מה צריך להכין לפני ייעוץ ראשון

PsyDream

משתמש מתחיל
127
0
צריך להביא אישור רפואי?

יש משהו עוד שנדרש על מנת לעשות את הייעוץ הראשון כמו תמונות מדדים וכו'?

---------- התגובה התווספה ב 19:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------

ועוד שאלה על הדרך אני קונה חודש ראשון מקבל תפריט תזונה ותפריט אימונים ומעקב של חודש אחרי 3-4 חודש צריך בערך להחליף תכנית בגלל שאני מתאמן מתחיל אני קונה פשוט המשך לעוד חודש ולא 150 עוד הפעם נכון?

צריך להביא אישור רפואי?

יש משהו עוד שנדרש על מנת לעשות את הייעוץ הראשון כמו תמונות מדדים וכו'?

---------- התגובה התווספה ב 19:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------

ועוד שאלה על הדרך אני קונה חודש ראשון מקבל תפריט תזונה ותפריט אימונים ומעקב של חודש אחרי 3-4 חודש צריך בערך להחליף תכנית בגלל שאני מתאמן מתחיל אני קונה פשוט המשך לעוד חודש ולא 150 עוד הפעם נכון?
נדרש להביא רק אישור רפואי. תמונות זה רשות ולא חובה למען הערכה של % שומן וקביעת מטרה. מדדים לא נחוץ.
במידה ונצטרך לעבור תפריט ו/או תוכנית אימונים במהלך 3-4 חודשים, משלמים רק עידכון ולא 150 ש"ח עוד הפעם. החודש הראשון הוא הכי יקר כי נדרש זמן רב להכיר את המתאמן ולעשות הרבה שינויים בתפריטים/תוכנית אימונים/טכניקה בתרגילים (לפעמים יותר, לפעמים פחות).

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה נדרש זמן אפשר בערך פירוט איך זה עובד מהיום שאני נרשם עד שאני קבל תוצר סופי ביד?

אני מתאמן מתחיל שעוד יום יומיים יתחיל (בתקווה )

---------- התגובה התווספה ב 15:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:54 ----------

טוב קיבלתי את התשובות שלי מקריאת הנעוצים לקח לעתיד 😃

כרגע מכין רשימה של מה שאני מכניס לפה ביומים שלוש הקרובים אחרי זה אני חושב נקנה את הייעוץ 😃

מה הכוונה נדרש זמן אפשר בערך פירוט איך זה עובד מהיום שאני נרשם עד שאני קבל תוצר סופי ביד?

אני מתאמן מתחיל שעוד יום יומיים יתחיל (בתקווה )

---------- התגובה התווספה ב 15:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:54 ----------

טוב קיבלתי את התשובות שלי מקריאת הנעוצים לקח לעתיד 😃

כרגע מכין רשימה של מה שאני מכניס לפה ביומים שלוש הקרובים אחרי זה אני חושב נקנה את הייעוץ 😃
אתה נרשם --> מביא לנו את כל הפרטים שרושמים בנעוצים (כמו שכבר הספקת לקרוא) --> אנחנו מנתחים את האינפורמציה ובונים תוכנית אימונים ותזונה מותאמת אישית --> אתה עושה שינויים בהתאם למה שמצא חן בעינך ומה שלא (בעיקר בתוכנית תזונה, אפשר להתגמש שם שהדברים יתאימו לאורח החיים שלך) --> אתה מתחיל את התוכנית --> אנחנו עובדים בעיקר על הטכניקה בתרגילים ב 2-3 שבועות הראשונים לייעוץ --> לאחר מכן אתה רץ עם התוכנית עד שאתה מגיע למטרות שלך.
התוצר הסופי, תלוי במטרות שלך ובמצב ההתחלתי שבו אתה נכנס לייעוץ אישי. אנחנו תמיד אומרים אם המטרות ריאליות ומה טווח הזמנים שניתן להשיג את המטרות שאתה מבקש.

שיהיה בהצלחה.

Back
למעלה תחתית