אתה יודע שזו פסיכולוגיה בגרוש,כן?
כמו שהוא אוהב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יודע שזו פסיכולוגיה בגרוש,כן?
אה, אז ההשקפה שלך הייתה מראש לא אובייקטיבית? לפי ההיגיון הזה תצטרכי גם להפסיק לאכול כולסטרול.
אם את מחכה לבטיחות שימוש, תמשיכי לחכות.
בכל מוצר רפואי יש סכנות. כמו בכל תרופה.
ואם יגלו שלשתלים יש סגולות פתאום? זה יהיה בסדר?
סיגריות מגינות מפני פרקינסון, זה הופך אותן לבטוחות?
על אחריות המשתמש לברר מה הסכנות, החסרונות והיתרונות. - ובסוף לגבש דעה ולהחליט.
זה שכולם עצלנים- בעיה שלהם.
מה פסיכולוגיה בגרוש?אתה יודע שזו פסיכולוגיה בגרוש,כן?
מה פסיכולוגיה בגרוש?
אל תשווה תרופה לשתלים.
סיגריות זו מקבילה טובה יותר - משהו מיותר שהוא סוג של כיף.
מעשן שמודע לנזק שבעישון אולי לא יגמל (כי קשה), אבל אולי לא ידיח את הקרובים אליו לעשן.
גבר שמודע לזה שלשתלים יכולים להיות סיכונים אולי לא יעודד את האשה שלו לעשות.
מעבר לזה - בעיה שלהם.
מה שלי מפריע זה שכשמגיעה חדשה כזאת לעיתונות- כולם עושים ביג דיל כי זה עניין של אידיאולוגיה. וכל אחד לוקח את זה לטובתו.
אבל כשזה פתאום נוגע לניתוח פלסטי- כולם זועקים.
זה מוזר.
לכן אם היא תתעקש על הברית, היא תיקח את התינוק למנתח בבית חולים.אמא שיודעת את הסיכונים שיש בברית מילה לא תתן לרב לחתוך לבן שלה את הבולבול.
לכן אם היא תתעקש על הברית, היא תיקח את התינוק למנתח בבית חולים.
זה לא מה שאמרתי. אבל אין לי כוח להתווכח אז נהנהן בהסכמה. גם לקולדפייר הטרול השכונתי.שלפי התיזה שלך מי שדומה לתחת מבחוץ הוא קקי מבפנים
אני לא מכירה סטטיסטיקה של fails של ברית מילה בבית חולים (אם בכלל יש), אז אין לי תשובה.ואני חשבתי שהגדלת חזה אפשר לעשות בבית עם סכין יפנית ושקיות סנדוויץ' עם ריבה...
בשני המקרים זה לא ניתוח חובה אז למה לה להתעקש מלכתחילה ללכת לבית חולים לעשות ברית?
אני לא מכירה סטטיסטיקה של fails של ברית מילה בבית חולים (אם בכלל יש), אז אין לי תשובה.
"אתה נדרש לחלק עוד מוניטין לפני שתוכל לחלק ל coldfire מוניטין בשנית"Reflect,
כרגיל, אין לך מושג.
טושה, טרול שלי.מזל שלי אין מגבלה כזו.
מה שלי מפריע זה שכשמגיעה חדשה כזאת לעיתונות- כולם עושים ביג דיל כי זה עניין של אידיאולוגיה. וכל אחד לוקח את זה לטובתו.
מצחיק הוא שמיליוני נשים ברחבי העולם משתמשות בפורמלין להחלקת שיער. עכשיו אם הייתם מבקשים ממני לתת שם של חומר מסרטן- קרוב לוודאי שהייתי אומר פורמלין.
אבל אני לא רואה שום כתבות או בחורות שיוצאות כנגד זה. אולי כי זה לא תואם את האידיאולוגיה שלהם- כי החלקה זה יפה וכולן עושות את זה וזה בנורמות החברתיות.
אני לא יוצא נגדך אישית, אני רק אומר מה נראה לי מוזר כצופה מהצד.
וזה קיים בעוד מיליון חומרים אחרים- כמו למשל תעשיית הנקניקים והבשרים המשומרים שמלאה בחומרים מסרטנים. זה לא נראה מזיז לאף אחד.
אבל כשזה פתאום נוגע לניתוח פלסטי- כולם זועקים.
זה מוזר.
יש מספר סיכונים משותפים לכל ניתוח באשר הוא בעיקר זיהומים וכמובן גם טעויות אנוש. והיו לא מעט מקרים כאלה. אגב במיוחד בסביבת בית החולים בה התפתחו זנים חדשים של חיידקים מסוכנים ועמידים לתרופות.
חוצמזה שאת גם לא ממש יודעת את הסטטיסטיקה של סיבוכים לאחר הגדלת חזה וזה עדיין לא מנע ממך להלחם פה על דעתך האישית בעניין שזה לא בריא ומסוכן מעבר למה שכבר היה ידוע ומקובל בכל ניתוח.