הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית אוטו חדש

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אם אתם זוכרים, פתחתי פה פוסט לפני כמה חודשים על קבלת גולף V5 שנת 2000 חדשה. הגיר שלה נדפק ואבא שלי התחיל להשתמש בה בטענה שזה "לא בטיחותי". מסתבר שהוא התאהב באוטו וכעת הוא רוצה לשמור אותו ולקנות לי רכב חדש!
אני עכשיו בהתלבטויות בין מספר רכבים: (התקציב שלי הוא עד 30,000 ומכוון למטה).
יונדאי קופה, הונדה סיביק קופה,גולף או אאודי A3. (הגולף והאאודי פחות מושכות אותי)
אשמח להמלצות\חוות דעת על ה4 הנ"ל ולמלצות משלכם עד מכוניות בתקציב. תודה רבה!

כדאי שתכוון למעלה, כי מכונית בפחות מ20 אלף ולפעמים 30 תשתה אותך בטיפולים.
סיביק \ הונדה קופה ישנות זה מוכניות שערסים שחטו להן את החיים. תתרחק.
A3 שמורה טורבו זאת אופציה חמודה ביותר.
גולף רק אתה יודע אם אהבת או לא. אני לא בעד כי היא שמנה ורכה מדיי לטעמי. אבל זה כי אני אוהב מהירות ואחיזה, יש כאלה שיעדיפו נוחות.
אתה יכולה לקנות סקודה בשנתון קצת יותר גבוה ולקבל אמינות ואיכות יותר טובים.
איביזה גם אפשרי.

השאלה היא אם אתה רוצה אוטו חזק,
וכמה אכפת לך משתיית דלק.

• פותח/ת השרשור
זה התקציב שיש. בכל מקרה אני תלמיד והאוטו יהיה בעיקר לנסיעות הלוך\חזור מבית הספר ופחות ליציאות ונסיעות ארוכות.
אני מודע לזה שלסיביק וליונדאי טחנו את החיים, אבל כמה נורא זה יכול להיות לנסיעות יחסית קצרות? וכמובן שאני בודק הכל לגבי האוטו אם הכל מתפקד פיקס וכו' וכו'.
A3 טורבו זה חתיכת אוטו אבל אני בספק שאני אמצא בתחום מחירים האלה.

למה לקנות אוטו כל כך יקר ולא חסכוני?
מה הסיפור לקנות אוטו טוב ואמין כמו קורולה, סיביק וכו'.
אם אתה רוצה קטן אתה יכול ללכת על ג'אז, סיריון, פולו.
אנחנו לא במדינה שאפשר להרשות לעצמו אוטו יפה. אין מה לעשות.

איזה חוות דעת אתה מצפה בדיוק?
אין הרבה מה לפרט על רכבים כאלו, מכיוון שהם זמן מה על הכביש, וכאן זו רק שאלה של מצבם.
אפשר לומר שכולם לא רכבים מוצלחים במיוחד, אבל זו כנראה הקטגורייה הכללית של המכוניות האלו, השאלה העיקרית היא למה אתה מצפה מהמכונית.
בגדול, אם אין לך איזו העדפה ברמה בלתי נשלטת, תתחיל בלחפש את המכונית השמורה ביותר שתמצא.
היונדאי רחוקה מלהיות מכונית עם ביצים, רק למקרה שהרהרת בעניין.
הסיביק מכונית מוצלחת, אבל ידיים מעטות שומרות עלייה, והשאר נקרעות בידי בעלים צעירים בעלי חזות מוחצנת.
הגולף טובה, וכנראה בעלת ההיצע הטוב ביותר בשוק, עלויות אחזקה גבוהות מעט מהשתיים הקודמות, אבל שוב מצב הרכב משנה הרבה יותר במקרה הזה.
האודי לא באמת תציע יוקרה עדיפה על הגולף, סביר להניח שאפילו היצע המכוניות יהיה בלוי יותר משל הגולף, עם כפתורים מתקלפים ואיי אילו בעיות אחרות שנפוצות.
עבור המלצות נוספות תצטרך או להיות חובב צרות (למשל סגנון עם אלפא רומיאו או ספורט עם פיג'ו) , או בגישה של כמה שיותר מכונית עבור הכסף (כל משפחתומטית, למשל מאזדה 323 ושאר ההיצע).

• פותח/ת השרשור
לא משנה לי כ"כ מכונית עם ביצים או לא ביצים, אני סה"כ מחפש מכונית שניראית טוב ונוסעות טוב שתיקח אותי מהבית לבית הספר ופה ושם לת"א מירושלים לא יותר. כל עוד היא נוסעת ונוסעת בלי בעיות- אני לוקח אותה בחשבון. מצאתי יונדאי קופה שעברה 150 סה"כ. מה אומרים? (בניגוד לזה מצאתי הרבה הונדה סיביק ששבט של ערבים עבר עליהן ושיפץ אותן מפה עד להודעה חדשה- במובן הרע של המילה). חשבתי גם על הפיג'ו 206 קבריולט ד"א

תרשום שנתון, כל מה שרשמת נוטה לגרום לך ליחסים קרובים עם המוסכניק
בכל מקרה יתאים לך איביזה או סקודה כמו שאמרתי. גם פולו אפשרות אבל לרדת מגולף לפולו זה דיי באסה.

• פותח/ת השרשור
סקודה לא באה בחשבון, אני מחפש רכב לצעירים.
השנתון של היונדאי שאני שם עליה עין הוא 98.

רוצה לשמור לעצמך מכל זה 26 אלף.?
תקנה סובארו ג'אסטי ידני שנת 93-94, עולה בסביבות ה4 אלף שקל, חיה רעה, באמת..
לחבר שלי יש אותה אין לה שום תקלה אחת, שותה 20-+ לליטר, באמת אוטו שווה ועולה כלום כסף.
הוא איתה הרבה זמן ולא עשתה לו בעיות והוא עשה נסיעות עד לתל אביב(אני גר בגליל) 3 שעות לערך...
בקיצור תחשוב על זה לא חייבים תמיד אוטו שנתון גבוה וסובארו הם חברה אמינה..

---------- התגובה התווספה ב 00:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:01 ----------

אם אתה יכול להשיג את זה מבחור מבוגר שגר בקיבוץ, אז תדע שהאוטו יהיה מדהים.. זה אוטו סטודנטים בד"כ אבל חבר שלי קנה אותו מבחור מבוגר ששמר עליו מדהים.

אז איביזה\פולו\A3. למרות שפאביה תתן ביצועים יותר טובים מכל אלה ותהיה גם הכי אמינה וחדשה.
אבל אם אתה כל כך נעול על הפוזה של קופה (וזה בסדר) אז לך על זה.

יונדאי קופה מושכת אותך? באמת,באמת?

שמע הייתי מציע לך לקנות אולי משהו קצת שונה.
מה דעתך על אלפא רומיאו שנתונים 02-04' אתה יכול להוציא אותם ב30 אלף וראיתי גם כאלו שמפורסמות בפחות,כך שעוד ישאר לך עודף.
תחפש בגוגל ALFA ROMEO 147 בתמונות ותראה.

• פותח/ת השרשור
לצערי התקציב ירד ל20 אלף. ניראה לך שאני אמצא אחת נורמלית בטווח הזה?

לצערי התקציב ירד ל20 אלף. ניראה לך שאני אמצא אחת נורמלית בטווח הזה?
מה שטוב באלפות זה שמבורות של אנשים אין להם כל-כך שוק.
אבל דווקא במחירים הנמוכים הן נחטפות.
אתה יכול להתמקח ואולי להגיע ל23 אלף שנתון 2002.

לפי דעתי תשקיע בפוזה קנה הונדה הצ'בק יפה כזאת עם שידרוגים ב12-20 אלף תקנה עוד מערכת שתעיף לך תחיים יעלה לך כל המערכת כולל הכל לגמרי 3-4 אלף ואת שאר הכסף שמור לדלק וביטוח וכאלה או שתעשה לה עוד שידרוגים דרך אגב המכונית הזאת נראה קטלנית בירוק

לפי דעתי תשקיע בפוזה קנה הונדה הצ'בק יפה כזאת עם שידרוגים ב12-20 אלף תקנה עוד מערכת שתעיף לך תחיים יעלה לך כל המערכת כולל הכל לגמרי 3-4 אלף ואת שאר הכסף שמור לדלק וביטוח וכאלה או שתעשה לה עוד שידרוגים דרך אגב המכונית הזאת נראה קטלנית בירוק
😵

אתה מאלה שהיו שמים כוס פלסטיק בגלגל של האופניים כדי שיעשה רעש של אופנוע? 😆

אתה תמיד יכול לקנות איביזה 3 דלתות 1400 ידנית,לא כ''כ חזק,אבל רכב נחמד מאוד וזול.

חבל שאתה לא מנסה להקשיב לי...
אחלה דבר רשמתי לך למעלה אומנם זה לא אלפא רומיאו או כל הדרקס האחרים אבל היא אמינה יותר מכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית