קעקועים רבותיי.. קעקועים

זה דוגמא לרמה של שיגנרוי

yellow_blaze_tattoo_shige_japan.jpg

*Just disregarded all tattoo artists seen by far*

זה מדהים.

• פותח/ת השרשור
http://walyou.com/wp-content/uploads/2010/09/pacman-butt-tattoo-design.jpg

אני רוצה לראות מי המקעקע המוכשר שיהפוך את הקעקוע הזה לעבודה מדהימה 😃

בטח יש לו כל החיים עצירות כי התחת שלו מתפדח לחרבן

---------- התגובה התווספה ב 23:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:39 ----------

זה דוגמא לרמה של שיגנרוי

yellow_blaze_tattoo_shige_japan.jpg

אני מכירה את רוב העבודות שלו, אני רואה אותן הרבה בכל מיני מכונים
לגביי מה שכתבת לפניי.. הלוואי והייתי עולה עוד טיפה ברמה של האומץ שלי בשביל לעשות איזה שרוול
או מכנס או מה שלא יהיה, כי אז באמת הייתי הולכת לטובים ביותר בתחום.
אבל אני בונה על קעקוע די גדול אבל לא רציני..
אז אין לי בעיה לקעקוע לפי שעה גם אם זה 200 דולר לשעה, גם יש לי כוח סבל והאזור שאני רוצה לעשות בו הוא לא כואב ככה שאני לא מהבעייתיים שזזים הרבה ועושים הפסקות וקעקוע של שעתיים לוקח להם שני מפגשים.

בארץ אין טעם לשאול אם מישהו עושה בשיטה של במבוק כע?(נראלי משו מעניין)

• פותח/ת השרשור
השיבו לי

* Dear Yared,

Thanks for your interest in our artists. We charge by the piece.
For appointments & pricing with resident artists please send us reference images in addition to estimate of size(cm/Inches), location and color.You might also like to know we do walk-ins and they are on a first come, first serve basis.* Our shop is open 7 days a week from*11am-11pm*Daily
Please read the following in regards to pre-bookings and general pricing;As per current shop policy we are now accepting pre-booked appointments 2weeks-6months in advance Monday-Thursday only. Appointments are made via email and are set up based on availability. Appointments book quickly and in order to set you up for an appointments we need the date you are interested in. The type of tattoo you are interested in, a small, medium, large size estimation. As well as your name and telephone number. Appointments do not allow you to choose an artist or have pre-arranged price quotes. At the time a date and opening has been confirmed you will be required to send a $250 deposit non-refundable deposit to our Pay Pal account, and your appointment will be confirmed. All appointments are a $500 minimum price and the $250 deposit is a guarantee of that time and date only. Then the deposit amount will be applied to the total due the day of the tattoo service. We do not start on art work for clients until they are in the shop and ready to be tattooed.*We also do walk-ins and they are on a first come, first serve basis.* Our shop is open 7 days a week from*11am-11pm*Daily. We only price tattoos at the shop in person. There is a $200 tattoo minimum for all walk in tattoos and they are then priced up from there based on size, detail, color and location.* Show artists are in the shop daily but with frequently changing schedules,*for show artists info/appointments/pricing you should contact their assistants directly.*We also have amazing hand selected artists that are taking pre-scheduled appointments as well as walk-Ins. You may view their art work at*www.lovehatetattoos.com
Be aware we only tattoo over 18's and do not normally tattoo Face, hands, fingers and certain areas of the foot.
For Ami James please contact*[email protected] more info and updates please visit*Ami's Blog for updates;*
http://ami-james.com/blog/
*Ami has a $1000 minimum and he prices up from there based on size, color, detail and location.Other show artists have similar minimums.
Chris Nunez*is not taking appointments at this time, please try;*[email protected]

Chris Garver*is taking appointments right now based on his availability and on 2-4 weeks notice from clients. He can be reached for appointments at**[email protected]

Tim Hendricks comes to see us twice a year for about 1 week of bookings per visit. We don't have a return date at this time.

Darren Brass' can be reached for booking at*[email protected]

We have a number of clients coming from over seas and the best recommendation I can give to help assure you of receiving a tattoo the day of your visit is to book an appointment via email or to arrive at or as close to shop open as possible.*
*For the most up to date info about the shop please check out our Facebook.*http://www.facebook.com/miamiink.lovehatetattoos

Kind Regards

הקעקועים האלה של עמי ג'יימס לא משהו בכלל יחסית ליוקרה שהוא זוכה לה.

בטח יש לו כל החיים עצירות כי התחת שלו מתפדח לחרבן

---------- התגובה התווספה ב 23:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:39 ----------

אני מכירה את רוב העבודות שלו, אני רואה אותן הרבה בכל מיני מכונים
לגביי מה שכתבת לפניי.. הלוואי והייתי עולה עוד טיפה ברמה של האומץ שלי בשביל לעשות איזה שרוול
או מכנס או מה שלא יהיה, כי אז באמת הייתי הולכת לטובים ביותר בתחום.
אבל אני בונה על קעקוע די גדול אבל לא רציני..
אז אין לי בעיה לקעקוע לפי שעה גם אם זה 200 דולר לשעה, גם יש לי כוח סבל והאזור שאני רוצה לעשות בו הוא לא כואב ככה שאני לא מהבעייתיים שזזים הרבה ועושים הפסקות וקעקוע של שעתיים לוקח להם שני מפגשים.

לא בקטע של לזלזל, אבל לטוס לעשות קעקוע אצל עמי ג'יימס(שהוא מקעקע ממוצע לחלוטין בארה"ב) זה דיי טיפשי לדעתי, את תשלמי מלא כסף על זה שהוא מפורסם ולא בגלל שהעבודה איכותית. אם כבר לעשות אצל "אישיות" מפורסמת תעשי אצל Kat Von D שלפחות באמת מוכשרת(ושווה 🤩 ).
ולא ממש הבנתי מה כתבת, אין לך בעיה ל200$ לשעה, אז סעי לטובים ביותר, למה לסוע לסתם מישהו ממוצע שבגלל שיש לו תוכנית טלויזיה לוקח מחירים לא נורמליים ולא מגבה את זה בעבודות איכותיות.

זה רמה:
קרן:
379501_10150416689480017_585940016_8620925_1426481027_n.jpg

הרננדז:
392249_211727032236477_100001975458459_468663_1365230331_n.jpg

טורס:
38012_1465805757899_1016166366_31289486_4391413_n.jpg

סמוחין:
307235_267190413324383_169637926412966_801477_604300564_n.jpg

פורטוגל:
199663_1782708800772_1031020931_32043117_2137685_n.jpg

אז אמרנו, עמי who?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ציינתי שזה בשביל הטיול והחוויה...
רשמתי גם שזו תהיה ברירת המחדל..
יעזור לי לשמוע המלצה טובה על סטודיו בשביל שאדע לאן לכוון את הטיול שלי, זה הכל.
וקייט באמת תותחית ואפרגן ואוסיף שהיא באמת שווה אבל אם איך המקעקע נראה הוא הקריטריון אני בוחרת בעמי

רוב הבחורות שפגשתי או שהייתי איתן עם קעקועים היו זולות.. אז זאת הדיעה שלי על נשים וקעקועים

לא יודע איך לאכול את זה,בן אדם על סמך שתי וחצי שרמוטות שהיה איתם יוצאה בהצהרה כזאת פוגעת... זה מטומתם לריב על גבי הפורום, אבל אני הייתי רוצה לקבל הבהרה שהוא לא התכוון לאישתי,בתי ואלייך

• פותח/ת השרשור
תקבלי 10 דליים, אבל אם את רוצה גם 10 דליים, אני בוחר את המקום של הקעקוע (ולא, אני לא רוצה שתעשי את זה על המצח).

10 דליים של אבקת חלבון.. זה נחשב לו זול?!
זה יקר טילים

וכן הוא התכוון לאישתך! שמעתי אותו אומר את זה!
עכשיו תרביץ לו.
😵‍💫🥊😛

לא יודע איך לאכול את זה,בן אדם על סמך שתי וחצי שרמוטות שהיה איתם יוצאה בהצהרה כזאת פוגעת... זה מטומתם לריב על גבי הפורום, אבל אני הייתי רוצה לקבל הבהרה שהוא לא התכוון לאישתי,בתי ואלייך

קודם כל אל תיעלב כי ברור לך שזה לא היה משהו אישי נגדך או נגד אישתך וכו'.
דיברתי על הכלל, כמובן זה תלוי באיזה קעקוע ואיפה...

ואני חושב אגב שקעקועים זה דבר מאוד יפה, אבל כמובן אם אפשר להסתיר אותם עם חולצה קצרה.

מה אתה מתייחס? הוא מעולם לא נגע בבחורה.

אחי יד ימין שלך לא נחשבת לבחורה אתה יודע... גם אם אתה שם קרם ידיים

כל הנשים (ואולי גם הגברים) שהוא היה איתן לקחו כסף בסוף הסקס הקצר להחריד שהיה לו איתן.

לא יודע כמה מהן היו מקועקעות, אבל ההשערות שלו לא מתייחסות לבני אדם שלא עוסקים במכירת הגוף שלהם.

רוב הבחורות שפגשתי או שהייתי איתן עם קעקועים היו זולות.. אז זאת הדיעה שלי על נשים וקעקועים

אין לך את הזכות לכתוב את המילה נשים במשפט
הייתי מצפה לקצת צניעות ממישהו שעד אתמול לא ידע לנגב לעצמו את התחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית