הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בית שמש: יורקים על ילדה שהתלבשה "לא צנוע"

הקטע הזה של הדרת נשים עבר כל גבול !.
חברה שלי עשתה איוונט בפייסבוק שבנות ילכו לבית שמש עם לבוש לא צנוע וגם כל הגברים מוזמנים עם העדפה למפתחי גוף בתחתונים נוצצים.
תגיעו ותשפיעו לא צריך לעבור על זה בשקט
הנה האיוונט: http://www.facebook.com/events/346759228674720/

באתי בידיוק לפרסם את זה.
גועל נפש כל השטויות האלה של ההדרת נשים.
כפייה דתית מגעילה ביותר אבל מה לעשות שהחילונים גם מפגרים.
אני יגיד לך ככה:
אצל הדתיים מה שהרב אומר זה קדוש ו100% מהאנשים האוכלוסייה הדתית מקיימים את מה שהם מבקשים.
ההדרת נשים? 100%
ללכת להצביע לשס כל פעם בבחירות? 100%
ובתכלס? עובד להם.. תיראה איך שס מסובבים את הממשלה עם כל התקציבים האלה, ואת כל ההדרת נשים שרק התעוררו לעניין הזה עכשיו.
כמה מהחילונים עשו משהו עד עכשיו שרואים את ההדרת נשים בכל חור?
כמה עושים משהו עכשיו?
כמה מצביעים בבחירות? לפחות שיצביעו לפלגות אחרות כדי שהיחס של הבחירות לשס יהיה קטן ולא יקבלו מנדטים - אבל רובם אומרים "מה יש יום חופש מה רק ההצבעה שלי תעזור?".

הקטע הוא שהחרדים מלוכדים ביחד ויפעלו ביחד כ"מאפיה".
החילונים כל אחד לבד ולא אכפת לא מהשני כל עוד זה לא פוגע בו.
אז מה שאני חושב זה שאם היה משהו כזה הפוך הייתה רואה כל חרדי במדינה קם ונלחם על זה.
פה החילונים אומרים "טוב אחרים ילחמו בשבילי אני אשב ויראה את זה בטלויזיה וידבר על זה ועל כמה שזה לא נכון מחר בעבודה".

מה שאני אומר זה שעד שלא יכניסו את העניין הזה לראש לא נצליח "לנצח" אותם מהכפייה הזאת.

---------- התגובה התווספה ב 14:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:02 ----------

הקטע הזה של הדרת נשים עבר כל גבול !.
חברה שלי עשתה איוונט בפייסבוק שבנות ילכו לבית שמש עם לבוש לא צנוע וגם כל הגברים מוזמנים עם העדפה למפתחי גוף בתחתונים נוצצים.
תגיעו ותשפיעו לא צריך לעבור על זה בשקט
הנה האיוונט: http://www.facebook.com/events/346759228674720/

בידיוק נכנסתי לאיוונט הינה תגובה "אין לי בעיה איתם.. כול עוד הם לא כופים עלי כלום.. "
כל אחד חושב על עצמו וזה למה תיהיו שם רק 10 בנות שיפוצצו לכם ת'תחת.

אני לפני רגע פרסמתי משהו שמנסים לעשות כנראה שזה לא יצליח הרבה אבל עם כל אחד יצתרף ויזמין את כ החברים שלו וכן הלאה זה יכול באמת להצליח

ווקלס למה שלא תלך לשם בעצמך ותקח גם חלק?

האמירה "אין מדינה, אין חוקים- יש מצוות" די מסבירה הכל.
ככה זה כשבוחרים ש''ס.

ווקלס למה שלא תלך לשם בעצמך ותקח גם חלק?

איך אני אוהב שאנשים שהמקסימום שהם עושים זה לעשות אישור בפייסבוק ואולי ביום באמת מיוחד גם מזמינים אנשים , אומרים לי מה לעשות.

קודם כל זה איוונט מטומטם.
לריב איתם מכות לא יעזור בכלום אותו אפקט אתה יכול לעשות מליסוע ביום שבת בבני ברק עם האוטו,
להיות דביל ולעשות דווקא זה מאוד מפגר.
לא היה אכפת לי המנהגים שלהם כל עוד זה לא היה זולג לציבור החילוני שחלקנו סובלים מכך.
במקום ללכת ראש בקיר צריך רעיון יותר טוב , צריך תמיכה מלאה מהממשלה וגם תקציב לזה.

איך אני אוהב שאנשים שהמקסימום שהם עושים זה לעשות אישור בפייסבוק ואולי ביום באמת מיוחד גם מזמינים אנשים , אומרים לי מה לעשות.

קודם כל זה איוונט מטומטם.
לריב איתם מכות לא יעזור בכלום אותו אפקט אתה יכול לעשות מליסוע ביום שבת בבני ברק עם האוטו,
להיות דביל ולעשות דווקא זה מאוד מפגר.
לא היה אכפת לי המנהגים שלהם כל עוד זה לא היה זולג לציבור החילוני שחלקנו סובלים מכך.
במקום ללכת ראש בקיר צריך רעיון יותר טוב , צריך תמיכה מלאה מהממשלה וגם תקציב לזה.
ואיזה מטרות פוליטיות ניתן להשיג לא ע"י הפגנות? לי זה נראה כמו תירוץ להישאר בבית על הספה ולקוות שמישהו יעשה בשבילך את העבודה.

ד"א, זו לא פעם ראשונה שחרדים מגלים עניין ביריקות.http://www.lbs.co.il/www.haaretz.co.il/news/education/1.1558097

ואיזה מטרות פוליטיות ניתן להשיג לא ע"י הפגנות? לי זה נראה כמו תירוץ להישאר בבית על הספה ולקוות שמישהו יעשה בשבילך את העבודה.

ד"א, זו לא פעם ראשונה שחרדים מגלים עניין ביריקות.http://www.lbs.co.il/www.haaretz.co.il/news/education/1.1558097
אם הייתה קורא את התגובות שלי פה קצת יותר נורמאלי הייתה אולי יכול להבין משהו.
בכל מיקרה, הפגנות זה ברור שזה הדרך אבל מה שהם עושים זה לא הפגנה אז אל תבלבל לי את השכל.
הפגנה צריכה להיות לממשלה ולא כמעשה נקמה בחרדים.
הפגנה צריכה להיות במקום שמבוגרים וילדים קטנים לא יפחדו לבוא , ולתכנן את זה לכל העם ולא רק לבית ספר אחד בבית שמש.

הפגנה צריכה לעורר פרובוקציות ואנשים.
אם היא מצליחה לעורר מישהו מלמעלה היא ממשת הישג פוליטי מסויים.
זה נכון שקיים הבדל באפקטיביות בין מיקומי ההפגנה, אבל לדחות על הסף הפגנה בבית שמש לא הייתי ממהר שכן היא עדיין יכולה להשיג מטרות פוליטיות מסויימות.

בבקשה תגיעו תזכרו במכרים כמו שעות הפרדה בחדר הכושר בטכניון ועוד מקרים שאנחנו שומעים עליהם כל יום בחדשות ונראה שזה לא משנה כלום אז אולי עם אנשים יצאו להפגין זה ישנה למרות שאני אישית מאמין שבמקרים כאלה קיצוניים הדרך היא אלימות כי אנשים שעושים כאלה דברים הם פשוט לא בסדר בראש וזה לא אנשים שאפשר לדבר איתם בהיגיון זה אנשים שצריכים להבין בכוח!

מזעזע. אני אומר
FIGHT TERROR WITH TERROR
אני לא מצליח למצוא מעלה אחת בקיום של החראדוסים האלה

מדובר בחרדים קיצוניים שכל מה שהם עושים נוגד את חוקי היהדות.
זה נותן שם רע ועכשיו אנשים מכלילים וחושבים שכל הדתיים ככה.

לפי היהדות האנשים האלו צריכים להיענש בחומרה.

מדובר בחרדים קיצוניים שכל מה שהם עושים נוגד את חוקי היהדות.
זה נותן שם רע ועכשיו אנשים מכלילים וחושבים שכל הדתיים ככה.

לפי היהדות האנשים האלו צריכים להיענש בחומרה.

אם הם כל כך בקיאים בתורה אז איך הם לא עולים על זה שהם מפרים את החוקים שלה בעצמם?! 😳

אם הם כל כך בקיאים בתורה אז איך הם לא עולים על זה שהם מפרים את החוקים שלה בעצמם?! 😳

זה שהם לובשים כובע שחור וחליפה שחורה ועם פאות עד הריצפה לא אומר שהן בקיאים בתורה.
לפי ההתנהגות שלהם רואים שהם בכלל לא בקיאים בתורה.
הם קבוצה של קיצוניים בשם ״נטורי קארטא״ והם מיעוט.

אפילו הרב קוק קרא ל״רב״ שלהם רשע.

הם סוג של זומבים שעברו שטיפת מוח מהרבנים שלהם
אין להם יכולת הבנה או למידה. הם טובים בלבצע פקודות ולצעוק ססמאות.

הם סוג של זומבים שעברו שטיפת מוח מהרבנים שלהם
אין להם יכולת הבנה או למידה. הם טובים בלבצע פקודות ולצעוק ססמאות.

היטלריוגנד.

או שאפשר לקרוא לזה הרב עובדיה יוסף יוגנד, לא קריטי. השאיפות על פי תורת הגזע זהות בשתי המקרים, זה רק עניין של כמה כוח הם מקבלים כדי להגשים את השאיפות.

היטלריוגנד.

או שאפשר לקרוא לזה הרב עובדיה יוסף יוגנד, לא קריטי. השאיפות על פי תורת הגזע זהות בשתי המקרים, זה רק עניין של כמה כוח הם מקבלים כדי להגשים את השאיפות.

למה נראה לך שהרב עובדיה יוסף תומך בהם?
הוא נגד כל מה שהם עושים.

כולם שטופי מוח מהתקשורת,חושבים שכל דתי ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית