הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יצאה פריצה לאייפון גירסה 5.0.1 (Jailbreak)

http://blog.iphone-dev.org/post/14857834236/untethered-holidays

לא עובד על אייפון 4S או אייפד 2.
הגירסה הזו היא untethered, משמע הפריצה קיימת תמיד, גם אם מכבים/עושים ריסטרט למכשיר.
נא לא לשדרג ל 5.0.2 כשתצא כי סביר להניח שזה יסיר את הפריצה.

אף פעם אל תשדרג לגירסא הכי עדכנית אם אתה רוצה שהאייפד/אייפון יהיה פרוץ.
אני שדרגתי ל5.0 והייתי צריך לחכות כמה חודשים עד שתצא פריצה.

• פותח/ת השרשור
אף פעם אל תשדרג לגירסא הכי עדכנית אם אתה רוצה שהאייפד/אייפון יהיה פרוץ.
אני שדרגתי ל5.0 והייתי צריך לחכות כמה חודשים עד שתצא פריצה.
אפשר, אם יש לך SHSH אתה יכול לחזור גירסאות אחורה (לפחות בנתיים, עד שאפל יסגרו גם את זה בקרוב).

• פותח/ת השרשור
אנדרואיד - הזבל הגדול שהאנושות יצרה.
(והינה וויכוח של 16 עמודים אנרואיד כנגד iOS. בוא נסכם את זה: שום מערכת הפעלה כיום לא יותר טוב מ iOS. חומרתית , אייפון זה חרא. מבחינת התוכנה, אי אפשר בכלל להשוות בינהם. בזה סיימנו את הדיון).

אפשר, אם יש לך SHSH אתה יכול לחזור גירסאות אחורה (לפחות בנתיים, עד שאפל יסגרו גם את זה בקרוב).

אפשר לשדרג למתחת ל-5 למי שיש SHSH אבל מ-5 הם שינו שיטת חתימות.
ולכל מי שמשדרג - שימו לב שהשדרוגים מ-5 והלאה נעשים דרך המכשיר ולא רק דרך האייטיונס, ושאם אתם עושים איפוס למכשיר (reset) הוא גם יעדכן קושחה.

(והינה וויכוח של 16 עמודים אנרואיד כנגד iOS. בוא נסכם את זה: שום מערכת הפעלה כיום לא יותר טוב מ iOS. חומרתית , אייפון זה חרא. מבחינת התוכנה, אי אפשר בכלל להשוות בינהם. בזה סיימנו את הדיון).

טובה? טובה במה?
אני מסתכל על האייפוד שלי ורואה מערכת הפעלה משעממת וטיפשה, בטח שלא יותר עשירה מאנדרואיד.

מה יש בה בכלל חוץ מהעברת דפים יותר מהירה ב0.0000007645 שניות?

• פותח/ת השרשור
טובה? טובה במה?
אני מסתכל על האייפוד שלי ורואה מערכת הפעלה משעממת וטיפשה, בטח שלא יותר עשירה מאנדרואיד.

מה יש בה בכלל חוץ מהעברת דפים יותר מהירה ב0.0000007645 שניות?
iOS כמו שהוא ב stock זה זבל. iOS + Jailbreak זה כבר דבר אחר ומדובר פה במערכת הפעלה חצי קוד פתוח. רק לשם השוואה, המולטיטאסקינג שאפל הכניסה רק בחצי שנה האחרונה, היה בסידייה לפני שנתיים. יש מיליון אפליקציות שמשפרות את המערכת הפעלה בסידייה ורוב האנשים שאומרים שאנדרואיד יותר טוב מ ios לעולם לא התנסו באייפון פרוץ עם כל מה שיש לו להציע.

יפה אמרת.
לא היה ולא יהיה מערכת הפעלה כמו IOS.

החיסרון היחיד לדעתי זה שאין פלאש.

iOS כמו שהוא ב stock זה זבל. iOS + Jailbreak זה כבר דבר אחר ומדובר פה במערכת הפעלה חצי קוד פתוח. רק לשם השוואה, המולטיטאסקינג שאפל הכניסה רק בחצי שנה האחרונה, היה בסידייה לפני שנתיים. יש מיליון אפליקציות שמשפרות את המערכת הפעלה בסידייה ורוב האנשים שאומרים שאנדרואיד יותר טוב מ ios לעולם לא התנסו באייפון פרוץ עם כל מה שיש לו להציע.

חצי קוד פתוח?
מה כבר הסידיה הזאת מצליחה לעשות חוץ מלגרום לאייקונים להתערבב במעבר בין דפים או דברים שטותיים אחרים?

באמת אני שואל אם יש לך דוגמאות טובות.

גם אני אשמח לשמוע. קיבלתי את האייפון שלי לפני כמה חודשים עם 4.3.5 אז רק עכשיו פרצתי אותו לראשונה.
אם יש לך המלצות טובות אז דבר 😃 (ובלי כל מיני שטויות של barrel roll או כל דבר שבפוטנציאל יגמור לי את הסוללה רק בשביל שהאייפון יראה מגניב יותר, פונקציונליות אבל תמיד דבר מבורך.)

אחי, סידיה מאפשרת לך לשים 5 אייקונים בשורה במקום 4!
אם זה לא גאונות שמתאפשרת בגלל הקוד הפתוח אני לא יודע מה כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית