הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריקול לשתלי סיליקון

חיכיתי לתשובה שלך במשפט האחרון בגלל שרציתי להגיד שגם להגדלת חזה יש ערך בריאותי אם מדובר על בריאות הנפש... אולי התברכת בחזה יפה אבל לא כולן ואם זה גורם למשהי להרגיש יותר טוב עם עצמה זה גם בסדר.

קצת פספסת את הנקודה שלי עם הברית מילה. הרעיון היה להראות לך שיש עוד מקרים בהם הליך רפואי שלא נועד להצלת חיים או שיפורם בהיבט הפיזיולוגיה מתבצע בנורמה החברתית ואפילו לך לא תהיה בעיה עם זה. כנל החלקות שיער וכל מני דוגמאות יום יומיות אחרות. אם את רוצה להמשיך את הדיון אם זה כדאי או לא, אסטטי יותר או פחות, או אם בן הזוג צריך לתמוך או לא אין בעיה אבל הכתבה שפירסמת עם ההקשר הרפואי שניסית להציג לא מחזקת את ההשקפת עולם.

---------- התגובה התווספה ב 02:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:15 ----------

אגב, סתם בשביל הויכוח ובשביל להיות מעצבן - גם ניתוח אפנדציט במקרה של בנאדם בריא יכול להיות הליך רפואי מונע בדיוק כמו ברית מילה. אני הולך להמציא דת חדשה שבה לכולם יורידו את התוספתן. מי איתי??! 🤡

חיכיתי לתשובה שלך במשפט האחרון בגלל שרציתי להגיד שגם להגדלת חזה יש ערך בריאותי אם מדובר על בריאות הנפש... אולי התברכת בחזה יפה אבל לא כולן ואם זה גורם למשהי להרגיש יותר טוב עם עצמה זה גם בסדר.

קצת פספסת את הנקודה שלי עם הברית מילה. הרעיון היה להראות לך שיש עוד מקרים בהם הליך רפואי שלא נועד להצלת חיים או שיפורם בהיבט הפיזיולוגיה מתבצע בנורמה החברתית ואפילו לך לא תהיה בעיה עם זה. כנל החלקות שיער וכל מני דוגמאות יום יומיות אחרות. אם את רוצה להמשיך את הדיון אם זה כדאי או לא, אסטטי יותר או פחות, או אם בן הזוג צריך לתמוך או לא אין בעיה אבל הכתבה שפירסמת עם ההקשר הרפואי שניסית להציג לא מחזקת את ההשקפת עולם.

---------- התגובה התווספה ב 02:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:15 ----------

אגב, סתם בשביל הויכוח ובשביל להיות מעצבן - גם ניתוח אפנדציט במקרה של בנאדם בריא יכול להיות הליך רפואי מונע בדיוק כמו ברית מילה. אני הולך להמציא דת חדשה שבה לכולם יורידו את התוספתן. מי איתי??! 🤡
יפה, אז עכשיו הדרך לטפל בחסכים נפשיים היא עם סכין מנתחים?

אין מה להשוות בין ברית לניתוח להגדלת חזה זה טיפשי.

מההבט ששניהם ניתוחים שלא לצורך הצלת חיים כן יש מה להשוות והבאתי את הדוגמה הזאת כדי להגיב על ההודעה שלה: "אני ציינתי שיש שלל תופעות לוואי לשתלים ולא רק סרטן, ואני רואה במקרה הנ''ל רק עוד דוגמא לסיכון אפשרי של שתלים." אז הסברנו שמקרה הסרטן הוא מקרה פרטי של מוצר פגום וחורג מהנורמה של היצור ושהסיכון בניתוח הוא סיכון סביר שנלקח בכל ניתוח כולל ברית. היו עוד כמה אנשים שנתנו דוגמאות לסיכונים שנלקחים למטרות אסטתיות והם גם בנורמה ובשימוש יום יומי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית