הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריקול לשתלי סיליקון

יש גם סיכוי שהשמש לא תזרח מחר.

כן, תראי לי גבר שמעודד את האישה להשתיל סיליקון בחזה. שנינו יודעים שזה תמיד בא מהאישה והבטחון העצמי הנמוך שלה, או טמטום סטנדרטי.
יש לא מעט גברים שמעודדים את הפקאצות שלהם להגדיל את החזה.

ניסיתי לטעון שיש סיכוי שהשתלת סיליקון זה לא בריא.
ואם כל הכבוד למשתילות, אם הבחירה היא בין להשתיל חזה ולהחליף גבר, אז להחליף גבר לא מסרטן לחלוטין. 😆

צר לי לאכזב אותך אבל ריבוי פרטנרים לסקס מעלה את הסיכון לסרטן 😛

• פותח/ת השרשור
כמה? 7? 30? הם גם מציבים את זה כתנאי? או שהיא מגדילה את החזה או שהוא הולך?

או שהוא בוהה בכל מי שיש לה חזה מוגדל ברחוב באופן הפגנתי, או זורק רמזים, ועוד מגוון פתרונות יצירתיים.. לא חסר קופים.
ולגבי חוסר בטחון - דווקא אם היתה יותר מודעות לתופעות הלוואי של ההשתלות, אז היתה קצת יותר מחשבה לפני מעשה, כי זה ניתוחים קוסמטיים שאין בהם שום צורך ממשי והנשים האלה אולי היו חושבות על דרכים אחרות להרגיש טוב עם עצמן.

הסיכון לקבל סרטן מHPV הרבה יותר גדול מלקבל סרטן מהשתלת חזה. ככה שהרצפטור לסרוטונין צודק.

או שהוא בוהה בכל מי שיש לה חזה מוגדל ברחוב באופן הפגנתי, או זורק רמזים, ועוד מגוון פתרונות יצירתיים.. לא חסר קופים.
ולגבי חוסר בטחון - דווקא אם היתה יותר מודעות לתופעות הלוואי של ההשתלות, אז היתה קצת יותר מחשבה לפני מעשה, כי זה ניתוחים קוסמטיים שאין בהם שום צורך ממשי והנשים האלה אולי היו חושבות על דרכים אחרות להרגיש טוב עם עצמן.

אז בעצם היא חושבת שאם היא תגדיל את החזה הוא יפסיק להסתכל על בחורות אחרות? כמו שאמרתי, טמטום או בטחון עצמי נמוך.

• פותח/ת השרשור
הסיכון לקבל סרטן מHPV הרבה יותר גדול מלקבל סרטן מהשתלת חזה. ככה שהרצפטור לסרוטונין צודק.

זה פפילומה, נכון? אם כן - זה גורם לסרטן צוואר הרחם.
אגב, איך הרצפטור לסרוטונין קשור לזה?

לא אמרת כלום על סרטן שד. אמרת שריבוי פרטנרים לא מסרטן, כשהוא דווקא בעל פוטנציאל.
והרצפטור זה הניק ניים שלו- 5HT.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש גברים "שדוחפים" נשים לעשות הגדלת חזה.
אבל זה להגיד "אכלו לי שתו לי" אישה עם בטחון ומודעות עצמית לא תפנה להשתלת סיליקון.

• פותח/ת השרשור
לא אמרת כלום על סרטן שד. אמרת שריבוי פרטנרים לא מסרטן, כשהוא דווקא בעל פוטנציאל.
והרצפטור זה הניק ניים שלו- 5HT.

לא אמרתי שריבוי פרטנרים לא מסרטן, אמרתי שזה גורם לסרטן צוואר הרחם, שזה סרטן אחר (מסרטן השד).
יש היום כבר חיסון לפפילומה.
וכמה זה ריבוי פרטנרים? 😛

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש גברים "שדוחפים" נשים לעשות הגדלת חזה.
אבל זה להגיד "אכלו לי שתו לי" אישה עם בטחון ומודעות עצמית לא תפנה להשתלת סיליקון.

כל מה שאני אומרת, זה שגם אישה בלי בטחון עצמי שיודעת שיש לשתלים תופעות לוואי תפנה לזה בסבירות נמוכה יותר מאישה שלא מודעת לזה בכלל.
וגם הילדים בפורום, שחושבים ששתלים זה אחלה-בחלה וכיף, כדאי שיקחו את זה לתשומת ליבם, ואולי הם לא יגדלו להיות קופים בסוף.

בינתיים לא הבאת שום סימוכין לבעיות עם שתלים, וגם אף אחד בפורום לא מדבר על זה חוץ ממך. איך הדעה של הילדים רלוונטית בכלל?

• פותח/ת השרשור
בינתיים לא הבאת שום סימוכין לבעיות עם שתלים, וגם אף אחד בפורום לא מדבר על זה חוץ ממך. איך הדעה של הילדים רלוונטית בכלל?

למה שאני אביא סימוכין אם אני לא באה להוכיח כלום?
אני מביאה מקרה של ריקול שיזם משרד הבריאות של צרפת (כנראה מתוך רצון להגן על בריאותן של הצרפתיות) שתומך בהשקפה שלי, שניתוח קוסמטי פולשני שיכול להביא לתופעות לוואי חמורות הוא מיותר.

גם אם אין מחקר שמוכיח באופן חד משמעי שהשתלים אינם בטוחים לשימוש, כל עוד ישנם מקרים שאינם כאלה - לדעתי הם מיותרים.
הדעה של הילדים לא רלוונטית.

לא מבין מה יפה בציצים גדולים ומזוייפים. אם התברכת בחזה שופע, סבבה. אבל אני מוצא את זה ממש לא מושך.
אם את מזוייפת כלפי חוץ מה את כלפי פנים?

כל מה שאני אומרת, זה שגם אישה בלי בטחון עצמי שיודעת שיש לשתלים תופעות לוואי תפנה לזה בסבירות נמוכה יותר מאישה שלא מודעת לזה בכלל.
וגם הילדים בפורום, שחושבים ששתלים זה אחלה-בחלה וכיף, כדאי שיקחו את זה לתשומת ליבם, ואולי הם לא יגדלו להיות קופים בסוף.

תסלחי לי כן, אבל הרבה לפני הכביכול סרטן הזה, מה לגבי פיצוץ של אחד השתלים ודליפת הסיליקון?
ויש עוד כל מיני סיכונים מסביב.

אישה שרוצה סיליקון כנראה תעשה אותו בכל מקרה, אולי לא מחברת השתלים הספציפית הזו.

למה שאני אביא סימוכין אם אני לא באה להוכיח כלום?
אני מביאה מקרה של ריקול שיזם משרד הבריאות של צרפת (כנראה מתוך רצון להגן על בריאותן של הצרפתיות) שתומך בהשקפה שלי, שניתוח קוסמטי פולשני שיכול להביא לתופעות לוואי חמורות הוא מיותר.

גם אם אין מחקר שמוכיח באופן חד משמעי שהשתלים בטוחים לשימוש, כל עוד ישנן ראיות שהם אינם כאלה - לדעתי הם מיותרים.
הדעה של הילדים לא רלוונטית.

אה, אז ההשקפה שלך הייתה מראש לא אובייקטיבית? לפי ההיגיון הזה תצטרכי גם להפסיק לאכול כולסטרול.

אם את מחכה לבטיחות שימוש, תמשיכי לחכות.
בכל מוצר רפואי יש סכנות. כמו בכל תרופה.
ואם יגלו שלשתלים יש סגולות פתאום? זה יהיה בסדר?
סיגריות מגינות מפני פרקינסון, זה הופך אותן לבטוחות?
על אחריות המשתמש לברר מה הסכנות, החסרונות והיתרונות. - ובסוף לגבש דעה ולהחליט.
זה שכולם עצלנים- בעיה שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית