ייעוץ בנוגע ל HCG בסייקל שני

SHEM TOV

משתמש מתחיל
124
0
נק' מוניטין:
-38
124
0
היי שלום לכולם.

סייקל ראשון עשיתי 750 אנטט בשבוע עם 30 מ'ג דיבול ל 4 שבועות כל הסייקל היה 8 שבועות.

לא עשיתי HCG כי אמרו לי שבסייקל הזה ספציפי לא צריך. אז לקחתי רק כלומיד בלי טמוקסיפן כי גם זה אמרו לי אם אין עיקצוצים לא לקחת כי זה עדיין תרופה ולא סוכריות. לא היה לי אטרופיה של האשכים בכלל בסייקל והכל תקין בלי שום בעיות.

עכשיו בסייקל השני אני הולך לעשות 500 אנטט + 200 פרופיונאט+ 600 מ'ג בולדנון.

השאלה שלי אם במהלך הסייקל אין אטרופיה של האשכים אז עדיין יש צורך לקחת פרגניל?

ולגבי ה PCT מה בידיוק לקחת וכמה?

אשמח לתשובות אני מאוד לוקח ברצינות את העניין של היציאה מהסייקל.

תודה. 😃

אתה חייב תמיד נולבדקס וכלומיד בPCT וHCG לאורך הסייקל בין אם זה הראשון שלך או האחרון. תעבור על הנעוצים, יש שם מדריך עם פירוט מלא.

לא צריך פרופיאונט, זה יותר מידי טסטוסטרון לסייקל שני.

• פותח/ת השרשור
HCG

הפרופיונאט כדי שיהיה משו בסייקל שייתן לי תבעיטה מהתחלה בסייקל הראשון עשיתי 750 בשבועות האחרונים של הסייקל, בגלל שאת ה 500 לא ממש הרגשתי.😉

הפרופיונאט כדי שיהיה משו בסייקל שייתן לי תבעיטה מהתחלה בסייקל הראשון עשיתי 750 בשבועות האחרונים של הסייקל, בגלל שאת ה 500 לא ממש הרגשתי.😉
יש לך הרבה טעויות בסיסיות. אטרופיה של האשכים זה לא משהו שתמיד נראה לעין רק במקרים של שימוש ארוך ועם מינונים גבוהים הוא ניתן לזיהוי בעין. אז זה שלא ראית לא אומר שלא הייתה לך. סביר להניח שבסייקל הראשון זה היה מינורי ביותר ואולי גם לא הייתה. אבל ככל שאתה עושה יותר סייקלים תהיה בטוח שזה קורה. אז תמיד תמיד תמיד תשמור על עצמך עם HCG ככה גם יהיה לך יותר קל להתאושש לאחר סייקל. ותוכל לשמור על התוצאות שלך טוב יותר. אתה כנראה עושה את הטעות הקלאסית ומקשיב למה שאומר לך האיש הכי גדול במכון. אז עצה ממני על תקשיב לו!!!!
רוב הסיכויים שהוא מזיין את המוח הראש שלו מלא במיתוסים כגון "סקייל ראשון לא צריך PCT" או "לא צריך HCG בסייקל שאתה עושה" הדברים האלה הם זיוני מוח ומסכנים לך את הבריאות לטווח הרחוק.
כנל לגבי טמוקסיפן. העיניין עם טמוקסיפן שהוא שומר עליך בזמן של ההתאוששות במצבים שבהם רמות האסטרוגן גבוהות מהנורמה וגם במצב שבוא הגוך מתחיל להתאושש ומתחיל לייצר טסט בכמויות יחסית גבוהות הוא שומר עליך ביחס המרה גבוה של טסט מול אסטרוגן. שילוב של טמוקסיפן וכלומיד הוא סינרגטי כלומיד גם מתפקד כאנטי אסטרוגן (פחות טוב מטמוקסיפן) אבל הוא גורם גם לגירוי של ייצור LH ו FSH במוח מה שבסופו של דבר חשוב לנו בהתאוששות.

לגבי הסייקל שלך. אם אתה הולך להריץ את הפרופ בשבועיים שלושה הראשונים על מנת לתת קיק לסייקל סבבה על תריץ אותו לאורך כל הסייקל כי זה באמת יותר מדי טסט ואין צורך. לגבי הבולדנון אם אתה רוצה תריץ אותו רק תדע שהוא חומר יחסית חלש ואיטי (לבולדנון יש את האסטר הארוך ביותר) אז אני לא יודע בדיוק מה אתה מצפה ממנו רק תדע שהתוצאות ממנו לא משהו.

לגבי הסייקל הראשון שהרצת. לא הרגשת 500מג טסט כי
1. לא נתת לזה מספיק זמן (אנטט מתחילים להרגיש רק משבוע 3-4)
2. חומר מזוייף או underdosed (לא יודע איזה חומרים לקחת)

זהו מקווה שזה עונה לך על כל השאלות.

• פותח/ת השרשור
HCG

קודם כל עדי תודה רבה תשובות מאוד מפורטות ויפות.

זה שהדריך אותי דווקא לא גדול ודווקא מאוד מתמצא, איזה סייקל אתה ממליץ לי לעשות בלי אוראלים וגם בלי דקה לביינתיים? חשבתי לוותר על הפרופ+האנטט ולקחת סוסטנון 750 שייתן לי גם את האסטר הארוך וגם את הקצר שיתחיל לעבוד מהר כבר מהתחלה וגם זה פחות טסט מאנטט+פרופ בגלל האסטרים. השאלה מה עוד לשלב איתו?

אני יודע שבולדנון איטי בפעולה אבל יש בו הרבה יתרונות כמו ריבוי וורידים,פתיחת תאבון,ונוקשות של השריר, הסייקל הבא אני מתכוון לעשות בין 10-12 שבועות.

הטסט שלקחתי היה טסטוירון של שארינג מבית מרקחת שאני הוצאתי.

עכשיו לגבי ה HCG לקחת 500 יחידות פעם בשבוע לסייקל של עד 10 שבועות ומעל לקחת כל שבועיים שלושה. זריקה אחרונה שתיהיה ביחד עם הזריקה האחרונה של הטסט לחכות שבועיים ואז להתחיל את ה פי סי טי- 40 יום נולבה 20 מ'ג, ו100 מ'ג כלומיד 30 יום. הבנתי נכון?

מצטער על החפירה פשוט נמאס לי לשמוע מלא דעות של רבנים בתחום! 😉

קודם כל עדי תודה רבה תשובות מאוד מפורטות ויפות.

זה שהדריך אותי דווקא לא גדול ודווקא מאוד מתמצא, איזה סייקל אתה ממליץ לי לעשות בלי אוראלים וגם בלי דקה לביינתיים? חשבתי לוותר על הפרופ+האנטט ולקחת סוסטנון 750 שייתן לי גם את האסטר הארוך וגם את הקצר שיתחיל לעבוד מהר כבר מהתחלה וגם זה פחות טסט מאנטט+פרופ בגלל האסטרים. השאלה מה עוד לשלב איתו?

אני יודע שבולדנון איטי בפעולה אבל יש בו הרבה יתרונות כמו ריבוי וורידים,פתיחת תאבון,ונוקשות של השריר, הסייקל הבא אני מתכוון לעשות בין 10-12 שבועות.

הטסט שלקחתי היה טסטוירון של שארינג מבית מרקחת שאני הוצאתי.

עכשיו לגבי ה HCG לקחת 500 יחידות פעם בשבוע לסייקל של עד 10 שבועות ומעל לקחת כל שבועיים שלושה. זריקה אחרונה שתיהיה ביחד עם הזריקה האחרונה של הטסט לחכות שבועיים ואז להתחיל את ה פי סי טי- 40 יום נולבה 20 מ'ג, ו100 מ'ג כלומיד 30 יום. הבנתי נכון?

מצטער על החפירה פשוט נמאס לי לשמוע מלא דעות של רבנים בתחום! 😉
אם הוא אמר לך את מה שהוא אמר אז הוא לא גדול ולא מבין גדול.

אתה יכול לקחת סוסטנון אין בעיה. אבל זה לא כזה משנה. וזה לא פחות טסט בגלל האסטרים. תקרא בנעוצים את הפוסט שלי על אסטרים כדי שתדע מה זה. 750 טסט זה 750 טסט. אולי אתה מתכוון שבגלל משקח האסטר יש לך פחות הורמון זמין. אבל אתה שוכח שיש גם אסטרים קצרים בסוסטנון אז זה מתכזז. בכל מקרה לבחירתך. לגבי בולדנון. עם הניסיון שהיה לי עם בולדנון אני יכול להגיד לך שזה שטויות כל מה מדברים על נושא התיאבון. זה זיון מוח אחד גדול. בולדנון כמו כל סטרואיד ירגום לייצור מוגבר של כדוריות דם אדומות ומאנם לבולדנון יש אולי יכולת מוגברת בתחום הזה אבל נוכחתי לדעת שזה ממש משש לא עושה הבדל. בקיצור אני יכול להגיד לך שלא ראיתי הבדל בין סייקלים שכן היו בהם בולדנון לבין אלה שלא צר לי.
לגבי הפרגניל ו PCT. כן ככה תריץ אותו

• פותח/ת השרשור
כן התכוונתי שבגלל שיש אסטר ארוך הוא תופס יותר משקל ככה יש פחות טסט.

אז איזה סייקל אתה ממליץ לי לעשות מהניסיון שלך?

הבחירה שלך זה או בולדנון או דקה. אין בארץ יותר מדי בחירה לסייקל מסה. (במידה ואתה לא רוצה להשתמש באורליים)

• פותח/ת השרשור
HCG

לפי מה ששמעת מאנשים כמעט רובם המוחלט העדיף את הדקה פשוט בגלל שהוא נתן עלייה יותר גדולה במסה.

אני יעשה סוסטנון 500+דקה 600 שבועיים ראשונים ואז יוריד ל 400 בין 10-12 שבועות כל הסייקל.;susss

תודה לכם חברים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית