הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית מיטה

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
צריך המלצות למיטה, גודל 1 וחצי +, כשהדרישה העיקרית היא פשוט מזרן טוב שיתמוך בי כמו שצריך ולא יחרבש לי את הגב....
(המידות שלי: 1.85~, 125~ קילו.)

יש לי מקום ל1.4~ על 2.1

עזוב אותך שטויות מההייפ סביב תמיכה.
אומרים שהכי טוב זה פשוט לקחת מזרן שנוח לך לא רך מדיי ולא קשה מדיי.
היום כל החנויות כמעט נותנות לנסות את המזרן לתקופה של עד חודש (לא לקרוע תניילון).
לך לחנות, אל תתבייש לשכב על המזרנים בחנות, תמצא מזרן שנוח לך ,קח הבייתה ותנסה.
אם לא מתאים תחזיר תנסה אחר.

אמנם שיטה קצת מעצבנת אבל גב זה גב.

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך שטויות מההייפ סביב תמיכה.
אומרים שהכי טוב זה פשוט לקחת מזרן שנוח לך לא רך מדיי ולא קשה מדיי.
היום כל החנויות כמעט נותנות לנסות את המזרן לתקופה של עד חודש (לא לקרוע תניילון).
לך לחנות, אל תתבייש לשכב על המזרנים בחנות, תמצא מזרן שנוח לך ,קח הבייתה ותנסה.
אם לא מתאים תחזיר תנסה אחר.

אמנם שיטה קצת מעצבנת אבל גב זה גב.

אז לקנות מזרן בנפרד מהמיטה עצמה? (אני גם ככה לא צריך משהו מתכוונן, ככה שזה נשמע מתאים דווקא)
יש לך המלצה לאיזושהי חברה או סתם ללכת לדיזיין סנטר ולרבוץ על המיטות שם?
או כדאי לקנות בסיס למיטה אם כן?

תראה אני למשל הלכתי לעמינח סנטר בבילו, והוצאתי משם מזרון שעלה "2500" ב1800 בסוף.
ניסיתי מאות מזרנים וזה היה לי בול.

בסיס אחי קניתי בזמנו (היום כבר החלפתי) ב300 ש"ח, יש בסיס אחי פשוט מעץ בלי כלום בלי גימיקים, אתה יכול לצבוע אותו במה שאתה רוצה.

מאז שנשברה לי המיטה אני עם שטיח ומזרון עליו ווואלה זה יותר כיף ויש לזה כל מיני יתרונות קטנים.
יותר יפה גם לפי דעתי.
אתה יכול לשקול.

• פותח/ת השרשור
מאז שנשברה לי המיטה אני עם שטיח ומזרון עליו ווואלה זה יותר כיף ויש לזה כל מיני יתרונות קטנים.
יותר יפה גם לפי דעתי.
אתה יכול לשקול.

האמת שלא פוסל שום דבר, ובטוח זה לא יחרוק תחת המשקל 😃
יש לך המלצה על מזרון?

באופן כללי כדאי לי מזרון עם קפיצים או בלי קפיצים?

נערך לאחרונה:
הייתה תקופה שישנתי רק על מזרן של מיטה על הרצפה :-P

את האמת זה די נוח

אני לא מבין במזרונים, סתם זרקתי הצעה שבשבילי היתה טובה.
להפוך, להזיז, הכל יותר קל. לא נופלים ממנה אם יש לך נטיה. גם יותר כיף ליפול עליה אחרי יום מעייף.
ועוד דברים שתגלה בהמשך.

גם המיטה תופסת מקום מסביב למזרון, וצריך לנקות מתחתיה.

נתנאל שום מיטה בעולם לא תחזיק אותך, שכח מזה...

לי יש מזרן מיוחד של ספורטאים(אני משלה את עצמי) שעלה לי 4000 ש"ח 1.80-2.00 תופס לי 2\3 מהחדר שינה (שזה קטע אדיר בפניי עצמו) אבל באמת שווה כל ש"ח.

לי יש מזרן מיוחד של ספורטאים(אני משלה את עצמי) שעלה לי 4000 ש"ח 1.80-2.00 תופס לי 2\3 מהחדר שינה (שזה קטע אדיר בפניי עצמו) אבל באמת שווה כל ש"ח.

המזרון ספורטאים הזה של יענו וינגייט הוא עבודה בעיניים.
הלחצים בגב משתנים מאדם לאדם,אין מזרן שמתאים "לספורטאים".
העיקר שהוא נוח לך.

אבל בהחלט כבוד על הגודל של המזרן, אני מת לקנות KING SIZE, אבל זה יתפוס לי 70% מהחדר.
ועוד תחשוב שאני מתחלק על מזרן סטנדרט רגיל.;maeq

• פותח/ת השרשור

המקסימום שלי זה 1.4-2.1 ... איפה קנית?

• פותח/ת השרשור
ראיתי שהעמינח ספורט 1.4X1.9, אתם יודעים אם יש מצב ל2.1? אני שונא שזה גבולי באורך של הרגליים והם קצת יוצאות החוצה...

המזרן שלי דווקא לא של ווינגייט אלא של עמינח בכל מקרה נייט , אמא קנתה לי :120ag:ככה שאין לי מושג איפה אבל תחפש באינטרנט או משהו לגבי הגדלים וזה.

יש אמונות סבתא שטוענות שפוטון הכי בריא לגב. לא יודע כמה זה נכון. לי אישית יש אחד כי זה מה שהורישו לי. זה מאוד קשה להתרגל אליו בהתחלה אבל עם הזמן מתרגלים ואז אי אפשר לישון על מזרונים רכים יותר.

ריצפה. רק ריצפה. כמו ברוסיה. 😛

כמה שיותר קשה - יותר טוב לגב.. כי סבתא וסבא אומרים, וכי בדיוק נתפס לי הגב השבוע מהמזרון הרך שיש לנו ;azban

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזאת הקפצה רצינית - אבל שווה את זה.
אחרי הרבה חוסר זמן ומשא ומתן (מול המממנים 😃 ), הגיע אלי אתמול מזרן עמינח ספורט שהלכתי לבדוק בחנות (בסגולה) לפי ההמלצות של צור וקלינה, קניתי את הגירסת אתלטיק במידות מותאמות לחדר (1.3X2 - בדיוק המקום בקובייה בין השולחן בפינה אחת והארון בפינה הנגדית) - מה שהעלה את המחיר, אבל שמעו - השינה פשוט מעולה, והגב - פשוט תענוג! זה כל כך נח, שאני מרגיש שהשנתיים שהיו לי עם הפוטון היו התעללות אחת גדולה לגב.

אגב - המיטה נמצאת על שטיח על הרצפה לפי המלצה של 12344, וגם מזה אני מאוד מרוצה, גם נראה יפה וגם חסך התעסקות מיותרת.
בקיצר תודה על העצות, עזרתם לי מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית