הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה מאמני כושר לא מקבלים דעות שונות משלהם?

PsyDream

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
2
127
0
התחלתי להתאמן בחדר כושר היום הגעתי פעם ראשונה למכון הזה עם התוכנית שמשה כתב לי בייעוץ אישי ברגע.

2 תרגילים שהופיעו שם היו דדליפט וסקוואט באתי למאמן לבקש עזרה שיראה לי איך עושים את התרגילים הנ"ל התגובה הראשונית שלו למה אתה עושה למה כזה מספר של חזרות למה למה ולמה וישר שהוא לא היה ממליץ על זה ושזה קפיצה ל BAD BOYS וכו' מה אפשר לעשות עם מאמנים כאלה שחושבים שהדעה הנכונה זה שלהם ולא מקבלים דעות אחרות?

תתעלם... גם כשאני הגעתי למכון ורציתי לשאול את המאמן משהו בנוגע לתרגיל הוא אמר לי אני לא מלמד אותך.
אמרתי לו אני אעשה את התרגיל גם אם תלמד וגם אם לא.. הוא אמר בסדר.. ומאז אנחנו רק מחליפים מבטים ;)

אוי כמה שמאמנים כאלה יודעים להיות מעצבנים וחטטנים, זורקים לי הערות מיותרות ומרגיזות באמצע הסט, פשוט להשתגע!!

ליסה היא מדריכה, אתה כתבת שדיברת עם מדריך.

יש לא מעט אנשים רציניים במכון, חלק מהם ישמח לעזור לך.

בין המדריכים - יש ויש.

התחלתי להתאמן בחדר כושר היום הגעתי פעם ראשונה למכון הזה עם התוכנית שמשה כתב לי בייעוץ אישי ברגע.

2 תרגילים שהופיעו שם היו דדליפט וסקוואט באתי למאמן לבקש עזרה שיראה לי איך עושים את התרגילים הנ"ל התגובה הראשונית שלו למה אתה עושה למה כזה מספר של חזרות למה למה ולמה וישר שהוא לא היה ממליץ על זה ושזה קפיצה ל BAD BOYS וכו' מה אפשר לעשות עם מאמנים כאלה שחושבים שהדעה הנכונה זה שלהם ולא מקבלים דעות אחרות?

כמו ש-incin ואלכס ציינו, יש לא מעט מתאמנים שיכולים לעזור. אתה מוזמן להגיע בשעות שאני נמצא שם (אני בד"כ מגיע עם עוד כמה אנשים וגם הם יכולים לעזור).

לא רק מדריכי כושר לא מקבלים דעות שונות משלהם, רוב האנשים הבוגרים הם ככה=חושבים שהם יודעים הכל.

נכון פי כמה לגבי כל מי שאוחז בתעודת מקצוע כלשהיא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית