אני רציני לחלוטין.בוא נעשה חשבון רגע 8 יחידות ליום זה בערך 54 יחידות לשבוע בחודש זה בסביבות 222 0סליחה על אי בדיוק בחשבון) לארבעה חדשים זה לערך 72 ויאלים בוא נניח שאתה קונה את זה ב 200 שקל (מה שאין מצב בעולם) זה עולה לך 14.400 שח. חחח הלוואי והיה לי כזה סכום להוציא על GH.

• פותח/ת השרשור
אני רציני לחלוטין.בוא נעשה חשבון רגע 8 יחידות ליום זה בערך 54 יחידות לשבוע בחודש זה בסביבות 222 0סליחה על אי בדיוק בחשבון) לארבעה חדשים זה לערך 72 ויאלים בוא נניח שאתה קונה את זה ב 200 שקל (מה שאין מצב בעולם) זה עולה לך 14.400 שח. חחח הלוואי והיה לי כזה סכום להוציא על GH.
אז בעקיפין אתה אומר סייקל ghאפקטיבי צריך להריץ 4 חודשים...וכמה iu ליום מהחומר הרפואי הישראלי לדוגמא ביום..?

• פותח/ת השרשור
סבבה הבנתי אותכם,קודם כל זה תחזור להתאמן,שנית אני לא יכול להגיע למשקלים שאתם מגיעים אליהם, אני עוסק בספורט שברגע שאני מגיע ל-80 קילו אני כבר בבעיה זה הטופ מבחינתי..קחו את זה בחשבון.

אתה מתכוון לרפואי?
כי לפי חישוב מאתרים בחול זה הרבה יותר זול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית