עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו שעדי אמור, הוא הכין אותו לאורך כל תקופת ההכנה מההתחלה עד הסוף. הוא לא אימן אותו, למרות שעזרא התאמן בסניף התל אביבי בתקופת ההכנה (בסיס האם של מאור). לא הייתי בתחרות רק ראיתי תמונות וסרטונים, אבל עם כל ההערכה ללוליק כספורטאי (ויש הערכה), נראה שהשיפוט לא היה בדיוק אובייקטיבי:s59:. אגב, עזרא לא מתקרב לחמישים, תחילת שנות הארבעים. ספק רב אם נראה אותו שוב על הבמה. כנראה רצה להגשים חלום....מאור הכין אותו לתחרות מהתחלה ועד הסוף תזונה חומרים תכנית אימונים הכל..הבחור הגיע מוכן חבלז חבל באמת שהפוזינג היה חלש ובגלל זה הוא הפסיד תאכלס ללוליק לא היה מה לחפש מולו.
כמו שעדי אמור, הוא הכין אותו לאורך כל תקופת ההכנה מההתחלה עד הסוף. הוא לא אימן אותו, למרות שעזרא התאמן בסניף התל אביבי בתקופת ההכנה (בסיס האם של מאור). לא הייתי בתחרות רק ראיתי תמונות וסרטונים, אבל עם כל ההערכה ללוליק כספורטאי (ויש הערכה), נראה שהשיפוט לא היה בדיוק אובייקטיבי:s59:. אגב, עזרא לא מתקרב לחמישים, תחילת שנות הארבעים. ספק רב אם נראה אותו שוב על הבמה. כנראה רצה להגשים חלום....
מי מזלזל? תקרא שוב את ההודעה שלי... הפוזינג של לוליק לא היה טוב מזה של עזרא. אני חושב שלוליק קיבל נקודות גם על דברים שלא היה קשורים לתחרות BB, כמו הרקודר המרשים שלו ב-PL והעובדה שהוא עשה הסבה מרשימה.מה לא אוביקטיבי בדיוק? הבן אדם לא עשה רוטינה כמו שצריך והפוזינג היה חלש מאוד
ירדו לו על זה הרבה נקודות זה כבר צויין בדיונים מחוץ לפורם
לוליק נרא מעולה אין במה לזלזל חבר
זה לא נכון. הפוזינג של לוליק לא היה טוב אבל היה טוב בהרבה מזה של עזרא. ובגלל זה הוא ניצח נקודה. עם עזרא היה מביא פוזינג טיפה יותר טוב ללוליק לא היה מה לחפש מולומי מזלזל? תקרא שוב את ההודעה שלי... הפוזינג של לוליק לא היה טוב מזה של עזרא. אני חושב שלוליק קיבל נקודות גם על דברים שלא היה קשורים לתחרות BB, כמו הרקודר המרשים שלו ב-PL והעובדה שהוא עשה הסבה מרשימה.
אין ספק שאנחנו מסכימים לגמרי על החלק השני של המשפט. אני חושב שהפערים ביניהם בדחיסות, בשלמות המראה ובאסטטיות הכללית היו כ"כ בולטים באופן ששום הופעת פוזינג לא יכול להצדיק את מתן המקום השני לעזרא. ושוב-- זה לא בא לזלזל בכלל בלוליק כספורטאי, ולצורך העניין גם כמפתח גוף (למרות שאני בטוח שהוא לעולם לא יגדיר עצמו ככזה).זה לא נכון. הפוזינג של לוליק לא היה טוב אבל היה טוב בהרבה מזה של עזרא. ובגלל זה הוא ניצח נקודה. עם עזרא היה מביא פוזינג טיפה יותר טוב ללוליק לא היה מה לחפש מולו
חס וחלילה השיגיו של לוליק מדברים בעד עצמם. דרך אגב לוליק הוא PL בחסד עליון אבל אפשר לראות ששנים של עבודה כ PL גרמו לבעיות קשות בפרופורציה בין הידיים כתפיים לגב. שהוא גדול משמעותית. בוא נגיד שרואים שלוליק לא עבד כ BB. אותו דבר אפשר להגיד על עזרא חזה עצום גב גדול אבל פערים בכתפייםמ וידיים. אבל אנחנו כבר סוטים מהמסלול פה.אין ספק שאנחנו מסכימים לגמרי על החלק השני של המשפט. אני חושב שהפערים ביניהם בדחיסות, בשלמות המראה ובאסטטיות הכללית היו כ"כ בולטים באופן ששום הופעת פוזינג לא יכול להצדיק את מתן המקום השני לעזרא. ושוב-- זה לא בא לזלזל בכלל בלוליק כספורטאי, ולצורך העניין גם כמפתח גוף (למרות שאני בטוח שהוא לעולם לא יגדיר עצמו ככזה).
מסכים. אגב, לא נראה לי שנראה מישהו מהם שוב על הבמה, וחבל...חס וחלילה השיגיו של לוליק מדברים בעד עצמם. דרך אגב לוליק הוא PL בחסד עליון אבל אפשר לראות ששנים של עבודה כ PL גרמו לבעיות קשות בפרופורציה בין הידיים כתפיים לגב. שהוא גדול משמעותית. בוא נגיד שרואים שלוליק לא עבד כ BB. אותו דבר אפשר להגיד על עזרא חזה עצום גב גדול אבל פערים בכתפייםמ וידיים. אבל אנחנו כבר סוטים מהמסלול פה.