עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פיתוח גוף לא מוגדר בספורט בדיוק כמו ששחמט לא מוגדר כספורט.
Sport is all forms of physical activity which, through casual or organised participation, aim to use, maintain or improve physical fitness and provide entertainment to participants. Sport may be competitive, where a winner or winners can be identified by objective means, and may require a degree of skill, especially at higher levels. Hundreds of sports exist, including those for a single participant, through to those with hundreds of simultaneous participants, either in teams or competing as individuals. Some non-physical activities, such as board games and card games are sometimes referred to as sports, but a sport is generally recognised as being based in physical athleticism.
הרמת משקולות זה ספורט אולימפי.אל תצטט לי איזה חרטא מוויקיפדיה. הכוונה היא לספורט אולימפי.
IFBB אסור. (מי שמקיימים את התחרות הנחשבת מר. אולימפיה)
באשר ל-NABBA אני לא בטוח בדיוק, אני רק זוכר שאלי האנה התחרה שם והיה לו כמה שידרוגים בתאומים ויד אחורית ככל הידוע לי.
תלוי באיזה איגוד אתה מתחרה.
אני לא אכנס איתך לדיון על צבא כרגע אבל לא טענתי שלא צריך צבא, אלא שיש דרכים אחרות יותר יעילות (צבא מקצועי).
וכרגע בראות הקולקטיביסטית המיליטריסטית היחידים שיקבלו ספורטאי מצטיין הם כאלה שיש בהם יעילות ליוקרה של המדינה (כמו בקומוניזם, בוחרים לך מקצוע לפי הצורך של המדינה)
אז תיאורטית אני יכול להיות מפתח גוף מעולה אם יהיה ניתוח כזה רק בגלל שיש לי מספיק כסף. בדיוק כמו שבחורה יכולה להיות מלכת יופי בגלל שעשתה סיליקון בשדיים או בישבן ושאיבות שומן ולא יודע מה עוד. אני בספק אם אפשר לעשות משהו כזה לסוגי ספורט הישגיים אחרים.
תיאורטית יכול להיות שצבא מקצועי יהיה טוב יותר מבחינת עלויות כספיות. הבעיה שאנחנו במצב כזה שאני לא בטוח שאנחנו יכולים לאפשר לעצמנו שיגויסו מעט מידי חיילים בשנה ואז לאחר כמה שנים כאלה הצבא שלנו יהיה קטן מידי וחלש מידי. אם יהיה פה שלום (מה שאני לא מאמין שיהיה אי פעם) אמיתי אז זה מה שיקרה, עד אז נצטרך לגייס את הרוב.
הרמת משקולות זה ספורט אולימפי.
חוץ מזה ממתי האולימפיאדה היא מדד למשהו...
1. הרמת משקולות זה לא פיתוח גוף. אני מקווה שאתה מבין מה ההבדל פה.
2. ספורט אולימפי זה כן מדד למשהו, כי אם זה לא אז צריך לתת ספורטאי מצטיין לאלוף הארץ באכילת נקניקיות, או באלוף ישראל בקפיצה על רגל אחת או באלוף ישראל באבן נייר ומספריים. (וכן, יצא לי לראות תחרויות בESPN של אכילה, ואבן נייר ומספריים)
1) זה חוזר לשאלה אם לאפשר שימוש בסטרואידים או "משפרי ביצועים" כאלה ואחרים בכל ענף.
וזה חוזר לאנקדוטה הבאה, האם באותה מידה, לא נאפשר בתחרות יופי למתחרות לגלח את הבית-שחי? להיעזר בקרמים? איפור וקוסמטיקה?
נראה אז איך התעשייה תחזיק את עצמה. בסופו של דבר, ברמות הגבוהות התחרות היא לא מותנית-ערכים אלא הישגים. לאפשר רק לאלה שהצליחו לעבוד על המערכת להתחרות עם עזרים כאלו ואחרים זה לא יותר מוסרי מאשר לאפשר לכולם.
ונראה אותך מסתדר רק עם סינטול או עם תחזוקים מסינטול ונראה איך אתה תראה. כשאתה נבדק על אסטתיקה זה לא מסתדר יופי סיליקון במקום שריר.
2) אני לא מצפה ממך להבין בכלכלה, אבל אם היית מבין מהו ביקוש שוק ושוק חופשי, היית יכול להבין שהשוק יודע לתמחר את הערך האמיתי של שירות\מוצר. ועל-כן, מספקי השירות יהיו מחוייבים להיות (א) יעילים (ב) עם שכר מתאים.
ולא צריך להבין כלכלה כדי להבין שהשניים לא בדיוק מתקיימים בצבא כיום.
באשר לפרופגנדת הפחד זה נחמד ויפה אבל זה לא עובד עליי.
למה ג'ודו כן ואלף ואחת אומנויות לחימה אחרות לא?
זה לא יכול להיות ספורט לא תחרותי אם מתקיימים תחרויות בקטגוריה. יותר הגיוני היה לטעון שזה לא ספורט מלכתחילה. ואז נותרת התחרותיות.
http://www.streetdirectory.com/etod...e-olympics-an-ongoing-controversy-ewjlwu.html
כמו שאמרתי קיבל 30 יום כלא
http://reshet.ynet.co.il//ch2/News/Politics/Security/Article,87272.aspx
100 אחוזהוא יוצא מהצבא
זה קבר סתם קביעה היסטורית של ההתאחדות האולימפית איזה ספורט נחשב אולימפי ואיזה לא.למה ג'ודו כן ואלף ואחת אומנויות לחימה אחרות לא?