הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אינסולין

ahronk12

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
קראתי כמה מאמרים על האינסולין בספורט וכן בספר של יעקוב עזרא על הנושא
ת'כלס לא בדיוק הבנתי : האים אינסולין נלקח כתוספת לסייקל או ?
מה המינונים ( אים החומר נלקח לבד )
האים התוצאות מצדיקות את השימוש בו ( למנוסים בלבד )

אינ לא מציע לך להסתמך על מה שקובי עזרא אומר. אינסולין יכול להילקח בזמן הסייקל. זה הורמון אם סכנות פוטנציאליות גבוהות מאוד. (היפוגליקמיה יכולה לגרום למוות) אם אין כוונה להתחרות אין שום סיבה להתקרב לזה. זה חומר מאנשים מנוסים וכאלה שכבר הגיעו למסה מכובדת גם עם אנבוליים ורוצים להתקדם. אני לא חושב שזה צריך לעניין אותך בשלב זה.

ההבדל שאתה רואה בין מפתחי גוף מקצועיים של שנות ה80 והיום רובו בזכות אינסולין והורמון גדילה.
חוץ מזה מחזק את מה שנאמר פה. שימוש לא נכון יפגע בבריאות וגם במראה החיצוני באופן בלתי הפיך.

ראה בטן ומותניים בתמונה

קבצים מצורפים

• kovacs4.jpg
    kovacs4.jpg
    KB 31.7 · צפיות: 289
לא אתה לא מתבלבל אבל אורז לא יעיל לטיפול בהיפוגליקמיה. צריך סוכר פשוט. אבל זה כל העיניין שעם עושים דברים נכון לא צריך להגיע למצב הזה. אנטון כנראה לא צרך מספיק סוכר שהוא לקח את האינסולין. אבל זה דוגמא טובה להדגים כמה מסוכן אינסולין יכול להיות

אני צוחק על זה שאנטון רשם שאם אתה לא אוכל טון אורז ביום אז GH לא יעיל
אני יודע שצריך סוכר פשוט

זה היה היפו שני,בראשון דחפתי משהו כמו 300 גר פחמימה ו 60 גר אמינו. בשני פשוט רוקנתי את המקרר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית