הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקועים רבותיי.. קעקועים

אם את עושה קעקוע שרשום עליו "אלירן EMZ תימני קמצן" ,את מקבלת ניהול אתר.

• פותח/ת השרשור
לא בתחת אבל..

פשוט כבר רשום שם קולדפייר שולת!!111

נערך לאחרונה:
סליפי, אני לא יכול לענות לך חזרה בהודעה הפרטית כי עדיין אין לי 150 הודעות, מישהו יכול להוריד לי את השטות המפגרת הזאת?

פעם מישהי חרטה את השם שלי. מספיק טוב? היום היא כבר נשואה. זה רק מראה כמה היא דפוקה.

קעקועים על הגב התחתון זה הכי סקסי. אפשר לשחק קליעה למטרה. 😆

ומה אני אמור לעשות? להתקשר, לדבר עם בעלה, לבקש אותה, להגיד לה שתחרוט שוב ולהעלות לפורום?

חרטה עם סכין. אחרת הייתי אמור קעקעה.

זה היה נשמע כאילו התכוונת לקעקוע. טוב זה לא מעניין, תמיד ידעתי שאתה נואש לצאת עם חולות נפש.

היה ראיון עם עמי ג'יימס לפני איזה שבועיים ככה בוואי נט או וואלה, לא זוכר.
הוא עדיין עושה קעקועים, מה שכן הוא אמר שהוא עושה בסטודיו בנויורק.

לא רוצה לזלזל, אבל 12 אלף שקל בחו"ל זה שום דבר. מחירי הקעקועים בארץ נמוכים מאוד. בתור חבר של הבעלי מכון קעקועים הכי מצליח בירושלים ואחד המצליחים בישראל, וגם מכר של כמה מקעקעים מחו"ל המחירים בארץ ובחול שונים לחלוטין אבל גם הרמה.

לגבי "המחיר לא משנה" לך, ואת רוצה יפני, תטוסי ליפן ותעשי קעקוע אצל שיגנורי אייואסקי, נחשב היום למספר אחד בעולם בקעקועים יפניים\אוריינטליים. תצטרחי לחכות שנה וחצי\שנתיים לתור ושעת עבודה עולה בין 150-250 דולר. אלו הם גם המחירים של שאר המקצוענים, הרננדז,קרן,מוס וכו'
כמעט כול מקעקע שנחשב מקצועי בחו"ל יש לך זמן המתנה של לפחות כמה חודשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית