הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריקול לשתלי סיליקון

כן, כי השיקול העיקרי של אישה שמגדילה את החזה הוא האם זה בריא או לא.

מדובר בחברה ספציפית שהשתמשה בחומרים שהרכבם לא מאושרים לשימוש. את יכולה להיות רגועה ולהגדיל בכיף 🤡

ובואו לא נשכח שמדובר על משרד הבריאות - הגוף שלא מסוגל לגבש המלצות נורמליות לתזונה של בן אדם.

תגידו, אם אישה תעשה "סייקל" של הורמונים נשיים השדיים והאגן שלה אמורים לגדול ובכללי הגוף אמור לקבל צורה יותר נשית [?] או שזה לא עובד ככה??? אני שואל בתאורייה.

• פותח/ת השרשור
מדובר בחברה ספציפית שהשתמשה בחומרים שהרכבם לא מאושרים לשימוש. את יכולה להיות רגועה ולהגדיל בכיף 🤡

חברה ספציפית שהשתילה ל-30,000 נשים, שמן הסתם לא היה להן מושג מה היה מאושר ומה לא?
וזה עוד בצרפת - אני יכולה להתערב שבארץ לא היו עושים ריקול אפילו אם חצי מהנשים האלה היו חולות בסרטן.

ואני יכול להתערב שבארץ כבר הייתה תביעה ייצוגית מטורפת על זה. בואי לא נעשה מהצרכנים אנשים מסכנים שדופקים אותם. גם הטלפון שאת קונה עלול להיות מסרטן בסופו של דבר.

• פותח/ת השרשור
כן, כי השיקול העיקרי של אישה שמגדילה את החזה הוא האם זה בריא או לא.

זה לא השיקול העיקרי - אבל אם הנשים היו מודעות לכך שיש לזה סיכונים, הרבה מהן היו חושבות פעמיים. אבל יש ערפל סביב הנושא הזה, וברור שכל המנתחים אומרים שהשתלים של היום הם בטוחים לשימוש והכל פשוט ונהדר. האמת היא שכן יש תופעות לוואי לא סימפטיות בכלל שאי אפשר לצפות מראש חוץ מהסרטן, והנושא של הסרטן לא יורד מהפרק למרות השתלים הבטוחים לשימוש כביכול.

• פותח/ת השרשור
ואני יכול להתערב שבארץ כבר הייתה תביעה ייצוגית מטורפת על זה. בואי לא נעשה מהצרכנים אנשים מסכנים שדופקים אותם. גם הטלפון שאת קונה עלול להיות מסרטן בסופו של דבר.

אם מישהי היתה מקבלת סרטן בגלל שתלים, התביעה הייצוגית היתה עוזרת לה מאד.
לגבי חוסר מודעות של צרכנים - כתבתי כבר בתגובה קודמת.

אם מישהי היתה מקבלת סרטן בגלל שתלים, התביעה הייצוגית היתה עוזרת לה מאד.
לגבי חוסר מודעות של צרכנים - כתבתי כבר בתגובה קודמת.

את יודעת שגם צריך להוכיח שהשתלים גורמים לסרטן ולא רק למצוא איזשהי קורלציה חלשה. להגיד שיש 4 נשים שחלו בסרטן מתוך 30 אלף שהשתילו שתלים זה לא רציני במיוחד.

ובטח שהתביעה הייתה עוזרת. כסף תמיד עוזר.

ואני לא מבין מה ההצעה? לעצור כל טכנולוגיה אפשרית?

• פותח/ת השרשור
איזה ערפל יש? יש מחקרים שמישהו מסתיר ממך?

נתחיל מזה שהאישה הממוצעת לא תתחיל לחפור ולחפש מחקרים (והיא תצטרך לחפור). כל המידע מגיע מ: 1. המנתחים עצמם (שלא יעשו לעצמם פרסום שלילי) 2. מנותחות אחרות במידה ואת מכירה אותן (ולא כולן מכירות) 3. אינטרנט ותקשורת - ושם יש קשת טענות בעד ונגד, ומגווון תמונות של תוצאות טובות, וגם של שלל תופעות לוואי. זה מה שאני קוראת לו ערפל.

אז ברגע שמתפרסם מקרה כמו הנ''ל, זה נורה אדומה מבחינתי.

• פותח/ת השרשור
אז מה הפואנטה של האשכול? ניסית לטעון שהשתלת סיליקון זה לא בריא. והכתבה תומכת בזה בערך כמו שכל כתבה של ynet תומכת בכך שכולסטרול זה לא בריא.
ניסיתי לטעון שיש סיכוי שהשתלת סיליקון זה לא בריא (ולא רק בגלל סרטן).
ואם כל הכבוד למשתילות, אם הבחירה היא בין להשתיל חזה ולהחליף גבר, אז להחליף גבר לא מסרטן לחלוטין. 😆

נערך לאחרונה:
ניסיתי לטעון שיש סיכוי שהשתלת סיליקון זה לא בריא.
ואם כל הכבוד למשתילות, אם הבחירה היא בין להשתיל חזה ולהחליף גבר, אז להחליף גבר לא מסרטן לחלוטין. 😆

יש גם סיכוי שהשמש לא תזרח מחר.

כן, תראי לי גבר שמעודד את האישה להשתיל סיליקון בחזה. שנינו יודעים שזה תמיד בא מהאישה והבטחון העצמי הנמוך שלה, או טמטום סטנדרטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית