם אם זה מיוצר באופן שונה, יש מספיק חברות אחרות.

• פותח/ת השרשור
53233650_2565460263535144_1579829315663186392_n.jpg

ממה שידוע לי היה שם מרכיב מסוכן כולשהו, ממריץ מאוד מאוד חזק שגרם למקרי מוות (אם מישהו יודע בוודאות מהו ומה עושה שיוסיף) אין לי כוח לבדוק מה זה היה, ואז הסירו את זה. אם אתה שואל אותי לא הייתי משתמש מאותה חברה גם אם זה מיוצר באופן שונה, יש מספיק חברות אחרות.

אז אתה אומר לא לפתוח אותו וללכת להחליף?

קניתי אותו ומחיפוש קצר בגוגל הבנתי שפעם הייתה בעייתיות כלשי עם המוצר שלהם מסחינה בריאותית ואפילו הורידו אותו מהמדפים... מישהו יודע להגיד לי נכון להיום אם הוא בטוח לשימוש?

ובנוסף לא הצלחתי להבין למה מזכיריפ יהומבין במרכיבים שלו... אשמח להסבר

מצורפת תמונה של המרכיבים
הוא אומר שעדיף שתקנה קפאין וזהו כי הפריוורקאוט הזה מבוסס רובו על קפאין ולכן חבל על הכסף שלך..

• פותח/ת השרשור
הוא אומר שעדיף שתקנה קפאין וזהו כי הפריוורקאוט הזה מבוסס רובו על קפאין ולכן חבל על הכסף שלך..

קפאין כבר לא כל כך משפיע עליי... אני שוצה 3 אספרסו ארוך לפני אימון וכבר לא מרגיש את זה

אז אתה אומר לא לפתוח אותו וללכת להחליף?

אני אישית לא הייתי משתמש בחברה שהמוצר הקודם שלה גרם לכאלו דברים, אין לי גם ממש שמץ מה יש בזה עכשיו ואיך כל דבר משפיע
אבל תעשה את השיקולים שלך, לדעתי כדאי לך לא לפתוח.

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא הייתי משתמש בחברה שהמוצר הקודם שלה גרם לכאלו דברים, אין לי גם ממש שמץ מה יש בזה עכשיו ואיך כל דבר משפיע
אבל תעשה את השיקולים שלך, לדעתי כדאי לך לא לפתוח.

טוב נעשה 2 אספרסו (אחרי שהורדתי עוד 2 מקודם) ונחכה לתגובות של עוד אנשים שיעזרו לי להחליט אם ללכת להחליף או להשתמש בו

• פותח/ת השרשור
זה עדיין פחות מכדור קפאין 1.
כדור אחד של 200מג עושה פלאים

בצבא לקחתי כמה פעמים כדורי קפאין לפני אימון... לא הרגשתי שון אפקט מיוחד חוץ מזה שלא הצלחתי לישון בלילה (באותה תקופה לא הייתי שותה 8 כוסות קפה כמו היום)

מאיפה הצלחת להשיג?
כבר 8 שנים שאין אותו

לפי מה שאני יודע את הפורמולה הישנה אין... החדשה נמכרת

תעדכן איך היה

לא השתמשתי היום... אשתמש עוד יומיים ואעדכן

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ בכלל על המוצר... לקחתי חצי שעה לפני אימון וכל האימון רציתי להקיא החגורה בגללו... ניפח לי את הבטן ממש

ברמה שהאימון שלי נפגע ובאמצע הלכתי להקיא בשירותים של החדכ בתקווה שזה יעזור... עזר קצת אבל עדיין בחילה נוראית

מה שכן הפאמפ מורגש למרות שהקאתי חלק מהחומר חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית