עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז לאן אתה רוצה להגיע? ל95 ק"ג? ה5 ק"ג שתעלה יהיו ברובם עוד שומן ועוד נוזלים, קשה לעלות מסת שריר כבר ואם תעלה זה כמה מאות גרמים.אני לא מסכים איתך בקשר לזה שאין הרבה שריר, לפי התמונות אפשר להבין שיש מאסה ואחרי חיטוב זה יראה הרבה יותר ברור ויפה, ומשה את החיטוב אני מתחיל בקרוב מאוד, את הקודם סגרתי 12% שומן ממש לא 14%, ושוב אני מפוצץ בנוזלים בגלל זה אני נראה סביב ה 20% שומן והזכרתי שבמאסה הקודמת גם נראיתי משהו כזה ואחרי שבועיים שעפו הנוזלים נראיתי 17% שומן בגלל זה אני בכלל לא מודאג, גם עם חיטוב נכון אין סיבה שאני יאבד הרבה מאסת שריר אני למדתי את הטעויות שלי מהחיטוב הקודם.
נ.ב
חלק מהאנשים פה ממש הגזימו, אמנם התמונות לא כלכך ברורות אבל אפשר להבין שיש לי מאסה טובה בחזה ובידיים, והחזה שלי גם מאוד בולט ביחס לאחוז שומן, ודבר שני לחזור לאותה נקודת התחלה בחיים אני לא יחזור גם במקרה הגרוע ביותר לא כי אני נמצא על נתונים גבוהים יותר מבמאסה קודמת שסיימתי על אותו אחוז שומן ו 82 ק"ג.
אז לאן אתה רוצה להגיע? ל95 ק"ג? ה5 ק"ג שתעלה יהיו ברובם עוד שומן ועוד נוזלים, קשה לעלות מסת שריר כבר ואם תעלה זה כמה מאות גרמים.
ראיתי במקום אחר שרשמת שעלית 8-10 ק"ג שריר מתוך ה20 ק"ג שעלית, סתם בשביל לעדכן אותך עלייה כזו גם קשה לעשות בסייקל בזמן הנתון שלך - אז תקח לצומת ליבך.
בהצלחה.
חחחחח לירון מצטער אבל אתה חיי בסרט כלכך עצבני אם מה שאתה רושם פה חח
בכל מקרה תעשה חיטוב ואתה כן תאבד שריר מהמצב שלך אי אפשר להתחטב מבלי לאבד שריר רק אם תיקח סייקל ממש ממש עצבני(כי החיטוב שלך יהיה ארוך)תוכל לשמור על מה שצברתה(אם צברתה)אבל עדין אתה תאבד טיפה..תלמד לעלות נקי אני למדתי את זה אבל אני עליתי מלוכלך אם סייקל לעלות מלוכלך טבעי לדעתי?דבר מטומטם ומיותר.
אני נוטה להסכים פה עם כולם,
בוא נזרום שיש לךם מסה לא ישאר הרבה אחרי החיטוב, למה אתה לא מקשיב לכולם פה
אתה רוצה כלכך ליראות 95 קילו תעלה עם משקולת על המשקל ,אני לא רואה איך ה5 קילו האלה של עוד נוזללים ושומן יעזרו לאמות ולתאומים,
אז קיצר תתחיל חיטוב תגיע מוכן לקיץ.
אני סתם זרקתי מספר, המטרה שלי עכשיו זה יותר למשוך את המאסה קצת עד מרץ בשביל לשפר עוד טיפה את האמסטרינג וקצת את האמות, חוץ מזה הכל פרפקט, ושוב אם עושים חיטוב חכם אין סיבה שתרד כלכך הרבה מאסה, ובואו לא נשכח שהגזמתם בקשר לאחוז שומן שלי וזהו אחוז שומן בסדר גמור לסיום מאסה.
. At less then about 10% body-fat, levels of various anabolic hormones such as testosterone go to crap, (unless you were born at 5% body-fat). At the other end, anymore then 17% body-fat and sensitivity to various anabolic hormones goes down the drain.
אמות זה משהו שלא משתפר תוך חודש ולפעמים גם לא תוך שנה.אני סתם זרקתי מספר, המטרה שלי עכשיו זה יותר למשוך את המאסה קצת עד מרץ בשביל לשפר עוד טיפה את האמסטרינג וקצת את האמות, חוץ מזה הכל פרפקט, ושוב אם עושים חיטוב חכם אין סיבה שתרד כלכך הרבה מאסה, ובואו לא נשכח שהגזמתם בקשר לאחוז שומן שלי וזהו אחוז שומן בסדר גמור לסיום מאסה.
משה אני מצטער אחי שאני משפיל את אחד מחברי הפורום אבל בחיאט כנסו שניה לזה:
http://www.***/showthread.php?t=2827279&page=3
אתה באמת חושב לירון שמתוך ה20 קילו שעליתה שמתוכם 10 קילו זה שריר נטו?באוף סיזון הקטנטן שלך?אם זה 5 קילו אני חותך תזין.