הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MuscleTech - NaNOX9 Hardcore

איך בדיוק מטרה שקשורה בהשגת כוח,שיפור התאוששות,אתה משווה לאפדרין ?

איך אתה קובע את זה בדיוק ? בוא נגיד ונפלת על ספק נורמלי כדור ארסן עולה כ-5 שקלים,אז איך קבעת ש-16 כדורים יספיקו לי לחיטוב או למישהו מאיפה הבאת את ה80 שקל ?

אם קריאטין מונו משפיע עלייך הוא עושה אחלה עבודה.
אני שנה שעברה קניתי שתי חבילות ארסן כול חבילה 20 כדור כול כדור 50 מלגרם
במחיר של 3.5 לכול כדור המחיר הכי זול בארץ!! זה היה בפסח שנה שעברה לקראת החופש הגדול בא הקיץ ואיתו החיטוב וכול ילד בן 5 היום לוקח אפדרין הביקוש עלה והחיר עלה ל 4 שקל לכדור שככה המחיר הכי גבווה ששילמתי על אפדרין הוא 4 שקל כפול 20 כדור = 80 שקל
בוא נתחשב בזה שמנה סבירה של אפדרה היא 25 מלגרם ואפחד לא מתחיל עם כדור שלם יוצא לך לשלם על "כדור" סופו של דבר 2 שקל אחרי שבועיים שלוש נכון מעלים ל כדור ביום אבל עדיין זה מספיק .
מי שמשלם 5-6 שקל לכדור טיפש וקונה בעצם מיד 4-5 מה זאת אומרת יד 4-5? אחד כמוני קונה ממקור ראשון ב 3 וחצי שקל לכדור מוחר ב4 וחצי שקל למישהו מהמכון סתם דוגמא אותו אחד מוכר אחרי זה ב5-5 וחצי :suicide:שמעתי על מקרים כאלו שהכדורים התגלגלו בידיים עד למצב שאנשים מכרו במכוני כושר ב10 שקל לכדור!!!!😣😣😣😣

80 שקל זה לא מספיק אפילו לחודש, מה עם קפאין ושימוש קצת יותר ארוך משבועיים?

קפאין נראה ליזה המוצר הכי זול שיש בעולם יותר מלחם לבן 😆
200 כדורים של 200 מ"ג קפאין ב5 וחצי דולר!

קיבלתי היום איזה רבע חבילה גדולה בחינם של המוצר MuscleTech's naNOX9, אני אעדכן את דעתי בנוגע לחוויות השימש..

תכלס אני מרגיש בזבוז של זמן אפילו לנסות ולהתחיל בשימוש אבל זה בחינם 👑 פעם ראשונה שאני לוקח מוצר מהדברים האלה של הNO או הCELL MASS וכאלה

תיספתי עם הnaNO9x היום, התחלתי ישר עם המינון של 4 בבוקר ו4 לפני אירובי.
בתכלס - בבוקר עוד הרגשתי קצת עיקצוצים בידיים בהתחלה (אין לי נחשים לצערי), אחרי זה לא הרגשתי כלום.
מיותר לציין שבאימון עצמו הנאנו לא עשה כלום.
מזל שזה בחינם
sarcastic.gif

Back
למעלה תחתית