הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקועים רבותיי.. קעקועים

Born slippy

משתמש קבוע
1,707
836
נק' מוניטין:
3,222
1,707
836
זה בטח לא אשכול שיניב הרבה תגובות..
אולי תגובה וחצי ועוד עקיצה מצד אימז..
אבל בימים האחרונים התחלתי לבחון את האפשרות בשביל לטוס למכון בחול לעשות קעקוע.
מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד כזה?
עדיף התמחות בסגנון יפני, וממש לא במזרח..
המחיר לא כזה חשוב כל עוד זה שפוי במידה מסויימת..
תודה למי שינסה/ומנסה לעזור.

נערך לאחרונה:
זה בטח לא אשכול שיניב הרבה תגובות..
אולי תגובה וחצי ועוד עקיצה מצד אימז..
אבל בימים האחרונים התחלתי לבחון את האפשרות בשביל לטוס לחול לעשות קעקוע.
מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד כזה?
עדיף התמחות בסגנון יפני, וממש לא במזרח..
המחיר לא כזה חשוב כל עוד זה שפוי במידה מסויימת..
תודה למי שינסה/ומנסה לעזור.

לטוס לחו"ל בשביל לעשות שם קעקוע? פה עד כדי כך גרועים?

גם אני התעניינתי בקעקוע עד לא מזמן. ברגע ששמעתי שאתה מחדיר מחט, ובעצם חורט על העור ויש מוגלה ושחור על כל העור אחרי הקעקוע...הרתיע אותי והוריד אותי מהעניין. אהה ושהמכיר קרוב לאלף שקל.

• פותח/ת השרשור
מצטערת אם זה ישמע גאוותני אבל יש עליי עבודות של קעקועים בסך של 12 אלף..
1. ב12 אלף יכולתי לעשות עבודת גב שלמה בחול ועוד להזמין את כל המכון לארוחה.
בארץ אתה בוחר ציור ונותנים לך מחיר.
בחול לוקחים לפי שעה.. ובשבילי קעקוע לפי שעה זה כמו הבחור השמן באכול כפי יכולתך
2. אני מחפשת את החוויה.. שקלתי לעשות את הקעקוע בשיטת האולד סקול עם במבוק אבל זה מכוער ברמות.. אולי בעתיד המאוד מאוד רחוק אם הגורל יאפשר לי.
גם ככה תכננתי לטייל קצת משהו לא ארוך, וקצר מאוד. אין לי ראש לנופים, כנסיות, משרפות, לקום מוקדם בשש בבוקר לטפס על הר... אני טסה להנות, מה שנקרא קוויקי אז קעקוע הצטייר לי כסיבה מספיק טובה לטוס בשבילו

2. אני מחפשת את החוויה.. שקלתי לעשות את הקעקוע בשיטת האולד סקול עם במבוק אבל זה מכוער ברמות.. אולי בעתיד המאוד מאוד רחוק אם הגורל יאפשר לי.
גם ככה תכננתי לטייל קצת משהו לא ארוך, וקצר מאוד. אין לי ראש לנופים, כנסיות, משרפות, לקום מוקדם בשש בבוקר לטפס על הר... אני טסה להנות, מה שנקרא קוויקי אז קעקוע הצטייר לי כסיבה מספיק טובה לטוס בשבילו

חלילה גאוותני - אם כבר להשקיע בדברים כאלה אז עדיף את הטוב ביותר ואת המקצוענים האמיתיים. לצערי בארץ ברוב התחומים המקצוענים מעטים מאוד.

אין לי ממש מה לעזור בנושא, אני לא ממש מתלהב משום מה מהאומנות הזאת, רק התעניינתי.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
חח תודה רבה,
האמת שיש תוכנית ריאלטי שאני מאוד מאוד אוהבת, ממליצה בחום לאנשים פה.
קוראים לה מיאמי אינק... אם אלה לא מחירים פסיכיים מדי כנראה שזו תהיה ברירת המחדל..
שלחתי להם מייל נקווה שיחזירו תשובה.

והנה פרק שתוכלו להתחזר עליו עם דוגמניות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תכנית מצויינת, גם טס לארה"ב בקרוב אשמח אם תעדכני מה השיבו לך במייל לגבי מחירים

חבר שלי שלח לו מייל ממזמן , לא הבנתי למה אבל הוא כתב לו שהוא כבר לא עושה או סגר את המכון או משהו כזה.בכל מקרה אני לא הייתי הולך לעמי הייתי הולך לבחורה הזאת שעבדה אצלו שגם לה יש מכון בLA היא אמנית לטעמי הרבה יותר טובה
יש אמן אחד בארץ שעובד מהבית, שעשה את כל הלימודי קעקועים שלו ביפן והוא גם מקעקע שם. יש עבודות שלו בפייסבוק ותמונות, הוא עשה לידידה שלי כל מיני אני עדיין לא עשיתי אצלו אבל סה"כ יש עלי קעקוע אחד וגם הוא לא משהו שקשה לצייר.
בכל מקרה: http://www.facebook.com/snir.zelman
בהצלחה, אגב הבמבוק בתאילנד ראיתי אמנים מעולים שעושים עם במבוק ויוצא ממש יפה הקטע הוא שאומרים שזאת הדרך הכי סטרילית לעשות קעקוע ואני ראיתי מישהו שעשה קעקוע ושניה אחרי זה נכנס למים ולא קרה לקעקוע כלום
איזה קעקועים יש לך ? הלוואי שהייתי זוכר משהו מהלילה שהיה לנו... אני הולך לעשות בקרוב חותמת של "frgile" על כף רגל ימין כי לא מזמן שברתי את הקרסול ולפני כמה שנים קרעתי את הצולבת ברך, קיצר כל הרגל דפוקה

• פותח/ת השרשור
אלה שלי
attachment.php

attachment.php

וזה קעקוע שלי שרואים אותו רק באולטרה סגול

168050_10150093202327052_623412051_6025407_1269043_n.jpg

וואו, לא פלא שזרמתי איתך , עבודה מדהימה וסקסי בטירוף. חבל שאני לא זוכר.

רציתי לרשום לך בהודעה פרטית אבל אין לי 150 הודעות אז זה לא נותן. תוסיפי אותי בפייסבוק אם בא לך את מגניבה רצח nadav moore

למדתי ביהוד, אני גר בסביון(גרתי ביהוד כמה שנים אבל)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רק רציתי לוודא שזה באמת אתה 😃 אנחנו פחות או יותר מכירים.. בכל אופן אני זוכרת אותך אבל לא נראה לי שתזכור אותי.

אני לא זוכר כי ניצלת אותי מינית שהייתי שיכור!! ועכשיו ברצינות אני לא ממשיך את השיחה הזאת פה, את מוזמנת להציע חברות.

עם הבמבוק זה כואב פצצות
לא שמעתי על אף אחד שהמליץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית