הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקועים רבותיי.. קעקועים

מצטערת אם זה ישמע גאוותני אבל יש עליי עבודות של קעקועים בסך של 12 אלף..
1. ב12 אלף יכולתי לעשות עבודת גב שלמה בחול ועוד להזמין את כל המכון לארוחה.
בארץ אתה בוחר ציור ונותנים לך מחיר.
בחול לוקחים לפי שעה.. ובשבילי קעקוע לפי שעה זה כמו הבחור השמן באכול כפי יכולתך
2. אני מחפשת את החוויה.. שקלתי לעשות את הקעקוע בשיטת האולד סקול עם במבוק אבל זה מכוער ברמות.. אולי בעתיד המאוד מאוד רחוק אם הגורל יאפשר לי.
גם ככה תכננתי לטייל קצת משהו לא ארוך, וקצר מאוד. אין לי ראש לנופים, כנסיות, משרפות, לקום מוקדם בשש בבוקר לטפס על הר... אני טסה להנות, מה שנקרא קוויקי אז קעקוע הצטייר לי כסיבה מספיק טובה לטוס בשבילו
גם בארץ יש מכונים שעובדים לפי שעה

עם במבוק את רוצה ? חבר שלי עשה בתאילנד קעקוע עם במבוק 9000 באט עלה לו כאבי תופת

לא רוצה לזלזל, אבל 12 אלף שקל בחו"ל זה שום דבר. מחירי הקעקועים בארץ נמוכים מאוד. בתור חבר של הבעלי מכון קעקועים הכי מצליח בירושלים ואחד המצליחים בישראל, וגם מכר של כמה מקעקעים מחו"ל המחירים בארץ ובחול שונים לחלוטין אבל גם הרמה.

לגבי "המחיר לא משנה" לך, ואת רוצה יפני, תטוסי ליפן ותעשי קעקוע אצל שיגנורי אייואסקי, נחשב היום למספר אחד בעולם בקעקועים יפניים\אוריינטליים. תצטרחי לחכות שנה וחצי\שנתיים לתור ושעת עבודה עולה בין 150-250 דולר. אלו הם גם המחירים של שאר המקצוענים, הרננדז,קרן,מוס וכו'
כמעט כול מקעקע שנחשב מקצועי בחו"ל יש לך זמן המתנה של לפחות כמה חודשים.

זה דוגמא לרמה של שיגנרוי

yellow_blaze_tattoo_shige_japan.jpg

יש לי 4 קעקועים גדולים ו 3 לתמר,גם בת הגדולה עשתה 2,הרוב עשינו אצל ג'סיקה באשדוד ,היא אומנית בינלאומית,רמה מתורפת.אחד אחרון(הכי גדול ) עשיתי בסטודיו BIZZART TATTOO בירושליים אצל חיים פוקו. קמעת שנה חיפשתי מישהו שברמה של ג'סיקה. קעקוע הבאה כנראה אצל דניאל בוליצ'ב.

עשיתי אחד בראשון לציון אצל רוסי נרקומן עם קוקו, מישהו מכיר?

מי המקעקעים המומלצים בארץ?

אתם לא יכולים לקבוע מי הכי טוב יש מלא סוגים של קעקועים צלליות ועוד הרבה כל מקעקע טוב במשהו

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה מקעקע טוב ומקעקע רע..
יש פשוט אנשים שבוחרים קעקועים מכוערים, זו ךא החלטה של המקעקע מה לצייר.
מקעקע טוב לוקח רעיון רע ומטופש, ועושה ממנו עבודה מדהימה.

אם כבר מדברים על מקעקים ,מכירים מישהו טוב במרכז באזור כפר סבא- תל אביב?

לא אמרתי שיש משהו מיוחד .. כל הקעקועים האלה יד חופשית שהוא צייר לבד עזוב הבנאדם אומן תילך אליו תראה קעקועים באמת מיוחדים כמו שאתה מחפש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית