הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב קל באזור ההזרקה-סטנדרטי?

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
התחלתי היום את הסייקל הראשון שלי
סוסטנון+דקה
500 מלגרם סוסטנון בשבוע
+
400 מלגרם דקה בשבוע
מפוצל לשני זריקות בשבוע
היום הייתה הזריקה הראשונה בלחי ימין של הטוסיק
שאבתי את שתי החומרים מאותו מזרק לא זריקה סוסטנון זריקה דקה (כמובן בין זריקה לזריקה החלפתי מחטים )
הזרקתי עם מחט כחולה 23גי
סך הכול היה במזרק 1.5 סיסי(חח כן ממש לא מעט)
הזריקה עברה חלק
עכשיו אחרי 4-5 שעות יש לי כאב קל באזור של ההזרקה
מין כאב כזה כאילו יש לי דומז בישבן בחלק הימני+מישהו הביא לי בעיטה במקום חח זאת ההרגשה
😆
זה סטנדרטי ואין לי מה לדאוג?

הפעלת שריר?
אני פעם ראושנה(כמובן שכמויות הרבה יותר קטנות ממה שאתה הזרקת) הפעלתי שריר(היה לי מן רפלקס כזה..) וכאב לי איזה יומיים אחריי, לא היה נעים אבל לא נורא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הפעלת שריר?
אני פעם ראושנה(כמובן שכמויות הרבה יותר קטנות ממה שאתה הזרקת) הפעלתי שריר(היה לי מן רפלקס כזה..) וכאב לי איזה יומיים אחריי, לא היה נעים אבל לא נורא.
איפה הרופא נותן לך את הזריקות? גם בישבן?

זה אחות נותת לי זריקה, כן בישבן
אתה מזריק לעצמך ? חח זה לא נשמע אפשרי האמת

תגיד לה שזה לא מספיק, שכבר אין לך חשק מיני, שהזין שלך כבר לא עומד. ואז תבוא אליה, את יכולה לבדוק אם התפקוד המיני שלי בסדר? 🤘
*תרחיש זה תקף רק אם היא כוסית*

תגיד לה שזה לא מספיק, שכבר אין לך חשק מיני, שהזין שלך כבר לא עומד. ואז תבוא אליה, את יכולה לבדוק אם התפקוד המיני שלי בסדר? 🤘
*תרחיש זה תקף רק אם היא כוסית*
מה תגיד לה ?זה רופא בגיל 60+
חוץ מזה שאמרתי לו (כי באמת החשק יורד אחרי שבועים וחצי ואני מקבל זריקה רק אחת לחודש), הוא אמר שצריך לתת לזה כמה חודשים שהגוף יתרגל... הגוף זה לא מכונה:ph34r:
שתהיה לי פגישה איתו אני אנסה לשכנע אותו שוב.

מה תגיד לה ?זה רופא בגיל 60+
חוץ מזה שאמרתי לו (כי באמת החשק יורד אחרי שבועים וחצי ואני מקבל זריקה רק אחת לחודש), הוא אמר שצריך לתת לזה כמה חודשים שהגוף יתרגל... הגוף זה לא מכונה:ph34r:
שתהיה לי פגישה איתו אני אנסה לשכנע אותו שוב.

כתבת שאחות מזריקה לך

לגבי הנושא, השריר שלך "בתול", זה קורה כמעט לכל אחד שמכניס מתכת לשריר, לאחר כמה פעמים כבר השריר מסתגל למחט ולא תהיה בעיה.

בסייקל הראשון שלי, הזרקתי ל4 ראשי בפעם הראשונה, ממש צלעתי במשך 5 ימים, לא יכלתי ללכת לבד אלא רק עם תמיכה של משהו בצד.
מאז אין לי את הסיפור הזה יותר.

• פותח/ת השרשור
לגבי הנושא, השריר שלך "בתול", זה קורה כמעט לכל אחד שמכניס מתכת לשריר, לאחר כמה פעמים כבר השריר מסתגל למחט ולא תהיה בעיה.

בסייקל הראשון שלי, הזרקתי ל4 ראשי בפעם הראשונה, ממש צלעתי במשך 5 ימים, לא יכלתי ללכת לבד אלא רק עם תמיכה של משהו בצד.
מאז אין לי את הסיפור הזה יותר.
אממ אוקי טוב לדעת רק שזה לא משהו חריג שקרה רק לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית