B bdaniel2 משתמש מתחיל 77 0 נק' מוניטין: 1 0 77 0 5/1/12 #1 רציתי לדעת אם אני מתחיל סייקל ראשון ובאמצע הסייקל מגלה תופעות לוואי ומחליט שאני לא רוצה להמשיך בסייקל יש אפשרות לעצור באמצע הסייקל?
רציתי לדעת אם אני מתחיל סייקל ראשון ובאמצע הסייקל מגלה תופעות לוואי ומחליט שאני לא רוצה להמשיך בסייקל יש אפשרות לעצור באמצע הסייקל?
S SHEM TOV משתמש מתחיל 124 0 נק' מוניטין: -38 0 124 0 5/1/12 #2 אם אתה פוחד מהתופעות לוואי אז תלך רק על אסטרים קצרים ככה יש לך בקרה מהירה על החומר. ועדיין אתה אמור להיות פתוח לכל התופעות לוואי הצפויות אם אתה לא מוכן להסתכן אל תתחיל.! Upvote 0 Downvote
אם אתה פוחד מהתופעות לוואי אז תלך רק על אסטרים קצרים ככה יש לך בקרה מהירה על החומר. ועדיין אתה אמור להיות פתוח לכל התופעות לוואי הצפויות אם אתה לא מוכן להסתכן אל תתחיל.!
S SPF משתמש כבוד 4,145 744 נק' מוניטין: 6,120 0 4,145 744 5/1/12 #3 הכל אפשרי. רק קח בחשבון שככל שהשתמשת בחומרים בעלי אסטר ארוך יותר, כך ייקח יותר זמן לתופעות הלוואי להיעלם. Upvote 0 Downvote
הכל אפשרי. רק קח בחשבון שככל שהשתמשת בחומרים בעלי אסטר ארוך יותר, כך ייקח יותר זמן לתופעות הלוואי להיעלם.