הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבניית תוכנית אימונים

Snoopy

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני צריך עזרה בבניית תוכנית אימונים. אני כרגע לומד בפנימיה במרכז הארץ, ויש בה חדר כושר שפתוח יומיים בשבוע - ראשון ורביעי. פעם בשבועיים, החדר כושר נפתח גם בשבת בערב.
בנוסף לבעיה הזו, המאמן לא מרשה לאף אחד לעשות סקוואט ודדליפט, מתוך דאגה לעצמו ושאף אחד לא יתבע אותו או משהו.
הוא לא באמת מעוניין לעזור לאף אחד לגדול, הוא רק רוצה לסיים את המשמרת וללכת.

בכל מקרה, אני צריך עזרה בבניית תוכנית אימונים שתפיק את המיטב מהתנאים האלה. אפשר בכלל להשיג משהו עם תנאים כאלה? אני אשמח מאוד לעזרה.
ציוד יש מספיק, יש מוטות, דאמבלים עד 30 ק"ג ופלטות.
אין כלוב.

הוא לא מרשה שום סוג של סקוואט?
גם לא פרונט סקוואט?

נראה לי האפשרות היחידה שלך זה להשתמש בלחיצת רגליים ומכרעים.
או שאתה יכול לקחת כמה חברים וללכת עם זה להנהלה של הפנימיה...

• פותח/ת השרשור
גם לא פרונט סקוואט. הוא טוען שעד שאני אהיה בן 18 (שזה עוד שנה) הוא לא יתן לי לעשות סקוואט ודדליפט. הוא אומר ש"זה התרגיל הכי טוב, אבל הכי מסוכן וראיתי אנשים שהיו בבית חולים מזה"

כל מה שניסיתי להסביר לו לא עבד. אין שם מכונה של לחיצת רגליים... כל מי שבא למכון זה שחיפים שמפמפמים יד קדמית באיזה 20 סטים ועושים שטויות כמו שכיבות סמיכה על משקולות.

אני יעשה מכרעיים, אבל מה בקשר לשאר התוכנית? איזה תרגילים, האם לעשות FBW או AB? איך אני מסתדר כשבמקרה הטוב יש לי רק 3 אימונים בשבוע בימים עוקבים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית