הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבוליק?

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
החלטתי להתחיל את המאסה אנבוליק דיאט,נחמד מאד לאכול הרבה שומן,אין בעיה כרגע בלי הפחמימה.
השאלה שלי היא כללית ,היתי רוצה לדעת האם לדעתכם לאכול בסביבות ה200ג' שומן ביום יכול להיות בעיתי(30ג' פחמימה,250ג' חלבון)הושמן בא בעיקר מ-טחינה גולמית,שמנת מתוקה,קוטג'' 9%,ביצים(4 עם חלמון)בשר בקר,גבנ"צ 28% אומגה 3...
במידה והיתי רוצה עלבור לתפריט שהוא יותר מאוזן ויש בו יותר פחמימה..על איזה כמויות(או יחס)של שומן פחמימה היה מומלץ?

החלטתי להתחיל את המאסה אנבוליק דיאט,נחמד מאד לאכול הרבה שומן,אין בעיה כרגע בלי הפחמימה.
השאלה שלי היא כללית ,היתי רוצה לדעת האם לדעתכם לאכול בסביבות ה200ג' שומן ביום יכול להיות בעיתי(30ג' פחמימה,250ג' חלבון)הושמן בא בעיקר מ-טחינה גולמית,שמנת מתוקה,קוטג'' 9%,ביצים(4 עם חלמון)בשר בקר,גבנ"צ 28% אומגה 3...
במידה והיתי רוצה עלבור לתפריט שהוא יותר מאוזן ויש בו יותר פחמימה..על איזה כמויות(או יחס)של שומן פחמימה היה מומלץ?
כמות הפחמימה היא לשיקולך. ע"פ המודל של AD הצריכה הטובה היא 30 גרם פחמימה.
ובקשר לשומן ולחלבון - הם צריכים להיות זהים במשקלם הקלורי. 50% שומן 50% פחמימה.
200 ג' שומן שווה ערך ל-1800 קלוריות, בעוד ש-250 ג' חלבון שווה ערך ל-1000 קלוריות.

עצה שלי, תוריד קצת מהשומן לטובת החלבון.

• פותח/ת השרשור
לא התעמקתי אבל לפי הספר של לייל "CKD",כמויות חלבון גבוהות הן סוג של תחליף לפחמימה וזה מפריע לתהליך הקטוזיס..(שוב,אני לא מבין גדול אבל חושב שזו היתה הכוונה) אז זה א'.
ב',לפי ספר האנבוליק ראיתי שאפשר גם להגיע ל60%שומן.
ג.האם זה באמת משנה והאם יש דבר כזה כמות גדולה מדי או מוגזמת?
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית