זה דוגמא לרמה של שיגנרוי
![]()
*Just disregarded all tattoo artists seen by far*
זה מדהים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה דוגמא לרמה של שיגנרוי
![]()
http://walyou.com/wp-content/uploads/2010/09/pacman-butt-tattoo-design.jpg
אני רוצה לראות מי המקעקע המוכשר שיהפוך את הקעקוע הזה לעבודה מדהימה 😃
זה דוגמא לרמה של שיגנרוי
![]()
חריפים בהחלט
בטח יש לו כל החיים עצירות כי התחת שלו מתפדח לחרבן
---------- התגובה התווספה ב 23:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:39 ----------
אני מכירה את רוב העבודות שלו, אני רואה אותן הרבה בכל מיני מכונים
לגביי מה שכתבת לפניי.. הלוואי והייתי עולה עוד טיפה ברמה של האומץ שלי בשביל לעשות איזה שרוול
או מכנס או מה שלא יהיה, כי אז באמת הייתי הולכת לטובים ביותר בתחום.
אבל אני בונה על קעקוע די גדול אבל לא רציני..
אז אין לי בעיה לקעקוע לפי שעה גם אם זה 200 דולר לשעה, גם יש לי כוח סבל והאזור שאני רוצה לעשות בו הוא לא כואב ככה שאני לא מהבעייתיים שזזים הרבה ועושים הפסקות וקעקוע של שעתיים לוקח להם שני מפגשים.
רוב הבחורות שפגשתי או שהייתי איתן עם קעקועים היו זולות.. אז זאת הדיעה שלי על נשים וקעקועים
תקבלי 10 דליים, אבל אם את רוצה גם 10 דליים, אני בוחר את המקום של הקעקוע (ולא, אני לא רוצה שתעשי את זה על המצח).
לא יודע איך לאכול את זה,בן אדם על סמך שתי וחצי שרמוטות שהיה איתם יוצאה בהצהרה כזאת פוגעת... זה מטומתם לריב על גבי הפורום, אבל אני הייתי רוצה לקבל הבהרה שהוא לא התכוון לאישתי,בתי ואלייך
לא יודע איך לאכול את זה,בן אדם על סמך שתי וחצי שרמוטות שהיה איתם יוצאה בהצהרה כזאת פוגעת... זה מטומתם לריב על גבי הפורום, אבל אני הייתי רוצה לקבל הבהרה שהוא לא התכוון לאישתי,בתי ואלייך
רוב הבחורות שפגשתי או שהייתי איתן עם קעקועים היו זולות.. אז זאת הדיעה שלי על נשים וקעקועים