הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לכל האוהבים להגזים עם פורמולות ליפני אימון. 2 כבר מתו מזה.

ראיתי 2 חברה מדברים ביוטיוב על זה שהסירו את ה1,3(DMAA) מה1MR החדש אז בדקתי ובאמת בבודיבילדינג זה כבר לא מופיע ברשימת רכיבים... נראה שהפורמולה הישנה הולכת להכחד

• פותח/ת השרשור
מי ש רוצה- אצלי ניתן לרכוש ב 500 שקל 🤡
מחיר מציאה לאור המצב 👏

• פותח/ת השרשור
WTF? איך זה קרה?
מה זה אומר? להפסיק לצרוך?

זה אומר שהמוצר יעלם,מכירים יעלו על מה שנשאר ויופיעו זיופים.פרסומת הכי טובה לשיזנדרול

---------- התגובה התווספה ב 11:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:02 ----------

הבנתי שבינתיים הורידו את זה רק מחנויות צבאיות. בGNC הרגיל יש אותו ג'ק ועפילו מפרסמים טעם חדש.

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שבגלל שני מפגרים שצרכו חצי קופסא יפסיקו ליצר את שני הפרי וורקאווט בוסטרס הכיטובים שיש?

לי יש שתי תיאוריות קונספירטיביות:
א. זה אחלה קד"מ-כולם רצים עכשיו לעשות סטוקים,יש מגמות גם פה וגם ברוסיה.
ב. USP LABS נכנסו חזק מדי לשוק של חרטטנים של מאסלטצ' ונו אקספלוד,הג'ק תוך זמן קצר התאפס לשיא המכירות ומחזיק שם כמעט שנתיים. אז ככה סוגרים איתו חשבון.

נ.ב. מיליונים מתים מסיגריות ו?.....

מסקנה פשוטה ... אם הזבל של הפרי אימון עובד סימן שזה רעיל ולא חוקי ויפסל בסופו של דבר...מפה מתבקש לא לקנות אותם בכלל ולהסתמך על מה שמוכח שעובד ולא פוגע ( קפאין , קריאטין , דקסטרוזה,בננות וכו...) לפני האימון.

• פותח/ת השרשור
מסקנה פשוטה ... אם הזבל של הפרי אימון עובד סימן שזה רעיל ולא חוקי ויפסל בסופו של דבר...מפה מתבקש לא לקנות אותם בכלל ולהסתמך על מה שמוכח שעובד ולא פוגע ( קפאין , קריאטין , דקסטרוזה,בננות וכו...) לפני האימון.

בהצלחה. אתה תמות בריא ורזה.

---------- התגובה התווספה ב 11:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:52 ----------

הנה עוד קצת לגבי DMAA ,גם האוקסי אלייט בסכנת הקחדה. http://www.nutraingredients-usa.com...hether-regulatory-action-is-warranted-on-DMAA
http://www.nutraingredients.com/Reg...tm_medium=email&utm_campaign=Newsletter+Daily

יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה.

זה מבוסס , קח אחורה כמה זמן לגבי תוספים שהיו חוקיים ונפסלו כמו אפדרין , יוהומבין (לא משנה כרגע המטרה) .

לי יש שתי תיאוריות קונספירטיביות:
א. זה אחלה קד"מ-כולם רצים עכשיו לעשות סטוקים,יש מגמות גם פה וגם ברוסיה.
ב. USP LABS נכנסו חזק מדי לשוק של חרטטנים של מאסלטצ' ונו אקספלוד,הג'ק תוך זמן קצר התאפס לשיא המכירות ומחזיק שם כמעט שנתיים. אז ככה סוגרים איתו חשבון.

נ.ב. מיליונים מתים מסיגריות ו?.....

א) אז מה עם קידום מכירות קידום מכירות לא משנה עם יפסיקו ליצר ומהר מאוד פשוט לא יהיה....
ב)בני זונות
תגובה לסיגריות גם בני זונות שאת זה לא מפסיקים ואת התוספים כן רק בגלל שאת זה אנשים מכירים פחות מקרוב אז אפשר לתפור על זה כל מה שרוצים כמעט בלי שאנשים ידרשו הסבר הולם...

אני מעוצבן ואתה סתום לך תתקע בננות בציפוי דקסטרוזה לתחת שלך אני רוצה דברים שבאמת עובדים

אני מעוצבן ואתה סתום לך תתקע בננות בציפוי דקסטרוזה לתחת שלך אני רוצה דברים שבאמת עובדים

תשתה מים קרים תרגע , במקום לחפש אבקות פלא ילד , תתחיל לעבוד ברצינות בחדר כושר ולשמור על הערך המשולש של שינה, תזונה, ואימון .
ואם אתה בכול זאת עדיין מעוצבן לך תתחיל להזריק ישר , למה לך לבזבז זמן ועצבים על גאק שמאק , טמבל.

---------- התגובה התווספה ב 14:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:14 ----------

אפדרין ויהומבין רעילים? מוזר. זאת תרופת מרשם.

לא אמרתי רעילים , היו חוקיים ועכשו לא ...כנל הגאק יש בו חומר שנפסל לשימוש על ידי ה FDA .. את זה כבר רשמתי פה לפני שבוע.

• פותח/ת השרשור
אתם מתבלבלים בין חומרים מסוכנים וחומרים שרצוי להחזיק תחת פיקוח מטעמים כלכליים של תאגידים רפואיים.

אוקי הבנתי אתה שוב נעול בשחור ולבן , הכוונה למרכיב בפורמולה ש >> מזיק \ לא בריא \ פוגע בתפקודי איבירים חיוניים ... וכו'.

בגאק התגלה Dimethylamylamine שמזיק ורעיל לכבד , המוצר נפלס לשיווק בקנדה, ובנוסף ספורטאים שיתפסו עם זה בבדיקת סמים יפסלו (ארה"ב כמה שידוע לי כרגע)

המוצר 1MR הוא שכפול של הגאק למעט המרכיב הזה Dimethylamylamine.

זהוא...מי שהבי הבין , ומי שמתעקש להתחרקש שימשיך .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית