הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בשביל מה אתם מתאמנים?

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
לא ראיתי דיון כזה בפורומים, יכול להיות שזה קצת נדוש אבל מעניין לשמוע - מה המטרות שלכם באימונים, לאן אתם שואפים להגיע?

המטרה שלי היא לעלות במסת שריר.
ברור שאני רוצה להתחזק תוך כדי...

וגם זה כיף!

אין לי ממש מטרה באימוני כוח.. אני נהנה מהם
להיות חזק היה שווה משהו אולי פעם, אבל היום חוץ מלהיות סבל זה לא כל כך עוזר.

...

קבצים מצורפים

• jedi lifter.jpg
    jedi lifter.jpg
    KB 22.7 · צפיות: 282
מכין את עצמי ל2012 סוף העולם. איך תשרוד אם לא תהיה חזק. חשבתי שכולם בשביל זה

• פותח/ת השרשור
העניין של ה"הרתעה" קצת מצחיק, אתם לא גרים בהארלם שמחכים לכם עם סכינים בכל סמטה, מי שלא מחפש מריבות הן לא יגיעו אליו.
הסיבה שאני מתאמן זה כדי להשתפר בספורט (איגרוף תאילנדי), להראות יותר טוב, בטחון עצמי, הרגשה כללית טובה, להיות במסגרת מסויימת שמעודדת התקדמות ושמירה על משמעת ובריאות.

העניין של ה"הרתעה" קצת מצחיק, אתם לא גרים בהארלם שמחכים לכם עם סכינים בכל סמטה, מי שלא מחפש מריבות הן לא יגיעו אליו.
הסיבה שאני מתאמן זה כדי להשתפר בספורט (איגרוף תאילנדי), להראות יותר טוב, בטחון עצמי, הרגשה כללית טובה, להיות במסגרת מסויימת שמעודדת התקדמות ושמירה על משמעת ובריאות.
זה לא קשור.
אם היה לך אופציה לריב אם שני אנשים אחד ענק והשני רזה וכחוש במה היית בוחר?
זה כאילו הרתעה ראשונית מקדימה, למרות שהיום כולם יורים או משתמשים בסכינים כך ש...

---------- התגובה התווספה ב 11:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:11 ----------

אתה לא נשוי? חחח
1.להראות טוב הכי חשוב
2.הרגשה הטובה בזמן האימון.

אהה וואללה שכחתי, טוב שהזכרת לי.

זה לא קשור.
אם היה לך אופציה לריב אם שני אנשים אחד ענק והשני רזה וכחוש במה היית בוחר?
זה כאילו הרתעה ראשונית מקדימה, למרות שהיום כולם יורים או משתמשים בסכינים כך ש...

---------- התגובה התווספה ב 11:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:11 ----------

אהה וואללה שחכתי, טוב שהזכרת לי.
כמה פעמים "רבת" בחיים שלך? בן אדם נורמאלי יספור את זה על יד אחת (כשהוא מעל גיל 18).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית