הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמפנייה זולה ואיכותית

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
השנה האזרחית החדשה מתקרבת וכמיטב המסורת אנחנו רוצים לקנות שמפנייה לערב (בנוסף לוודקה, בירות ושלל דברים אחרים).
מניסיון של שנים קודמות לרוב השמפניות הזולות יש טעם של שתן במקרה הטוב (לפחות איך שאני מתאר את הטעם שלו), אשמח לקבל המלצות למשהו נחמד באזור ה-40, 50 שקלים.

40-50 זה זול...מהנסיון שלי גם שמפניה ב 150 200 שקל היא לא טעימה,אנחנו קונים מדיי פעם ב50 שקל ואין שום דבר טעים...

לא תמצא שמפניה זולה בגלל המיתוג של שמפניה (רק מחבל שמפניה בצרפת).

כן תוכל למצוא יינות מבעבעים (קאווה) לא רעים במחירים נוחים. הרגע שמעתי ברדיו שבאחת מרשתות האלכוהול עושים מבצע של בקבוק למברוסקו ב10 שקל.

בחינוואי עושים מבצע של בקבוק למברוסקו ב12 ש"ח וקאווה ב15:
http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offers/wineandmore_3

עריכה:
חשוב לציין שהם נחשבים, יחסית, יינות טובים.

לך על בירה בלגית בבקבוק גדול - יש פקק שאפשר לפוצץ וגם הטעם שווה יותר 😉
אבל אם ממש בא לך ללכת על ''שמפניה'' כל שהיא - למברוסקו חצי יבש יהיה ממש טוב (דוגמא טובה היא ' Cavicchioli') .
image006.jpg

נערך לאחרונה:
לא הבנתי מה נסגר עם השתיה של הכוסיות, חוץ מזה מי קונה שתיה זולה בימיינו? אם כבר שותים ומכניסים רעל עדיף שהוא כמה שיותר איכותי. קיצר אני ממליץ על דון פרניון

לא הבנתי מה נסגר עם השתיה של הכוסיות, חוץ מזה מי קונה שתיה זולה בימיינו? אם כבר שותים ומכניסים רעל עדיף שהוא כמה שיותר איכותי. קיצר אני ממליץ על דון פרניון

למה קונים שתייה זולה...
צריך לחשוב באמת למה... אם אני לא טועה, אני ממש לא בטוח אבל, יש דבר כזה שניקרא "כסף" .. ולא לכולם יש הרבה ממנו.

---------- התגובה התווספה ב 19:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:30 ----------

ולהגיד את האמת אני לא מרגיש הבדל גדול בין גרייגוס\ואן גוך\ בלוודיר וכו'
לבין פינלנדיה או סמירנוף או כל השאר במחיר הדומה..
כמובן אני מדבר על ערבוב.. ונקי גם ככה אני לא שותה יותר משלוש ארבע כוסות אז זה לא מעניין אותי במיוחד כמה שזה עובר "חלק"
כל הוודקות ב20 שקל .. זה כבר סיפור אחר

• פותח/ת השרשור
קנינו למברוסקו דונלי לבן, עד כמה מגעיל זה הולך להיות? 3 ב-40 שקל.
בכל מקרה זה רק לניסיון, בנוסף לזה יש גם וודקות סמירנוף, ייגרמייסטר ובירות.

• פותח/ת השרשור
ייגרמייסטר?!
הדבר הכי מגעיל שיש

אני אישית לא יכול לשתות וודקה (בעבר הייתי שותה את זה כמו מים, עכשיו אני רק מריח את זה בא לי להקיא), הייגר אחד הדברים הטובים לדעתי וגם 35% לא רע.

אני מקפיץ את האשכול.
אני מחפש משהו באיזור ה50-70 ש"ח. אני לא שותה שמפניה/קאווה/למברוסקו ולא יודע מה ההבדל בכלל בטעם, אז אם למישהו יש המלצה מניסיון אני אשמח..

ואם מישהו מגיב אז בבקשה שיצטט אותי

אני מקפיץ את האשכול.
אני מחפש משהו באיזור ה50-70 ש"ח. אני לא שותה שמפניה/קאווה/למברוסקו ולא יודע מה ההבדל בכלל בטעם, אז אם למישהו יש המלצה מניסיון אני אשמח..

ואם מישהו מגיב אז בבקשה שיצטט אותי

סדרת המבעבעים של מרטיני - מומלץ במיוחד מרטיני רוזה (השני מימין בתמונה). עולה בסביבות 65 ש''ח, טעים מאד וגם נראה טוב.
הברוט פחות מומלץ למי שלא שותה מבעבעים - הוא די יבש וחמצמץ. הרוזה והפרוסקו קצת יותר מתקתקים וטעימים לשתיה.
the-new-familia1-340x302.jpg

נערך לאחרונה:
סדרת המבעבעים של מרטיני - מומלץ במיוחד מרטיני רוזה (השני מימין בתמונה). עולה בסביבות 65 ש''ח, טעים מאד וגם נראה טוב.
הברוט פחות מומלץ למי שלא שותה מבעבעים - הוא די יבש וחמצמץ. הרוזה והפרוסקו קצת יותר מתקתקים וטעימים לשתיה.
the-new-familia1-340x302.jpg

תודה.
אני יודע שיש כהה ובהירה, כמו שכתבת פה, מה ההבדלים בטעם?

תודה.
אני יודע שיש כהה ובהירה, כמו שכתבת פה, מה ההבדלים בטעם?
במבעבעים אין כהה ובהירה. במבעבעים יש ברוט (יבש) - שצבעו לבן, פרוסקו (חצי יבש) - שצבעו לבן ורוזה (חצי יבש או חצי מתוק, לא זוכרת - והצבע שלו ורוד).
היבש חמצמץ ושני האחרים מתקתקים יותר ולכן יותר טעימים למי שלא שותה בד''כ יין.
אני ממליצה על הרוזה.

במבעבעים אין כהה ובהירה. במבעבעים יש ברוט (יבש) - שצבעו לבן, פרוסקו (חצי יבש) - שצבעו לבן ורוזה (חצי יבש או חצי מתוק, לא זוכרת - והצבע שלו ורוד).
היבש חמצמץ ושני האחרים מתקתקים יותר ולכן יותר טעימים למי שלא שותה בד''כ יין.
אני ממליצה על הרוזה.

אחלה, דיעה נשית הכי חשובה פה 😃

מבחינת למברוסקו/קאווה - מה עדיף?

והתכוונתי כהה/בהירה בנוגע לעטיפה...

נערך לאחרונה:
אחלה, דיעה נשית הכי חשובה פה 😃

מבחינת למברוסקו/קאווה - מה עדיף?

והתכוונתי כהה/בהירה בנוגע לעטיפה...
העטיפה השחורה זה הברוט. הבהירה זה הפרוסקו.
אישית, אני מעדיפה למברוסקו על פני קאווה. אבל תחלס, פחות משנה המותג ויותר הסוג- כמו שאמרתי, חצי יבש (או חצי מתוק) אנשים בד''כ יותר אוהבים מיבש. אגב, תסתכל קצת יותר למעלה בשרשור הזה, שטן-שור שם תמונה של הלמברוסקו הכי טעים שטעמתי, אבל היום הוא כבר נדיר למצוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית